Prima, helemaal volgens verwachting

Alles is duidelijk omschreven, waardoor keuze maken en bestelproces makkelijk verliepen

Alles is goed geregeld

De prijs is wat het net een voldoende maakt

Goede prijs voor iemand die weet hoeveel ze nodig hebben per maand. Maar zodra je een maandje extra wilt hebben zijn ze opeens erg duur. 10,- voor 1000 mb! Dat is niet meer van deze tijd. Geen flexibiliteit omtrent aanpassen van je contract. Pas dus erg op voor bijvoorbeeld in het buitenland waar je niet altijd wifi tot je beschikking hebt. Klantenservice is slecht bereikbaar.

duidelijk en goed geholpen

xxx

Ben heel tevreden

Ben heel tevreden met hollandsnieuwe, mooie aanbiedingen, en heb abonnement weer verlengd en klantvriendelijk toppie

Voor mij de beste keus!

Beter kan niet, helemaal tevreden met aanbod en service! Top geregeld allemaal.... Vooral zo doorgaan!

zeer goed

zeer prettig verlopen

De levering nieuwe telefoon en abonnement ging gladjes. Zeer tevreden, al jarenlang

Al 6 jaar dik tevreden.

.makkelijk via hun site bestel je je nieuwe telefoon. Keuze is groot/ruim. Heb je een probleempje of wil je gewoon even contact, zo gepiept met deskundig personeel.

Veel mb voor goede prijs

Ook tussentijds om zetten mogelijk,wat wil je nig meer. Goede app met alle info

Gewoon goed voor een prima prijs.

Weer verlengd gewoon goed.

Ze heeft me goed geholpen.

Kon mijn verlenging niet via app doen door pop-up bericht wat niet te verwijderen was, maar ze heeft het telefonisch voor mij geklaard. Geweldig!! Naam ben ik alweer vergeten, maar... Top!

uitmuntend

Na bijna 2 jaar klant van jullie te zijn kan ik beoordelen dat het klasse is wat jullie leveren.

Betrouwbaar

Goede communicatie en niet te duur

Prima, snel geregeld

Al jaren Klant ,goede prijzen, goede service ,gewoon het is en aanrader.

Ik kan niets verzinnen om me negatief uit te spreken over Hollands Nieuwe.

Jaren geleden had ik nog nooit gehoord van Hollands Nieuwe. Ik hoorde via Media Markt dat dit een betrouwbare provider was en waar ze geen problemen mee hadden meegemaakt. Daarom koos ik deze. Vele jaren heb ik twee abonnementen (mijn vrouw en mezelf). Nooit hebben we problemen ervaren en er waren aantrekkelijke acties, die sterk concurrend bleken. In een woord TOPPIE!

Goede persoonlijke service

Fijne helpdesk, snel geholpen

Goed geholpen

Fijn vriendelijk gesprek gehad en goed geholpen

Fijne provider, duidelijke deals

Wordt altijd vriendelijk geholpen, ben zeer tevreden over de kwaliteit van hollands nieuwe en dan bedoel ik prijs , ontvangst overal .

Goede keuze

Goede ontvangst, overzichtelijke app, goedkope belminuten en geen gedoe met aparte internet bundels.

Fijne provider, niks te klagen :D

Makkelijk praten

Probleemloze club ,alles gladjes geregeld ,geen gezeur .Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Al jaren prima service

Net weer verlengd, met een aanbod dat 30% goedkoper was dan mijn vorige periode. App is dik in orde.

Tot op de dag van vandaag prima prijs/kwaliteitsverhouding

Wordt altijd netjes geholpen

Tot nu toe heeft Hollands Nieuwe geen enkel probleem gegeven.

Geen problemen!

Boven Vredenburgpassage 128