telefonisch contact houden zo!!!!!!

app, chat etc... Is wel van deze tijd, maar ik wil op een specifieke vraag, specifiek antwoord en dat er iemand mee kijkt en denkt.. Tips geeft en mij het meest passende pakket aan biedt.

Super!!

Mijn online verlenging lukte niet dus ben gaan bellen met de klantenservice. Ben daar uitstekend geholpen door een hele vriendelijke medewerker, echt top! Heb inmiddels me nieuwe telefoon in huis, helemaal blij, geweldige sevice!

Kwalitatief erg goed

Overal goed bereik....telefonisch en of internet

Behulpzaam

Vriendelijke en duidelijk advies

Ik ben al jaren zeer tevreden klant bij Hollandsnieuwe.

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant met 2 abonnementen, ik zal ook altijd Hollandsnieuwe aanbevelen een betrouwbare provider.

sterk in eenvoud

tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Elke maand op tijd bericht over afschrijvingen, goede tarieven en een duidelijke site. Ga zo door

Niet goed geholpen

Over het algemeen tevreden. Alleen die 9000 mb die in 1 keer verdwenen was klopt niet. Vindt dat ik recht heb op uitleg

Prima provider

Zelfs een kaartje op mijn verjaardag, wat wil een mens nog meer

Mijn verzochte abonnementswijzigingen zijn via de klantenservice probleemloos opgelost.

Fantastische provider altijd goed

Ben nu al paar jaar bij jullie en alles bevalt, zeker de lage prijzen. Verlengen gaat ook heel makkelijk op de website geen lange wachttijden.

Waar voor je geld... aan te bevelen provider :)

Waar voor je geld Niet duur ... goed bereik bijna overal.

Goede prijs kwaliteit verhouding

snelle levering, makkelijk te bestellen

Telefoon stuk, had een sim abonnement, ga naar mijn account bij hollandse nieuwe, kan makkelijk kiezen tussenalleen sim of mét telefoon. Hierin ruime keuze in verschillende prijsklasses. Maandagvond laat besteld, binnen 2 dagen in huis. Keurig gegaan

accuraat en voordelig

Al jaren maken we gebruik van de diensten van Hollandsnieuwe. Men heeft een duidelijke website, met goede keuzemogelijkheden en een uitgebreid aanbod. De service is goed en de prijzen zijn niet te hoog!

In het begin had ik spijt van mijn overstap, maar nadat de kinderziektes verholpen waren, helemaal tevreden. Hollands Nieuwe heeft 'n goed bereik en al het andere doet het uitstekend. Zoals SMS,WhatsApp, e.d. Helemaal happy met HN.

Proffesioneel en vriendelijk.

Ik ben te woord gestaan door Esther, heel vriendelijk, doortastend en duidelijk. Vlot nieuwe telefoon geregeld en een dag later al in huis. Alle lof voor Esther.

Duidelijk en vlot

Duidelijke zoektocht naar wat ik wilde hebben en een vlotte levering

Goede service met alles wat jullie doen voor de klanten,in ieder geval voor mij

Goede service met alles wat jullie doen voor de klanten in ieder geval voor mij. Ga zo door Elly van denAkker

Heel tevreden

Ben zeer tevreden over Hollandsnieuwe qua aanbiedingen en prijzen. Heb contact gehad met de klantenservice en die dame heeft naar mij geluisterd en mij uitstekend geholpen

Al meer dan 10 jaar probleemloos

Nooit een verrassing als je meer gebruikt, en elk meerverbruik tegen hetzelfde tarief. Nog steeds wel jammer dat je wat maandelijks over is niet (gedeeltelijk) kunt meenemen naar de volgende periode. Maar ik heb dus gewoon weer een nieuw contract met HN.

Proffesioneel en juiste service

Al jaren aangesloten bij Hollandse Nieuwe en met veel genoegen. Krijg altijd keurig antwoord op mijn vragen en helpen door de medewerkers/sters altijd even vriendelijk. Website is ook goed voor elkaar. Allemaal redenen om te blijven en zeker aan te bevelen bij een ieder.

Alles altijd goed geregeld

Nooit een klacht gehad. Alles prima in orde

zeer goed

Heel goede en snelle afwikkeling van mijn verlenging. Tijdstip van afleveren super geregeld. Afspraak nagekomen

ben al jaren klant, nooit klachten . Goede prijs

Zoals gezegd ben ik al jaren een sim only klant. Elke maand wordt netjes verteld dat er een incasso aankomt. De prijs is goed, een paar euro per maand. Ook de website is redelijk eenvoudig te gebruiken. Op de app kun je simpel je tegoed vinden

Al jaren een top provider!

Ik ben al jaren klant bij hollandsnieuwe en super tevreden. Wat mij zo aanspreekt is het "alles-in-een" principe, geen losse bel en internet bundels. Ook het werken met de app waarin je kan zien wat je tegoed/gebruik is, is erg handig. En mocht je een keer heel enthousiast met je bundel zijn omgegaan dat kan je eenvoudig eenmalig opwaarderen! Ook de klantenservice is top! Wat mij betreft: ga zo door!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht