Goed geregeld en snelle levering.

Wordt goed geholpen. Super aanbiedingen

Super snel geregeld.

Gisteren aangevraagd, vandaag bezorgt. Super snel in orde gemaakt door Hollandsnieuwe.

Betrouwbaarheid

Ik ben tevreden met Hollandse nieuwe, ze zijn betrouwbaar, goede wifi en telefoon verbinding. Fijn dat je tussen tijds kan opwaarderen, als we naar het buitenland gaan neem ik een grotere bundel en dat gaat prima

Vakkundige medewerkers

Goede en snelle telefonische service. Vriendelijke medewerkster.

Matig

Het packet op woensdag , 6 juli is niet ingeleverd. Wat is gebeurt ? Groetjes, Orlando Almeida

Goede provider, met een duidelijke app. Waarin je goed kan zien wat je tegoeden voor de maand nog zijn.

Zeer tevreden met de service en contact

Zeer tevreden met de service en contact

Heel tevreden

Blij met het abonnement

Goede telecom verbinding

Ik ben te vreden over het bereik van hn, ook in europa goed ontvangsr weinig tot geen storingen. communiceren met de computter hulp vind ik echt ruk. Het duurt lang voor je echt het antwoord krijgt van een medewerken. ook een min punt vind ik dat bij een 2jarig contract na een jaar toch de maandelijkse kosten om hoog gaan. Het staat tussen de kleine letters bha Advies ben helder en zet meer medewerkers in die minimaal redelijk nederlands spreken.

Fijne provider

Service goed vriendelijke medewerkers

Prima prijs/kwaliteit!

Wij hebben al jaren probleemloos een aantal abonnementen, met regelmatig een nieuwe telefoon. Leuke aanbiedingen en prima service. Ook alles uit één bundel is erg overzichtelijk. Maar het zou helemaal fijn zijn als er nog eens een grotere bundel (van bv 20gb of onbeperkt) zou worden aangeboden.

Is een goede provider

Goede service en je weet altijd waar je aan toe bent alles uit 1 bundel dat bevalt me goed 'm.v.g. louisa

Betrouwbaarheid

Geen negatieve ervaringen in de afgelopen jaren geven een betrouwbare indruk.

Hollandsnieuwe bevalt me al bijna 10 jaar goed

Onlangs heb ik weer een nieuw toestel gekocht bij HN. Op mijn verzoek is er twee keer een nieuwe simkaart naar me gestuurd omdat het erop leek dat de kaarten niet in mijn nieuwe toestel paste. De medewerkers aan de telefoon waren vriendelijk en de kaarten zijn snel bezorgd. Het zou fijn zijn als er op de begeleidende brief een tekeningetje of zeer korte uitleg stond, hoe je de simkaart uit de 'pas' moet halen:)

Prima alles zo geregeld

ik weet waar ik aan toe ben, geen onaangename verrassingen, werkt zoals beloofd

Is goed

Ik ben al ruim 10 jaar klant bij hollands nieuwe met grote tevredenheid.

Zeer tevreden over hoe alles geregeld is

Ben zeer te vreden over de gang van zaken.goed geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan door de medewerkster

Is een hele goede provider

Ik raad deze aan

Ik werd vriendelijk en behulpzaam te word gestaan

Ik heb nieuw abonnement afgesloten en er werd mij met geduld alles uitgelegd zeer tevreden met service en de telefoon a53

Snel en correct geholpen

Snel en onder goede begeleiding een nieuwe telefoon uitgezocht. En nog voordelig ook nog.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht