Prima provider

hollandsnieuwe, is een prima provider is betrouwbaar, haast geen storing en is goedkoop. Zaken zijn goed geregeld. Ik geniet er iedere dag van hollandsnieuwe zonder probleem. IS EEN AANRADER.

Niet altijd goed bereikbaar

Ben redelijk te vreden

Altijd bereik ook in het buitenland!

Heb al jaren een abonnement bij Hollands Nieuwe. Nog steeds erg tevreden!!

ben tevreden

goeden ervaring

hollands nieuwe is top

u krijgt van mij een 9 omdat u goede producten verkoopt tegen een redelijke prijs wat natuurlijk mee helpt is de verdubbelaar. waarok geen 10 zou u zeggen omdat de site niet te bereiken is op alle divice.s die geven een fout melding of zeggen dat er wachtwoorden gestolen kunnen worden.

Goed, vriendelijk en snel geholpen!

Goed, vriendelijk en snel geholpen!

Betaalbaar

Uitstekend. Veel voor weinig geld. Nooit problemen gehad. Net mijn abonnement weer verlengd

overschrijven naar nieuw bel tegoed ging snel en zonder problemen

overschrijven naar nieuw bel tegoed ging snel en zonder problemen

Superblij dat ik goed geholpen ben

Gesproken met Margreet, die me gelijk op mijn gemak stelde. Had gelijk door dat ik een grappig e-mailadres heb. Samen een nieuw wachtwoord samengesteld. Tevens een nieuw (goedkoper) contract aangeboden en gerealiseerd. Ik kon niet meer bellen, wel gebeld worden. Toen ik probeerde in te loggen was mijn wachtwoord verouderd en het lukte mij niet snel genoeg (ik ben 79) om het opnieuw in te stellen.

goede en duidelijke site. Goed georganiseerd!

Makkelijk toegankelijke site. Eenvoudig proces. Een erg goed georganiseerde organisatie.

Gebruiksvriendelijk en goedkoop!

Doordat ik ook klant bij Ziggo ben heb ik genoeg data voor de goedkoopste mogelijkheid. Nooit geen problemen met bereikbaarheid en altijd online. Alleen in het buitenland (Engeland) bleek mijn bundel niet te werken?

Hollandse nieuwe blijft nieuw.

Ik ben tevreden en heb geen klachten omtrent Hollandse Nieuwe. Voorlopig blijf ik. Goede website en goede aankondigingen.

De dienstverlening was weer top! Het wachtwoordgedoe was binnen ni time opgelost. Prima! Ga zo door!

werkt allemaal prima.

Vriendelijk en behulpzaam

gewoon goed

goede ervaring

Alles werkt altijd perfect wat ze voorstellen gebeurd perfect nooit problemen.

Hollands Nieuwe heeft de beste Sim Only abonnementen!

Elke twee jaar verleng ik mijn Sim Only abonnement. Goede service voor een uitstekende prijs. Naast de hiervoor genoemde voordelen, ontvang ik dubbel tegoed in verband met de combinatie Ziggo Internet en Hollands Nieuwe!

Goede dienstverlening voor een lage prijs

Nooit problemen

ben heel goed en vriendelijk geholpen!!

vriendelijke en correcte hulp aan de telefoon!!!

Nieuw toestel snel geregeld en omzetten abonnement super simpel

All good only the signal is not so good sometimes

The thing that needs to be improved is the signal

Overal goed bereik en helpdesk makkelijk bereikbaar als je het nodig hebt.

Duidelijk, niet te duur, uitstekende dienstverlening.

Duidelijke communicatie. Eén bundel voor alles. Goede klantenservice. Goede verbindingen. Vriendelijk prijzen.

Het abonnement is prima. Betaalbaar, snel netwerk van Vodafone, maar ik mis de mogelijkheid om een 2e simkaart met hetzelfde telefoonnummer bij te kopen zodat ik de sim niet hoef te wisselen tussen telefoons.

Reactie van het bedrijf

Hi Matthijs, Bedankt voor jouw feedback! We nemen jouw feedback mee en hopen ook jou in de toekomst volledig tevreden te stellen met jouw hollandsnieuwe abonnement. Groetjes, Wesley hollandsnieuwe