Gewoon goed

Hollandsnieuwe al vele jaren een prima telefoonprovider

Ik heb al meerdere jaren een samsung telefoon. Op 17 augustus 2022 heb ik mijn Samsung Galaxy A6 na 4 jaar ingewisseld voor een Samsung Galaxy A53 5G. Wat een grote vooruitgang. Het fotograferen gaat veel sneller met een scherpe foto plus extra's. De opslagin het toestel is nu 128 Gb. Bij vragen kan ik altijd gratis via nr. 1200 advies krijgen van Hollandsnieuwe. Alle medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Ik blijf bij Hollandsniewe met het telfoonabonnement. Ook wens ik iedere andere gebruiker veel succes !

Prima netwerk

Meestal goed bereik. Met actie goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zorgeloos abbonement

Mijn ervaring met Hollands Nieuwe is zorgeloos !Op mijn leeftijd 76 wil ik niet te veel nieuwe aanbiedingen. Ik heb nu een abbonement sinds jaren en dat is precies wat voor mij heel goed werkt.Complimenten .

Betrouwbare en klantgerichte provider

Vooral goed van Hollandsnieuwe: Klant is volledig vrij aantal bel minuten of MB's (en sms) naar eigen inzicht in een maand te gebruiken ofwel 5000 minuten = 5000 MB = 5000 SMS Goede herinneringen aan contacten met de klantenservice van Hollandsnieuwe Netwerk werkt altijd goed

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Duidelijke afspraken, goed netwerk, alles uit een bundel, maar vooral een erg lage prijs.

'no-nonsens, betrouwbaar'

Goede, betrouwbare provider met scherpe prijzen en aanbiedingen.

GOED

Goed internet . Je wordt gewaarschuwd voor als je over je data bundel gaat wel zo prettig. Tot nu toe bevalt het uitstekend.

Nooit problemen, aanbod voor vervolg abonnement is precies op maat.

Goed aanbod in de mail en in de app. Geen opdringerige mails of telefoontjes!

Verlenging snel en gemakkelijk geregeld

Vroegtijdig al verlenging geregeld. Gekozen voor SIM only en alles werd duidelijk overzichtelijk gemaakt. Dubbele MB's als bundel vanwege 'buitenkansje'

Heel makkelijk om je abonnement aan te passen

Uitstekende service en behulpzaam

Nooit geen problemen als er iets is wordt het altijd op een vriendelijke manier opgelost.

Positief met een negatieve ondertoon

Ik ben positief over hoe de verlenging van mijn abonnement ging. Negatief ben ik over het opwaarderen. Hollandsnieuwe waardeert op terwijl het niet nodig is vlak voor de nieuwe maand. Dat overkwam mij en ook mijn vrouw.

Betaalbaar, goede service en kwaliteit

Niet de goedkoopste maar met service uitstekend

Zeer tevreden met de service

Makkelijke verlengen verder alles is duidelijk

Zeer goede website en snelle afhandeling.

Duidelijke opstelling van diverse mogelijkheden top.

Ik ben al jaren heel tevreden en blij met Hollands nieuwe

Top alles duidelijk 1 prijs

Geen gezeur altijd duidelijk. 1 bundel er niet overheen dus geen spookrekening. En kan iedere maand kosteloos abo aanpassen

Het kan beter

Altijd een maandelijkse SMS hoe het er voor staat dat is goed. goeie website. Maar wel jammer wat je niet gebruikt ben je kwijt

Zeer gemakkelijke app je hebt zo contact voor vragen

Zeer gemakkelijk het abonnement naar om hoog en naar om laag en alles is ook nog snel geregeld ben er super blij mee en niet duur

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Wij hebben twee abonnementen en zijn hier zeer tevreden mee. Één hebben we al 6 jaar in gebruik en de tweede 4 jaar. Duidelijke informatie over de mogelijkheden en aanpassingen op de website.

Alles uit 1 bundel…..super!

Voor de 3e keer gekozen voor HN omdat ze altijd goede/interessante aanbiedingen hebben. Heerlijk dat alles uit 1 bundel komt en superfijn met de extra’s van/bij Ziggo.

Gewoon goef

Gewoon goed

Goed, makkelijk en vriendelijk tarief

Ben al jaren cliënt bij hollandsnieuwe en altijd tevreden

Gewoon goef

Niks op aan te merken