Care free en goed bereik

Goede dekking en geen zorg over bundels

Aanpassen van limiet gemakkelijk, en je krijgt op tijd een berichtje als je tegoed bijna op is

Duidelijkheid

Hollandsnieuwe heeft een duidelijke app. Je kunt alles goed en gemakkelijk inzien.

Wederom prima en snel geregeld

Makkelijk verlengd met een nieuw toestel, volgende dag in huis.

Gewoon prima

Goed en vlug regelen van je abonnement. Inzicht in je verbruik etc

Gewoon goed

Wat kan je verwachten van een mobiel abbo? Hij doet het....

niks mis mee

Scherpe prijs en geen verbindings klachten. Dus heb geen reden om mijn abonnement niet opnieuw te verlengen. Dus..we gaan weer voor twee jaar zo door met Hollandsnieuwe.

Hollandsnieuwe is goed, duidelijk in communicatie!!

Ik ben gewoon helemaal tevreden over hollandsnieuwe!!

Doet wat het moet doen voor een klein bedrag.

Doet wat het moet doen voor een klein bedrag.

Netjes en behulpzaam te woord gestaan

Fijn dat er na een paar keer een keuze menu een vriendelijke dame aan de lijn kwam die heeft geholpen.

Inzichtelijke abonnementen

Alles duidelijk en tegoed voor zowel bellen als internet te gebruiken! Altijd netjes geholpen en snel geregeld!

Namaste zeer goed,,

Ben al jaren lid van Holland Nieuwe, zou niet anders willen, zeer goede service altijd als je problemen heb,, telefonisch of in de winkel.. Dank vast.. Ga zo door..

Goedkoop en heldere communicate

Veel mb/min voor weinig geld. App geeft helder beeld van verbruik, abonnement etc

Superfijn

Makkelijk te bestellen levering op tijd en goed verpakt top

Algemeen goed maar tekortkomingen

Ik heb last van het niet door kunnen schakelen

geweldig

altijd prettig ,nooit problemen.

alleen maar positief

voor weinig geld kan ik onbeperkt bellen. omdat ik ook Ziggo klant ben krijg ik bovendien extra MB's. Binnenkort verstrijkt mijn termijn en ik werd via mail hiervan in kennis gesteld met de vraag of ik wilde verlengen of stoppen. Er werd ook een voorstel met een goed aanbod toegevoegd en ik heb hier direct gebruik van gemaakt.

Zeer tevreden over..nooit geen gezeur of wat dan ook... Daarom verderop blijf ik weer 2 jaar

Goed netwerk

Overal bereikbaar via het net voordeel samen met ziggo

Ik ben heel tevreden

Ik moest een nieuw abonnement afsluiten, wilde ook nieuwe telefoon. Die kon ik nergens goedkoper kopen en abonnement kan ik maandelijks aanpassen. Hier wordt meegedacht met de klant!

voldoende

is goed mijn contract verlengd

Prima provider

Al jaren een goede provider, nu weer een nieuw abonnement aangegaan dat zeer scherp geprijsd is.

PRIMA!!!!

Vriendelijke dame aan de telefoon, die goed uitlegde wat ik vroeg en niet opdringerig was

goede service.goede telefoon

ik ben zeer tevreden met alles..

Alles prima voor elkaar

Ik heb tot nu toe prima ervaringen met hollandsnieuwe Goed bereik , prima klantenservice en een goede prijs kwaliteit verhoudind.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht