Normaal

Tot laatst geen problemen, Nu echter problemen met factuur diemaar niet wordt opgelost

Ben al jaren bij Hollandse nieuwe en dat bevalt me uitstekend

Goede prijs en kwaliteit

Door de aanbieding van 10gb voor een tientje besloten om bij de beste provider van Nederland te blijven in opzicht van prijs/kwaliteit.

Heel goed, uiit naar HN gegaan nooit meer weg

Ik meen in 2014 naar HN gegaan. Zo ontzettend veel beter dan de vorige aanbieder. Stuk goedkoper en ook het systeem waarmee je - als je over je bundel gaat- je actief tegoed moet bijkopen is top. Daarbij geen splitsing van mb/min/SMS maar als 1 geheel is perfect.

Klantenservice slecht maar beste deals

Ik probeer al 2 weken mn abbonement over te zetten maar de klantenservice doet niks. Domme automatische antwoorden wijzen mij op dingen als 'er is nog geen ... verstuurd' terwijl ik daar natuurlijk mee begonnen ben, met het versturen van de juiste documenten. Ik heb dit probleem al twee keer eerder gehad. Aan de telefoon wordt je 'vriendelijk' doorverwezen naar hun GEWELDIGE robot service die letterlijk nergens antwoord op weet omdat je je vraag maar op 1 manier kan verwoorden wil die bot er iets van snappen. Verder ben ik altijd blij met de prijs/kwaliteit en nu ik geen simonly meer heb ben ik nog blijer. Goedkope telefoon, goedkoop internet, en het werkt!

Altijd goed!

Ik kan hier een heel lang verhaal neerzetten, hoe fantastisch en zo... Maar het feit is gewoon dat ik HN al sinds 2011, zonder problemen als provider heb. Dat zegt genoeg, toch?

vriendelijk en kundig geholpen

Met een goed gevoel abonnement verlengd.

Goede servic

Al jaren bij Hollandse nieuwe nooit problemen

normaal gesproken beter dan deze keer?

het gesprek heeft veel te lang geduurd. degene was nieuw maar na een half uur begon ik het wel zat te zijn. ik wilde alleen mijn abonnement verlengen zonder een nieuwe mobiel. dit lukte mij niet zelf daar er steeds werd gevraagd of ik ook Ziggo had. Ja, die heb ik. Maar hun site hield vol van Niet? Ook staat er al Jaren een R als voorletter ipv I, dit heeft ze wel snel kunnen wijzigen maar het vervolg heeft ze wel 3x een collega om hulp moeten vragen. Volgens haar woonde ik in Amsterdam? Ja, meer dan 35 jaar geleden wel maar toen bestond Hollandse Nieuwe nog niet en Ziggo ook niet laat staan een mobieltje of internet. Toen waren we nog blij met een tv met 2 of 3 netten. het gesprek duurde al langer dan 25 minuten terwijl ik al aan gaf haast te hebben. bij de 3e overleg met een collega, was daar mijn Taxi afspraak. dus heb ik moeten ophangen. Echt dit was gewoonweg niet normaal voor Hollandse Nieuwe standaarden.

Goede ervaring

Ben heel blij met HN, goede aanbiedingen, veel mogelijkheden, snelle reactie. En zelden problemen met verbindingen. Top.

Fijn dat alles in een pot zit. Jammer dat het verloopt.

Goed is goed

Laat het zo blijven

Al jaren tevreden klant van hollandsnieuwe.

Wij zijn al jaren klant van hollandsnieuwe, Je hebt nooit dure minuten buiten je belbundel.

Hollandsnieuwe is voor mij een betrouwbare partner voor telefoon- en dataverbindingen.

In meer dan 99% van de tijd dat ik geabonneerd was op Hollandsnieuwe bleek mijn abonnement voldoende voor mijn telefoon- en databehoeften. Bovendien werkte dit abonnement altijd en waar ook ter wereld.

Duidelijk en prima

Prima chat

Gewoon helemaal top

Voor de derde keer verlengt gewoon zo fijn alles uit een bundel ik wil niets anders meer

goede service.

U hebt me goed geholpen bedankt daarvoor!

dat het snel en vlot verlopen is en dat ik heel tevreden ben Groeten Henk van der Meer

Altijd een goed bereik.

Keurig vooraf bericht dat het beltegoed wordt afgeschreven. Goed bereik en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Tevreden met telefoonabonnement

Tevreden met mijn mobiele telefoonabonnement. Service (om op te kunnen waarderen) is ook prima Jammer dat Hollands Nieuwe beperkt bereikbaar is in de weekenden/avonden.

duidelijke informatie en snelle afhandeling van bestelling

geweldig geholpen

zeer snel en deskundig geholpen door een aardige mevrouw, het was een fluitje een cent.

Goed, maar toch onverwachte tegenvallers.

Het zou zeer te waarderen zijn als de tip die ik nu kreeg, al veel eerder gegeven zou zijn!! Mijn rekening werd bijna 4x zoveel in de maand. Dat is gekomen doordat ik bv. Routeplanner niet goed heb afgesloten op reis. En wf speelde via G4 omdat de WIFI steeds wegviel. Hotels onderweg opzoeken en boeken is dus ook niet verstandig want ook daar is geen WIFI. Was ik daarop geattendeerd dan zou ik er attent op zijn geweest.

Efficiënte organisatie

Abonnement verlengd bij aankoop nieuwe telefoon. Snel geleverd.

Hollandsnieuwe is goed, duidelijk, correct en gunstig geprijsd.

zeer positief

Boven Vredenburgpassage 128