Meer rust!

Het idee dat we onze zoon niet alleen in de gaten hoeven te houden, geeft meer rust.

Eenvoudig qua systeem en goede documentatie

Na onderzoek naar een systeem voor epileptie detectie kwamen we uit bij de NightWatch. De informatie en ondersteuning vooraf is duidelijk en daar staat een goede service en ondersteuning tegenover. Ook de ervaringen tot nu toe zijn positief zowel van onze zoon als de zorgmedewerkers. De inzet van de NightWatch wordt door de zorgmedewerkers als positief ervaren, vooral vanwege de geruststelling die het biedt tijdens de nachten. Wel lijkt een mobiele/GSM-versie van het systeem wenselijker, om de volgende redenen: • Flexibiliteit: Tijdens momenten dat we niet in de slaapwachtruimte zijn (zoals bij overdrachten, calamiteiten of in de ontmoetingsruimte) zouden mobiele meldingen ervoor zorgen dat we alarmen direct ontvangen en sneller kunnen reageren. • Betere bereikbaarheid: Een mobiele melding geeft meer zekerheid. • Registratie & inzicht: Een mobiele versie biedt mogelijk meer mogelijkheden voor terugkijken en analyse via slimme systemen.

Ben er blij mee, wij hebben geen slapeloze nachten meer

Gewoon top!

Zeer snelle levering, apparaat voldoet aan de verwachting, eenvoudig in gebruik en goede service. Wel een behoorlijke investering, maar logisch gelet op de technologie die erachter en erin zit.

Perfect en geruststelling voor de nacht

Heel fijn systeem waar ons zoontje weinig van merkt ‘s nachts. Weinig tot geen foute meldingen doordat hij rustig slaapt. Het systeem doet goed z’n werk, want we worden gealarmeerd wanneer dit nodig is. Al met al wat meer nachtrust en het gevoel dat we niks missen ‘s nachts.

Rustig kunnen slapen omdat je weet dat de nightwatch je waarschuwt als het nodig is.

Tot nu toe heeft onze dochter 1 aanval gehad in de tijd dat we de nightwatch hebben.

welkom terug nachtrust

Dankzij de Nightwatch kunnen wij als ouders terug wat beter slapen. Er zijn af en toe valse alarmen, maar we hebben het gevoel dat een echte aanval ook niet gemist gaat worden. Wat we in het begin vergaten was het volume aanpassen, waardoor we bij een eerste alarm bijna uit ons bed vielen van het schrikken, maar gelukkig kan je het volume aanpassen naar een gewenste niveau. Wij zijn zeer tevreden en kochten de Nightwatch dan ook aan nadat we hem eerst mochten testen.

Heel blij mee!

Schept veel meer rust voor de ouders en broers in de nacht.

Gerust

Ons zoontje deed aanvallen ‘s nachts. Waardoor wij hem 3x meer dood dan levend uit bed hebben gehaald , bij 3de x zag spoedarts iets en hebben ze eeg gedaan, en ja hoor epileptische activiteit. Nu worden wij ‘s nachts verwittigd zo dat we ook direct kunnen ingrijpen. En wij zo ook weer wat geruster kunnen slapen.

Erg behulpzaam

Behulpzaam in het beantwoorden en helpen met de Night Watch .

Zeer tevreden mee

Onze zoon heeft epilepsie aanvallen in de nacht, Dit apparaat houdt hem snacht goed in de gaten en zorgt ervoor dat wij rustig kunnen slapen..

Fijn hulp middel om zelf weer rustig te slapen

Mijn kind heeft aanvallen in de nacht die stil verlopen, waardoor wij niet wakker worden. Dit apparaat houdt hem in de nacht in de gaten en zorgt ervoor dat wij weer kunnen slapen. Heel fijn! Wel vind mijn kind de band zelf vervelend en het geeft in de ochtend een lichte afdruk op zijn bovenarm. Dat is onprettig, maar weegt niet op tegen de voordelen.

Doet wat het moet doen

Ik heb een epileptische aanval gehad in mijn slaap na het aanschaffen van de NightWatch, hierdoor waren mijn zussen op tijd bij mij. Helaas werd het ondanks dat een intensive care opname maar beter dat dan nog ernstigere gevolgen die plaats hadden kunnen vinden.

Wir können wieder durchschlafen

Noah konnte jetzt mit 10 Jahren in sein eige mer ziehen. Das Gerät funktioniert super. Nachts kann ich rauf schauen und wenn der grüne Punkt Dauer leuchtet Schlaf ich sofort wieder ein. Vielen Dank an euch Alle

Nog niet 100%

Nog niet een echt epilepsie alarm gekregen wel voor verhoogde hartslag

Geeft rust en vertrouwen

Ik ben zo dankbaar voor de NightWatch. Hij heeft tot nu toe elke aanval gealarmeerd, we kunnen weer met vertrouwen gaan slapen, dit geeft rust dat wanneer het nodig is we direct gewekt worden.

De night watch is een prettig en makkelijk systeem om nachtelijke epileptische aanvallen te detecteren. De producten zijn mooi en netjes verzorgd, de service is heel goed.

Voelt weer veilig

Hele vlotte levering, en Night Watch doet wat hij beloofd. Gaan toch weer rustiger slapen nu we weten dat de Night Watch zijn werk doet.

Zeer goede signalering

Mijn zoon heeft insulten met licht schokkende bewegingen. De nightwatch detecteert perfect. Het is een investering maar wel de moeite waard. Ik slaap stukken beter.

Dit apparaat geeft rust...

We hebben dit apparaat gekocht voor onze zoon van 18. In het kader van zelfstandig wonen geeft dit apparaat voor hem meer vrijheid en voor ons meer rust. Het is gekoppeld aan de module van Mobeye, zodat we een melding op de telefoon krijgen. Na wat technische probleempjes, waarbij de service van beide bedrijven prima was, doet hij nu wat hij moet doen. De band is goed te verdragen in bed. Fijn dat we hem eerst 30 dagen konden uitproberen!

Vertrouwen!

Sinds dat wij de Nightwatch hebben aangeschaft voor ons zoontje, slapen we weer met veel meer rust en hebben we meer vertrouwen dan daarvoor. De Nightwatch geeft wel eens vaker een valse melding, dat komt omdat ons zoontje nog zo jong is (2,5 jaar). Echter liever een valse melding dan een aanval gemist te hebben achteraf. Ons zoontje heeft van begin af aan geen moeite gehad met de band tijdens het slapen. De band werd geleverd met een knuffel uil en een boekje om het voor ons zoontje op een leuke manier te kunnen introduceren. “Uiltje let op mij mama”.

Voor uw broodnodige rust

Na 12 jaar iedere nacht opgeweest te zijn voor onze jongste dochter met RETT syndroom, en na teruggekomen nachtelijke epilepsie aanvallen….is deze uitvinding een zege. Nu onze dochter in een woongroep terechtkomt, hebben we past rust met deze uitvinding.

Eenmaal geïnstalleerd, makkelijk in gebruik.

De nightwatch is makkelijk in gebruik, in mijn geval moest er nog een Mobeye-gsm module bij om iemand buitenshuis te kunnen waarschuwen, dat maakte het installeren iets ingewikkelder maar het contact met LivAssurred en Mobeye is heel fijn en ze helpen je fantastisch.

Werkt super goed en comfortabel voor onze dochter.

Het werkt heel goed voor onze dochter. Ze heeft geen hinder van de band om haar arm. En hij registreert prima. Voor ons een hele geruststelling dat we een alarm krijgen als ze een aanval heeft. Maakt dat we gewoon kunnen slapen zonder hele tijd alert te blijven.

Geeft vetrouwen en rust in de nachten

De night watch is betrouwbaar en we hebben al twee keer noodmedicatie kunnen geven, waarin we zonder night watch waarschijnlijk de aanval gemist zouden hebben en onze zoon in de nacht een aanval heeft wat we dan niet geweten zouden hebben.

Schipholweg 103

2316 XC Leiden - The Netherlands