Overzichtelijk en niet duur.

Lage kosten en duidelijk hoe je het tegoed kan gebruiken.

Altijd bereikbaar tegen geringe kosten

Contract verlengd vandaar we een leuk aanbod kregen aangeboden

uitstekend

Al jaren klant naar volle tevredenheid, mede daardoor weer verlengd. Altijd goede dekking.

geen reactie

Geen reactie op de vraag wanneer de verschil kosten van mijn nieuwe 2 jarig abonnement v.a.01-07-2022 7,50 en mijn oude vooruitbetaling voor de maand juli 2022 7,78 worden verrekend. Met vriendelijke groet, Lenie Nelisse

Super goed

Hartelijke telefoniste en alles word snel geregeld

Goede service, kleine prijzen

Fijn dat ik op tijd gewaarschuwd werd zodat ik mijn abonnement kon vernieuwen

Super slechte service

Ik kan nu mijn contract verlengen, echter zie ik dat ik gewoon per maand een heel stuk duurder ben bij verlengen!! Gek dat je trouwe klant bent en dan word gestraft! Hier over praten is absoluut geen optie! Degene met wie je chat boeit het allemaal niet zo, maar dat is tegenwoordig de mentaliteit. Nou ja dan maar opzeggen en hard wegrennen!

Behulpzaam

Kundige medewerker. Snapte precies waar het om ging. Wist voor mijn situatie precies het goede abonnement aan te bieden dat gunstiger en goedkoper was.

Nooit problemen en alles duidelijk

Gedurende de jaren dat ik cliënt ben altijd vroegtijdig bericht als ik moet betalen en verder verloopt alles probleemloos zoals het hoort!

tevreden

Ik ben bij jullie altijd zonder broblemen geholpen ik raad iedereen over te stappen naar jullie super super super .

Goed en nooit problemen

Altijd goed nooit nog geen bereik gehad.

Zeer gebruikersvriendelijk

Opwaarderen van mijn abonnement was in 10 seconde gebeurd, alles werd bevestigd via de mail.. klasse !

Nog steeds heel blij mee

Altijd bereikbaar

very happy

Easy process, fast and without any problem I renew my contrcat with new phone.

Heel goede service makkelijk om zelf alles te regelen en kom je er niet uit is er helpdesk En stuk goedkoper als mijn andere abonnement

Mijm ervaring Hollands nieuwe

Vriendelijk en klantgericht betaalbaar en eenvoudig Prima Hollands nieuwe zeer tevreden Ook over bereikbaarheid

Extreem goed

Goede kwaliteit van verbinding Goede service (zelden nodig gehad in de afgelopen 8 jaar) Goede deals

Alles oké.

Ik was al klant bij Hollands Nieuwe en ik wilde een nieuwe telefoon met abonnement. De bestelling ging telefonisch en ik werd hierbij goed geadviseerd . Daags erna kon ik de telefoon, een Samsung A52s, al in ontvangst nemen. Die kostte €216,-- , zo heb ik veel telefoon voor weinig geld.

Al jaren klant en al jaren erg tevreden. De betrouwbaar en inzichtelijk en goed bereikbaar

Super service, vriendelijke medewerkers, snelle en duidelijke antwoorden

Tijdens verlenging abonnement, ging het 1 en ander fout bij postal, maar dankzij de super klantenservice ben ik telefonisch goed geholpen en gerustgesteld. Ook de website is duidelijk en overzichtelijk. De verbinding en kwaliteit is gewoonweg top. Ik raad hollandsnieuwe bij familie en vrienden aan... geen klachten gehad tot nu toe.. en ik ben overtuigd dat dit zo zou blijven.

Redelijk

Prima provider. Internet verbinding gaat overal prima. Contact met Hollands Nieuwe gaat goed. Abonnement verlengen is zo gepiept. Maar...het telefoneren vanuit onze woning gaat bedroevend slecht. Vaak wordt de verbinding verbroken. Blijkbaar is het bereik niet goed te krijgen. Waardeloos. Meestal dan maar bellen met de ouderwetse bedrade telefoon.

goeie club

geen slechte ervaringen

Handig

Prima Telefoonprovider

Goede prijs/prestatie verhouding. Website werkt goed. Hulp werkt adequaat. Prima dekking/snelheid en kwaliteit. Ook nog voordeel als je bij Ziggo zit.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht