Peace of mind

Nightwatch have been excellent. There customer service is outstanding.

Amazing

until now we didn't know how many seizures my 7 Yr old was having . Thanks to night watch we've been able to monitor more

Supergerät

Nur gute Erfahrungen gemacht alle sind freundlich

Most reliable seizure monitor we've used

We have been using NightWatch since February 2019. It's robust and picks up many more seizures than our under mattress system. Support from the Nightwatch team (on the few times we needed it) has been excellent and fast. One major benefit of the NightWatch has been the web portal which allows us to record the seizure patterns each night. We learned so much about the impact each seizure has on my sons heart. The data recorded can be downloaded and shown to the neurologist who supervises our sons condition. We would not be without NightWatch now.

Best seizure alarm we've ever tried

Product itself is robust, accurate and doesn't create too many false alarms. Where it comes into itself is the support offered by the team behind it. They answer queries quickly and without using technical jargon and are really friendly and helpful.

Good monitoring

I have had a good experience with the company and the device works well. I do think that communication is not as good as it could be though.

De nightwatch zorgt ervoor dat we weer geruster kunnen slapen

Onze dochter heeft een onvoorspelbare vorm van epilepsie. We zien een aanval vaak niet aankomen. Na al meerdere dingen geprobeerd te hebben kwamen we via een kennis aan de night watch. Hij heeft al meerdere aanvallen gedetecteerd die we anders niet hadden waargenomen (geen geluid) en wat grote gevolgen gehad zou hebben. Het geeft ons weer een beetje onze nachtrust terug. Het is heel makkelijk in gebruik en wat hem helemaal top maakt is dat je online de nacht kan terug kijken. De nightwatch is zijn geld dubbel en dwars waard. De service van liveassured is top. Goede communicatie en we zijn goed geholpen.

Zuverlässige Anfälleskontrolle, Reichweite zu gering, könnte zeitiger alarmieren, mit kürzeren Absta

Freundliche kompetente Beratung.

Endlich kann ich ruhig schlafen

Mein 17 jähriger Sohn hat seit seiner Geburt Krampfanfälle. Er ist medikamentös nicht einstellbar und so waren gerade die Nächte für mich beängstigend. Dank des Nightwatchgerätes schlafe ich ruhiger und auch er ist entspannter. Bisher hatte ich Meldungen und davon war keiner ein Fehlalarm. Ich kann es nur empfehlen!

Eine große Entlastung, einfach zu handhaben

Der Kundenservice ist sehr aufmerksam. Das Gerät benutzen wir seit 2 Monaten für unseren 4jährigen Sohn. Bislang sind keine weiteren Anfälle aufgetreten, daher können wir noch nichts über die Zuverlässigkeit sagen. Das Gerät wird gut akzeptiert und stört im Schlaf nicht. Selten gibt es Fehlalarme.

Goed en veilig gevoel

Ondanks dat ons zoontje eigenlijk te jong is (3jaar) zijn wij heel blij met de nightwatch. In het begin gaf hij best veel vals alarm maar na een maand werd dat al minder en nu zelfs bijna niet meer. Wij zijn erg tevreden, wij kunnen niet zonder, wij slapen zelf nu ook veel beter.

Nach Anfangsschwierigkeiten zuverlässig

Sehr gute Beratung und Hilfe bei Problemen. Leider aber nicht wie beschrieben"anstecken und los gehts".

Rust

Sinds onze zoon de NightWatch gebruikt voor zijn epilepsie is er weer rust! We slapen weer en hebben vertrouwen in de NightWatch. Hij alarmeert ons tijdig, waardoor we altijd op tijd bij onze zoon zijn.

WE KUNNEN NIET MEER ZONDER DE NIGHTWATCH....

Met bijna 3 jaar gebruik van de NightWatch: het beste detectiemiddel tot nu, voor nachtelijke aanvallen. (gemidd. 10 kleine Tonische en 3 tot 4 Tonisch-Clonische aanvallen per week) Wij mogen zeker niet klagen: met praktisch 100% detectie en 0% (nul) valse alarmen kunnen wij niet beter hebben. In de thuissituatie weten we dat we vroeger de helft van de aanvallen niet hoorden, dus niet registreerden en ook niet rapporteerden, dit is van groot belang voor de behandeling! Onze dochter (46 jaar, refractaire epilepsie) verblijft ook regelmatig in een Home en daar wordt de nachtdienst van elke grote aanval verwittigd via een Mobeye-GSM-module die aan de NW gekoppeld is. Ook daar zeer tevreden met die mogelijkheid, voor ons is het een geruststelling dat een grote aanval niet ongemerkt voorbijgaat (vanwege het gevaar voor SUDEP)

fantastisch

Eindelijk weer nachtrust......

Wij zijn zeer te vrede met de NightWatch, mist bijna geen aanval!

We gebruiken de NightWatch inmiddels ruim 2 jaar, natuurlijk krijgen we af en toe ook een loosalarm, maar hij heeft in al die tijd denk ik maar een keer of 2 een aanval gemist. Waardoor dit komt durf ik niet te zeggen. De nightwatch is eenvoudig in gebruik. Ik kan er weinig aan toevoegen, we zijn gewoon zeer te vrede.

nachts ein sicheres Gefühl

Funktioniert ganz gut aber ca.einmal in der Woche haben wir einen Fehlalarm. Dies ist aber viel besser als mit einer Ungewissheit zu schlafen.

tevreden

Wij waren er erg vroeg bij en hadden dus ook alle opstartprobleempjes. De NW geeft een stuk meer rust aan ons bezorgde ouders.

Momentan das beste Epilepsie Monitoring Gerät auf dem Markt

Es verfügt leider noch nicht über eine Heilmittel Nummer in Deutschland. Kostenerstattung über die Krankenkasse schwierig, aber machbar. Wir sind mit dem Gerät voll zufrieden und das Web Portal ist eine sinnvolle Ergänzung.

De NightWatch heeft ons leven veranderd!

We hebben jarenlang naast onze dochter geslapen om de aanvallen in de gaten te houden. Daarbij is het ook nog de vraag of we wel alles meekregen. Hierdoor hadden we maar een paar uur slaap per nacht. Het is niet bevordelijk voor je relatie en onze dochter had geen privacy. Dankzij de NightWatch slapen we alweer 1,5 jaar in ons eigen bed. Hij doet wat die moet doen, we hebben eindelijk onze nachtrust/energie terug en onze dochter slaapt nu ook veel beter. Dankzij de online portal kunnen we goed in de gaten houden of de medicatie nog steeds goed werkt. Dus al met al een fantastische uitvinding, waarvan ik zeker weet dat het nog veel meer gezinnen kan helpen! 🙏🏽💜👌🏽

De Nightwatch heeft alle aanvallen gedetecteerd en dat geeft ons rust.

De nightwatch voldoet aan de verwachtingen en geeft maar af en toe een melding waarop we moeten acteren (geen hartslag zichtbaar, meestal omdat onze zoon Max dan op de arm ligt met de nightwatch. Door deze een centimeter te verschuiven is deze melding opgelost. Sinds de start veel nieuwe zaken verder ontwikkeld (o.a. terugkijken via site).

Door het gebruik van de nightwatch slaap ik als ouder rustiger. De nightwatch is betrouwbaar, effectief en gebruiksvriendelijk.

Nog altijd erg blij mee

Wij kunnen rustig slapen en als het alarm gaat staan we direct naast onze zoon. Ik denk dat wij anders bijna niets van aanvallen zouden merken, die er nu dus wel degelijk blijken te zijn. Je kunt dan ook rekening met hem houden als hij overdag aangeeft zich niet goed te voelen, door de aanvallen die er snachts dus geweest zijn. Ook erg tevreden over hulp die geboden wordt als de NW storing heeft!

Erg effectief

sinds ik dit gebruik kan ik alleen wonen omdat het 's nachts duidelijk is of ik rustig slaap of niet, wat ook voor rust heeft gezorgd voor mijzelf. Daarmee zijn mijn ouders ook rustiger omdat ze weten hoe ik me gedraag.

Fantastisch!

Livassured heeft een ongekende service! Ze staan ALTIJD voor je klaar en zorgen dat de nightwatch optimaal functioneert. Het alarm is comfortabel in het dragen en geeft vertrouwen. Als alleenstaande moeder voorkom ik met de nightwatch dat mijn kind een mantelzorger wordt. De nightwatch zorgt er namelijk voor dat er altijd iemand komt als er een aanval is en dat zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheid niet bij mijn kind komt te liggen. Doordat je zelf 5 verschillende nummers kunt invoeren en zelfs extra een nummer van de professionele zorg behoudt je zelfstandigheid. Én vrijheid, want de nightwatch kan ook eenvoudig mee op reis.

103 Schipholweg

Leiden - The Netherlands 2316 XC

+31 (0)85 06 01 252

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire