Prima provider

Hele goede ervaringen. Al jaren lang verbonden en dat wil wat zeggen.

Ik bestelde via de website een nieuwe mobiele telefoon maar bleef steken bij afhandelen en betalen. Gebeld met HN en vriendelijke dame aan de telefoon heeft het voor mij alsnog geregeld. Snelle levering telefoon.

Uitstekende ontvangst, ook in buitenland.

In al die jaren dat ik bij Hollands Nieuwe ben aangesloten, heb ik nooit problemen gehad met mijn smartphones en internet!

Ik werd uitstekend geholpen en ze gaf goede uitleg.

Heel goed niets op aan temerken dus uitstekend

Ben een tevreden klant

Ben al jaren naar tevredenheid klant bij Hollansnieuwe. Weer een nieuwe telefoon besteld, snelle levering. Alles wat je wil weten is makkelijk en overzichtelijk te vinden op de side. altijd een herinnering als er geld van je rekening afgeschreven wordt .Zal Hollandsnieuwe zeker aanbevelen.

Gewoon goed

Men doet wat men belooft en dat snel en adequaat.

Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met hollandsnieuwe! Klanten service is top ik heb altijd binnen een minuut iemand aan de lijn en iedereen is altijd even vriendelijk en duidelijk! Ik blijf ook een trouwe klant want deze service vind je gewoon nergens anders!

Snelle goede service en mooie prijzen

Bij Hollands nieuwe kun je heel makkelijk je abonnement aanpassen zonder gedoe. Ze helpen snel en de prijzen zijn zeer gunstig

Prima voor een prima prijs

Zit al jaren bij Hollandsnieuwe, nu weer verlengd voor 2 jaar. Netwerk is ok, service is digitaal, maar bij problemen ook wel eens de telefoon gepakt. Gewoon prima.

Goede kwaliteit

Hoop dat kwaliteit beter wordt

Wel vaker slechte verbinding of geen verbinding. Ook regelmatig word in een gesprek de verbinding verbroken. Verder Hollandsnieuwe ok, maar kwaliteit gaat wel achteruit.

Prima dienstverlening

In Hoofddorp goed internet Ik kom vaak in Lisserbroek bij Lisse daar is de ontvangst minder.

Snelle levering en duidelijke voorwaarden

Ik ben al vele jaren, tot mijn volle tevredenheid, klant bij Hollands Nieuwe. Top!

Tevreden

Altijd goed bereik, en goed werkende app zo zie je precies je verbruik

Makkelijk

Heel tevreden.

Zo goed als ltijd dekking, weinig storingen, betaalbaar.

Alles heel goed geregeld !

Goede en goedkope provider

Al veel jarrn klant. HN is een goede en goedkope provider die oog heeft voor zijn klanten

Na 5 jaar nog steeds tevreden

Slechts 1 X geen bereik gehad. Nooit problemen ervaren en hopelijk blijft dat zo :)

Duidelijke communicatie.

Met Hollands Nieuwe ondervind ik een duidelijke communicatie en uitleg over hun producten. Geen verborgen beloften .

vriendelijk geholpen en snel geregeld

contract verlengen lukte online niet, telefonisch zeer vriendelijk en snel geholpen

Goede provider

Hollands Nieuwe had me tijdig moeten laten weten dat ik een véél goedkoper en beter abonnement had k

Ik heb sinds 2015 een abonnement bij Hollands nieuwe: 275 MB voor 10,50 euro per maand. Nu waren die 275 MB zo weinig dat ik in een maand tijd zo'n 50 euro heb moeten bijbetalen voor het verbruik van data, bijvoorbeeld voor navigatie. Mijn zoon vond dat extreem duur en bekeek mijn abonnement. Hij ontdekte dat ik nu bij HN een nieuw abonnement kon afsluiten van 5000 MB voor 10 euro en heeft dat voor me geregeld. Hollands Nieuwe heeft me dat nooit verteld, maar altijd stilletjes het dure abonnement laten doorlopen, waar ze goed aan verdiend hebben! Ik vind dit schandalig!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht