Vriendelijk personeel snel geholpen ook op chat.

Super snel geregeld zonder problemen.

Hele goede service

Hele goede service snel geregeld.

Ik vind nu goed tot nu Hollandsnieuwe

Ben nog steeds tevreden dat ik nog bij Hollandsnieuwe blijf

In een woord top

Goeie service snelle levering goede dekking

Tevreden

Zeer tevreden nergens problemen mee ,verlenging gaat altijd soepel.

ook goed advies over ander abonnement

Kochten nieuw abonnement voor onze zoon, maar bleef onduidelijk hoe het zat met nummerbehoud. Na contact klantenservice was duidelijk dat we nieuwe simkaat moesten afwachten. Daarbij kregen we goed advies over een ander abonnement dat al liep

Ik mis MB,s delen verder goed

Over het algemeen ervaar ik het als prima. De mogelijkheid voor onbeperkte mb's mis ik. Ik zou graag MB's willen delen met gezinsleden. die komen in vakantietijd niet uit met 10.000 MB Mb's bijkopen is in verhouding duur. Abonnement zelf is niet duur.

Makkelijk alles uit één bundel en alles online te regelen

Al jaren tevreden over het netwerk en de service

Het is erg prettig dat je kunt bellen, sms'en en internetten uit 1 bundel.

Al jaren bij Hollandse nieuwe en het bevalt mij heel goed.

Heel tevreden wil niks anders

ik ben heel tevreden over Hollandsnieuwe

duidelijk en concurrerend.

Niet erg flexibel

Wilde voor de vakantieperiode mijn abonnement verhogen naar 10GB. Mijn termijn loopt maandelijks door tot de 16e van de maand. Het bleek niet mogelijk om dit eerder in te laten gaan, terwijl mijn 2-jaarlijks contract al lang voorbij was. Wachten dus tot de 16e en dat bij het begin van mijn vakantie. Van meedenken was geen sprake. Jammer.

Nieuw abonnement super snel en makkelijk geregeld

Heb heel snel en gemakkelijk mijn sim only abbo omgezet. Een paar keer klikken en het was geregeld.

Na bestelling ontving ik de gekozen telefoon de volgende dag. Hierbij een duidelijk boekje met het vervolg.

Prima provider

Hollands nieuwe bevalt prima, ook de app is heel erg handig Heb de provider al jaren en tot nu toe geen klachten

Duidelijk, goede service, heel prettig.

Heel prettig, ook een goed klantencontact,en een goede service. Wat wil een mens nog meer?

tot nu toe geen problemen

tot nu toe geen problemen alles naar wens

De service en prijzen zijn goed, alleen zou ook 5g moeten zijn!! Ook heb ik altijd problemen met de verbinding van internet??

goede klantenservice!

Nadat de chatbot mij niet kon helpen, kreeg ik vrij snel een echt mens aan de chat die mij snel en perfect hielp met mijn probleem. Verder veel gigabytes data voor weinig. Een aanradert!

Heb nog nóóit problemen gehad de afgelopen 6 jaar.

Ik vind het geweldig bedrijf

Ik ben heel tevreden.Super goede service

Mijn bel te goed was bijna op,ik kon heel makkelijk en voordelig het opwaarderen

prima concept

Goed systeem, geen onnodig duur abonnement

Alles goed geregeld.

Zeer goed.