Goede service en scherpe aanbieding

Goede service. Op sommige plekken is het netwerk niet goed. Tot heden geen grote problemen gehad.

Al jaren klant nooit geen problemen en niet duur!

Goede digitale klantbenadering

Ik vind het prettig dat naast een goed netwerk en een mooie prijs Hollandsnieuwe ook een simpele, directe, digitale klantinteractie mogelijk maakt. Chapeau !

Opnieuw een geweldige service

Als jarenlange klant van Hollands Nieuwe was het weer tijd om mijn abonnement opnieuw te bekijken wat me er toe bracht een nieuwe telefoon te kiezen met een bijbehorend abonnement. Prima informatie op de site waardoor ik de juiste keuze kon maken, daarna in een paar minuten geregeld. De volgende dag de telefoon ontvangen welke ik inmiddels tot volle tevredenheid in gebruik heb genomen. Prima service voor een hele mooie prijs.

Kwaliteit prijsverhouding prima

Combinatie met Ziggo gaf de doorslag om voor Hollandsnieuwe te kiezen

geweldig goed

goede ervaring

Ik heb jullie eigenlijk niet veel nodig, want de toestellen tot nu toe zijn goed. Maar ik heb wel eens contact met jullie gehad en toen merkte ik dat de service ook goed was

Superservice

Bij het overzetten van de i8 naar de i13 diende zich de e-Sim aan. Even HollandsNieuwe gebeld. Hoeft niet te worden aangeschaft/aangevraagd- simkaarten overzetten volstaat - en of ik wel wist dat mijn abbo van 10 eu veel te duur was? Aanbod: een abbo van 9 eu met meer voordelen. Nou ja zeg, waar vind je nog zulke service?

Snel en kundig!!

Op alle vragen een antwoord gekregen en zeer goed geholpen!!

Prima!!

Ben door klantenservice uitstekend en vriendelijk geholpen nadat ikzelf iets niet goed gedaan had mbt abonnement. Probleem werd vlot verholpen door medewerkster die ook nog meedacht over huidige abonnement

Goede prijs kwaliteit

Goede service en contact

Goede en snelle behandeling, ben zeer tevreden

Altijd bereik en goede prijs

Al jaren een abonnement voor een lage prijs. Service is ook goed.

Flexibel en niet duur

In heel Europa bereik en ontvangst. Makkelijk opwaarderen maar beter(goedkoper) is omzetten naar een lekker hoog tegoed.

Ben zeer tevreden over jullie

Snelle service heb geen klachten ben zeer tevreden

Gewoon goed

Al 8 jaar zonder problemen bellen

Snel opwaarderen

In het buitenland en geen WiFi. Het tegoed vliegt erdoorheen. Maar met automatische incasso vanuit de app kun je snel opwaarderen. Dat tegoed blijft 3 maanden geldig dus ook twee dagen voor afloop van de periode kun je met een gerust hart opwaarderen. Ellen

Heldere website, lage prijzen, duidelijke betalingsmogelijkheden, snelle afhandeling.

Zie hierboven.

Snel en adequaat geholpen

Wel lange wachttijd, daarna snel, vtiendelijk en adequaat geholpen.

Gewoon geweldig

Al jaren telefoon en abonnement bij Hollandsnieuwe. Ideaal alles uit één bundel. Nooit een probleem gehad.

Website is heel erg overzichtelijk en gemakkelijk. Het was snel gepiept om de verlenging te regelen met een nieuw toestel. Top!

Nieuw toestel met zelfde nummer.

Top.

goed geholpen

Dataverbruik buitenland

Tijdens verblijf in buitenland op 2 afzonderlijke dagen respectievelijk bijna 2000mb en bijna 3000mb verbruikt. Dit waren reisdagen, dus was onderweg met de auto, juist die dagen telefoon nauwelijks gebruikt. Ook niets op de achtergrond aan staan wat data verbruikt. Bij verbruiksgegevens in telefoon zijn deze verbruiken ook niet te herleiden. Met een abonnement van 5000+1000mb gaat het dan opeens wel erg hard met verbruik. Is dit een gemeen spelletje waarbij dus de bedoeling is dat je op gaat waarderen ??? Ook het opwaarderen is trouwens een vaag gebeuren , je kan bepaalde bedragen kiezen maar er staat niet bij vermeld met hoeveel mb's de bedragen corresponderen. Geprobeerd in contact te komen met Hollands Nieuwe , maar dat gaat me ongeveer een week aan vakantie duren denk ik , dus dan maar mijn ongenoegen op deze manier aan het uiten.

Zo geregeld

Mobieltje was al thuis