Tevreden

Altijd bereik en prima website. Goede informatie per maNd

Het is een aanrader nooit geen problemen ervaren!

Ga vooral zo door voor mij geen ander

Al jaren ben ik bij jullie ! Super sevice bevalt mij super

Erg tevreden!

Erg tevreden met mijn abonnement. Mijn Hollands Nieuwe is inzichtelijk, en gebruiksvriendelijk. Geen onverwachte kosten. Wat ik jammer vond was dat ik een tijd lang teveel voor mijn abonnement heb betaald. Echter een vriendelijke dame van de customer support wees me daarop en het abonnement aanpassen was eenvoudig.

Alles heel snel en correct afgehandeld.

Probleemloos

werkt altijd, kortingen en aanbiedingen beetje ondoorzichtig en lastig te implementeren !!

Betrouwbaar, en een goeie service

Ik ben al enkele jaren zeer tevreden met Hollands Nieuwe, Tot op heden geen problemen ondervonden.

Goede service.

Goede ervaring, Goede service en verbinding.

Zeer positief verrast

De kwaliteit prijs verhouding is uitstekend en ben daar zeer tevreden over

Goede en snelle reactie

Als er iets is hief je naar contact op te nemen met Hollands nieuwe en er word ook gelijk naar een oplossing gezocht

I am happy

Alles loopt zoals verwacht en verlenging wordt op tijd aangeboden.

Al jaren tevreden klant

Niets negatiefs te melden

Top geregeld

Snel geregeld

Erg goed

Bijna onze hele familie heeft hollandsnieuwe veel leuke aanbiedingen en af en toe een extraatje...nu mijn vrouw nog overhalen.

Gemak

dient de mens. Alles in 1 bundel. Niet hoeven na te denken over internet, sms, whatsapp of gewoon bellen. Heerlijk. Wat lastig is dat je bijna alles zelf moet doen. Toch is de telefonische of andere hulp ook wel gewoonweg goed tegenwoordig. Wij blijven.

100% tevreden

Ben al langer klant en ben zeer tevreden met alles

Oke een prima toko

Zaken zijn goed geregeld

Laaste ervaring was slecht

Ze beloven veel maar komen niks na volgend jaar maar naar een andere provider kijken

Duidelijk en een snelle levering

Website is overzichtelijk Respons van de bestelling via mail niet direct maar na een uurtje Levering de dag er na

Alles goed geregeld alles op tijd doorgeven van mijn tegoed

Mijn ervaring met Hollands nieuwe abonnement ik weet geen betere pas weer verlengd

Extra pakket Ziggo gaf de doorslag.

Wat het gebruik van Hollandse Nieuwe kan ik kort zijn. Het verschilt niet veel van de mogelijkheden bij andere aanbieders. Wat mij wel mateloos stoort is dat je een contract voor 2 jaar afsluit en na één jaar de prijs omhoog gaat. Slechts met een onbenullige 9 cent. Maar toch. Na het tweede jaar krijg je weer een bedrag van 7,50 euro???? Mooi dat het weer wat lager is, maar ergens voel ik mij dus ook belazerd, omdat ik kennelijk een jaar lang 9 cent extra moest betalen.

Een veilig en prettige club.

Nooit problemen met Hollandse nieuwe.

geweldig maatschappij

ze staan altijd voor je klaar als er iets is, en de goedkoopste van allemaal

Snelle duidelijke dienstverlening; via goed ingerichte website

Via de website van Hollands Nieuwe word ik goed geinformeerd over de maandelijkse kosten, datagebruik enz.,

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht