Blij verrast
Prachtige jurk werd als kadootje verpakt in een vrolijke zak verzonden, keurig op tijd top
5 July 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 638 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten beoordelen vooral de snelle levering, zorgvuldige verpakking en vriendelijke service. De meeste bestellingen komen snel aan en vaak met een persoonlijk kaartje. Er wordt regelmatig genoemd dat de verzending betrouwbaar is en contact vriendelijk verloopt. De ervaringen zijn overwegend positief en consistent.
5 July 2025
Jolanda
Eext
Erg blij met de service en meedenken. Duidelijk en goed
23 June 2025
Trix
Bergschenhoek
Super leuke tas kwam zeer goed verpakt aan. Ben er erg blij mee.
19 June 2025
Corrie
Vlaardingen
Al heel lang wilde ik deze tas! Hij is erg mooi en snel geleverd.Hij was ook mooi en leuk verpakt en er zat een lieve kaart bij
19 June 2025
Saskia
Geertruidenberg
Heel vriendelijk, snelle reacties en mooie producten!
7 June 2025
Sanne
Assen
Ik ga het liefste naar de winkel, maar ook online kun je goed terecht bij de winkel!!
6 June 2025
Ingrid
Kampen
Snelle reactie op mijn vraag via de app. Ook super snel geleverd. Netjes ingepakt
31 May 2025
Saskia
Vlijmen.
Zeer snelle levering, heel moo verpakt. Hier wordt ik blij van!
29 May 2025
Petra
Horst
Ze nemen de tijd en sturen het op, echt een hele fijne winkel en ze hebben hele mooie en leuke assortiment.
13 May 2025
Trix
Bergschenhoek
Dank je wel voor deze fijne review.
Ook nog eens gezellig verpakt en snel verzonden!
27 April 2025
Chris
Deventer
Dank je wel voor deze fijne review.
Helaas viel het product wat tegen, althans voor mijn figuur. Maar zonder problemen kunnen retourneren.
8 April 2025
Joke
Dijk en Waard
Dank je wel voor deze eerlijke review.
Heerlijk zittend en mooi gekleurde panties. Ik vind ze een aanwinst.
6 April 2025
Sylvia
Maassluis
Super leuk om te horen.
Uitstekend!
4 April 2025
Marleen
Merksplas
Dank voor je fijne reactie.
Na online bestelling, in de winkel iets beters gescoord
24 March 2025
Marjon
Leeuwarden
Leuk om je in de winkel te kunnen helpen met de juiste keuze.
Schnelle Lieferung, liebevoll verpackt
23 February 2025
Inge
Rotterdam
Dank je wel
Ik had panty's besteld van een merk wat niet makkelijk te krijgen is en SoMuch verkocht ze dus ik blij. Toen ik het pakketje uitpakte was ik aangenaam verrast door de vriendelijke verpakking, echt een kadootje. Dus mooie merken en goede service bij deze winkel.
19 February 2025
Sabina
Velsen Noord
Wat een fijne reactie,dank je wel.
Netjes en attent ingepakt
18 February 2025
Veroniek
Brecht
Dank je wel
Kwaliteitskleding, die snel geleverd werd.
17 February 2025
Eva
België
Super bedankt
Er was een snelle reactie op mijn bestelling. De levering verliep zoals werd aangegeven. En wat een leuke verrassing was het toen het pakketje uit de plastic zak kwam. Ook nog een leuk kaartje erbij. Dat maakte het compleet.
13 February 2025
Hanneke
Nijmegen
Dank je wel voor deze fijne review.
Zelfs in het weekend antwoord op de mail en op de hoogte gehouden via de mijn mail. product inprima staat ontvangen en erg ij met mijn blouse met bloemen.
11 February 2025
Regina
Groningen
Super fijne review ,dank je wel
Na 2 dagen kwam mijn pakket aan en alles was oke
8 February 2025
Connie
Ooigem
Dank je wel
Zending werd zeer snel en goed verpakt bezorgd.
1 February 2025
Corrie
Vlaardingen
Dank je wel
Iets online besteld en ik kon het dezelfde dag ophalen in de winkel
24 January 2025
Lydia
Heerenveen
Super bedankt voor je fijne reactie.
Mooie jas besteld. Heel snel geleverd
20 January 2025
Albertine
Urk
Hallo!
Ik ben Binnie, eigenaar van SoMuch en een enorme kleding liefhebber. In 2008 ben ik begonnen met een online webshop genaamd somuch.nl. Daar kon ik een brede variatie aan mooie merken aanbieden. Ik zoek altijd naar stijlvolle kleding met een unieke twist; opvallende kleuren, unieke printjes en bijzondere stoffen. Online ging het erg goed, dus het was tijd voor de volgende uitdaging.
In 2015 heb ik een winkel in Heerenveen geopend. Het kunnen zien en aanraken van kleding was de voornaamste reden om een fysieke winkel te openen, maar natuurlijk is het ook heel leuk om direct contact met de klant te hebben. Samen met ons flexibele team van verkopers zorgen wij voor een onbezorgd, ontspannen dagje uit.
Inmiddels hebben wij over de hele wereld al klanten mogen voorzien van een nieuwe outfit. Onze winkel en het grote aanbod is een hele beleving. Benieuwd naar de jurkjes, rokjes, broeken en shirts van onder andere King Louie, Blutsgeschwister of Margot? Kom gerust eens langs bij ons in de winkel in Heerenveen. Natuurlijk kun je ook altijd online een bestelling plaatsen.
Heb je vragen over een product of kun je online het item niet vinden? Mail ons op [email protected] of app ons op 06-42188979. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren op je vraag.
Groeten Team SoMuch
Wettertoer 17