Je krijgt waar voor je geld en prima service..

Het aanbod is goed. De site/app is super duidelijk zodat je bv beltegoed eenvoudig zaken kan aanpassen.

Zeer slechte ervaring op mijn vakantieadres

Altijd erg tevreden geweest. Ik ben nu op vakantie in Frankrijk wilde met jullie contact opnemen Het gratis nummer tig keren gebeld, niet te bereiken!! Op het andere nummer werd ik steeds eeuwenlang in de wacht gezet en is het me ook niet gelukt Een hele slechte zaak Ik had wat vragen, dus deze zijn niet beantwoord

Goede service alles zeer duidelijk

Goeie snelle service en aardige helpdesk medewerker ... Top

Zie boven

Goeie deal

Niks meer aan helemaal goe

Altijd bereik

Goede provider. Goedkoop en nooit geen problemen.

Goed geïnformeerd, goede prijsverhouding

Ben heel blij met Hollandse Nieuwe, heb nog nooit problemen gehad!

Nog nooit problemen gehad, ben al jaren bij Hollandse Nieuwe! Ben heel tevreden, zou het iedereen aanraden!

Prima service had bestelde telefoon binnen enkele dagen in bezit.

Grandioos

De telefoon verbinding van Hollandse nieuwe is perfect overal bereikbaar. Alleen moet ik nog achter zien te komen telefoon verbinding in het buitenland. Gr.

positief

Extra bundel als Ziggo klant was de reden om een abonnement bij Hollandsnieuwe te nemen. Je moet zelf opletten op nieuwe aanbiedingen na je vaste looptijd. Hollandsnieuwe informeert je daar niet over, en dat is dan weer jammer.

Gewoon zeer goed

Heb nu al 2 jaar een tell abb bij Hollandse nieuwe. Alles werkt altijd zeer goed.Verleden jaar nog extra gehad omdat ik bij ern bedrijf waar ze mee samenwerken tv nam .inmiddels zit ik nu bij een andere bedrijf wat tv internet thuis betreft. Masr heb nu een sim abonement bij Hollandse nieuwe genomen. Gewoon omdat het goed gaat wat telefoneren betreft .tv kijken kijken op telefoon ed. Dus zeer tevreden

Stabiel netwerk. Tegen prima prijs

makkelijk

als je ingelogd ben staat alles er duidelijk

Betrouwbare Provider

Verbindingen zijn altijd goed en betrouwbaar. De prijs van de abonnementen is best goed. Minpuntje: De combinatie met extra voordelen met ook een Ziggo abonnement voor internet/t.v. is leuk maar waar blijft dat voordeel als je ergens woont waar Ziggo niet actief is (b.v. in Zeeland)?

Beste prijs / kwaliteit

Ben al jaren bij hollandsnieuwe en ze hebben elke keer en mooie actie !

Goede provider fijne app prijs kwaliteit goed

Prima dekking voor een mooie prijs.

Sinds 2020 is het netwerk sterk verbeterd, althans rondom de Veluwe. Daarom nu erg te vrede. Wel mag de klantenservice beter. Die is nog behoorlijk slecht maar zolang je geen problemen hebt (en dat gebeurt niet zo snel) is het voor de prijs een dikke aanrader! (Klantenservice wachttijd is erg lang en personeel wilt je niet altijd begrijpen)

Snel en goed geregeld

Via de app is de info zeer duidelijk en een nieuw abonnement is eenvoudig af te sluiten

Perfekt

Er is de afgelopen 2 jaar nooit iets fout gegaan ,daarom weer verlengt

Ben al jaren klant bij Hollands nieuwe en zeer tevreden snelle service enz

Geweldig!

Ik heb overal bereik en zit nooit over onverwachts over mijn bundel heen.

Hollands nieuwe is goed. t mobile is beter

binnen in huis heb ik geen bereik

Geen internet in Duitsand, ondanks roaming en vette databundel

Daar sta je dan op de snelweg in Duitsland. Google navigatie kun je opeens niet meer gebruiken, want internet doet het niet en je bent halverwege je bestemming. Een vriend in Nederland gebeld en gezegd op welke snelweg ik zat en welke route ik vervolgens moest volgen. Normaal had ik binnen 3 uur op mijn bestemming moeten aankomen, maar deze ongein kostte me zeker 3 kwartier extra. Aangekomen op mijn bestemming Hollands Nieuwe gebeld. Heeft met mijn toestel te maken luidde het. Via de sms een hele instructie gekregen die ik moest volgen en vervolgens SIM-kaart eruit halen en terugplaatsen. Instructie klopte niet helemaal voor mijn Samsung S20 FE, en alles wat ik deed hielp niet. 4 dagen zonder internet zodra ik een stap buiten de vakantiewoning zette. Leverancier van mijn gsm benaderd, maar heeft niets met telefoon te maken, als ik in Nederland internet buiten de deur heb, moet dat in Duitsland ook lukken. Hollands Nieuwe, hoe kan dit?

Moet afwachten hoe het geregeld gaat worden

Gesproken met medewerker over een nieuwe telefoon daarna een overzicht ontvangen ik heb nog geen bevestiging gegeven maar kon een dag erna niet meer aangeven dat ik voor een ander type telefoon wilde gaan, heel bijzonder dat ik dan eerst 7 dagen bedenktijd moet nemen, hoop alsnog dat het opgelost wordt , aangezien ik al heel wat jaartjes klant ben

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht