Filters

10

Nightwatch is a great tool

Before, I was still nervous and several times at night I ran to my son's room to see if everything was okay. Now with Nightwach I am calm and I don't have to disturb my son, because Nightwach will notify me of any seizure

 • Would you recommend us? Yes
8

Goede detectie

De nightwatch detecteert kleine focale aanvallen goed. Met grote aanvallen voorlopig nog niet in aanraking geweest. Geen tot weinig valse alarmen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Werkt perfect

Werkt perfect geen valse alarmen . Gebruiksvriendelijk en vriendelijke helpdesk

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

Geeft rust en zekerheid voor mijn dochter en voor ons!

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Heel jammer dat het ziekenfonds het niet betaalt dus iemand die geen geld heft kann er niet van profiteren maar het is en prima apparaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Ein sehr zuverlässiges Gerät

Wir benutzen Night Watch seit knapp zwei Jahren und sind super zufrieden damit. Und bei Fragen oder Problemen, wird vom Night Watch Team (insbesondere die Frau Lindemann) schnell reagiert und sofort weiter geholfen .Vielen Dank für das tolle Gerät.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Dank der Nightwatch können wir wieder ruhiger schlafen.

Wir sind sehr empathisch beraten worden. Der Umgang mit der Nightwatch ist leicht handelbar.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
9

Top apparaat

Onze zoon heeft slaap epilepsie. Door de nigt watch slaapt hij en wij weer beter. Hij weet dat als hij een aanval heeft wij er voor hem kunnen zijn en wij weten nu precies wanneer hij er 1 geeft. Dit apparaat brengt echt rust.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben zeer tevreden

Ik ervaar nightwatch als een zeer goed product. Ik ben als ouder meer gerustgesteld ‘s avonds als ik ga slapen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Thanks to Nightwatch, we can sleep peacefully.

Great communication. Fast delivery. Special thanks to Saskia de Vrey for her professional and kind dealings.

 • Would you recommend us? Yes
10

Help for every day.

Great communication.

 • Would you recommend us? Yes
10

Goede aankoop

Tot nu toe zijn wij erg tevreden over de nightwatch. Ook zijn we erg tevreden over de begeleiding van het team nightwatch voor de heldere uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
9

Makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk.

We zijn tevreden over de nightwatch. We ervaren het beiden als een extra beveiliging op de nacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Essentieel voor goede nachtrust

Ondanks dat onze zoon officieel te jong is voor de Nightwatch (3 jaar), konden we de armband toch een maand gratis uitproberen. Tijdens deze proefperiode was er een technisch probleem, waarop we zonder moeite een nieuwe toegestuurd kregen. De Nightwatch werkt heel fijn en geeft meteen meer rust. Onze zoon kan weer lekker in z’n eigen slaapkamer slapen. Erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Fijne begeleiding goede uitleg , de rust die we nu meer hebben sinds mijn zoon dit alarmsysteem heeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed detectiesysteem

Apparaat doet wat het moet doen en het lijkt heel comfortabel te zitten bij onze zoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voorlopig werkt de NightWatch prima!

Nu er niet steeds meer een zus op de kamer slaapt bij onze volwassen dochter met mentale beperking en nachtepilepsie (± onder controle door medicatie), biedt deze NightWatch-oplossing, naast een baby-video-foon een bijkomende veiligheid; het toestel gaf tot nog toe 3 keer (vals) alarm en er was nog geen aanval intussen (na ± 5 weken in gebruik). Ik slaap in elk geval beter nu. Ik ben in het bijzonder te spreken over de mogelijkheid om het toestel 4 weken uit te testen, de 'refurbished'-optie bij aankoop, de gedetailleerde en zeer heldere brochure en uitleg, en de persoonlijke telefonische opvolging.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meest optimale veiligheid voor betrokkene, houvast voor het team, geruststelling voor verwant.

Sedert een maand maakt mijn broer gebruik van NightWatch. Met zijn fysieke en verstandelijke beperking woont hij met 24 uur's zorg in Kwadijkerpark in Purmerend. Zijn epilepsie patroon is wisselend en het huidige detectie systeem ondervangt de insulten niet tot nauwelijks meer. Sinds de invoering van de NightWatch is een scherpere detectie mogelijk. en worden meer insulten waargenomen. Heel fijn dat er vanuit NightWatch instructie gegeven wordt op locatie. Het uitleessysteem geeft houvast en inzicht. De band is makkelijk te bevestigen en wordt goed verdragen. Streven naar meer optimale veiligheid is met NightWatch gewaarborgd. Hulp en ondersteuning van NightWatch voor alle vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

De nightwatch zorgt voor meer rust en vertrouwen gedurende de nachten.

Voor mijn kind werkt de nightwatch zeer goed, af en toe een valse melding, maar de keren dat het raak is ben je er als ouder enorm snel bij. De nightwatch geeft bij ons meer rust en dus meer vertrouwen om de nachten in te gaan. Echt een aanrader! Heel fijn dat de nightwatch ook om het scheenbeen gedragen kan worden, dat vind mijn kind fijner. Ook super begeleiding gedurende de proefperiode er is aandacht, door te vragen of het bevalt en of er dingen zijn die minder fijn zijn, zo kwam ik erachter dat de nightwatch niet perse om de bovenarm van mijn kind hoefde, wat ze erg onprettig vond, kreeg hiervoor een mailtje met instructie. Kind vind het boekje samen met de bijgeleverde uil knuffel ook heel erg leuk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Sehr zuverlässig , keine Fehlalarme.

Sehr freundliche, schnelle Abwicklung , völlig unkompliziert, und ich habe das Gefühl, immer einen kompetenten Ansprechpartner zu haben.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Heel fijn

Ik vind het als ouder een geruststelling

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijn systeem dat rust geeft en vertrouwen teruggeeft.

Een fijn systeem, geeft je vertrouwen dat je aanvallen niet mist. En voor je slaap is dit een uitkomst. Wij liggen geruster in bed. Wel jammer dat er niet een 2e basisstation is om bijv. in de woonkamer neer te zetten. Kamerdeur open om aanvalsalarm te kunnen horen. Of babyfoon gebruiken, werkt ook.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tolles Gerät, einfache Anwendung und Beschreibung

Ich kann NightWatch sehr empfehlen da es ein super Gerät ist um unsere Tochter nachts zu überwachen. Die Anwendung ist einfach und die Beschreibung ist sehr verständlich erklärt. Wir hatten einige Schwierigkeiten das Gerät über die Krankenkasse genehmigt zu bekommen aber NightWatch hat uns dabei super unterstützt. Die Zusendung des Gerätes ging sehr schnell und unkompliziert. Vielen Dank nochmal an alle die uns geholfen haben.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Sicherheit in der Nacht

Wir schlafen seit dem wir das Gerät zu Hause haben wesentlich entspannter!!!

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Très bon suivi et l'essai d'un mois est très rassurant avant d'acheter le bracelet.

Nous sommes ravie du contact que nous avons eu avec l'équipe. Nous avons été très bien guidé et on ne s'est pas senti obligé d'acheter le bracelet à la fin. L'essai c'est donc très bien passé. Le gros plus est l'accompagnement d'une peluche et d'un livre pour aider notre enfant à adopter le bracelet. Les fiches explicatives sont très bien faites.

 • Nous recommanderiez-vous? Oui

Over NightWatch Epilepsy seizure detection

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.