Ik vind Hollands nieuwe goed

Ik heb goede ervaring met Hollandsnieuwe

Supergoed

Duidelijke website en goede abonnementen

Fantastisch!!

Al jaren klant en ik ben super blij mee eindelijk ook dat er genoeg keuzes

Niet te klagen waneer in de Randstad

De afgelopen jaren is het bereik ook ver buiten de Randstad verbeterd. Met namen onderweg/ op het spoor/ op de weg was er wel eens slecht bereik. M.b.t. service communiceert HN prima! Zeer gebruiksvriendelijke app.

Ben al jaren een zeer tevreden klant bij Hollands Nieuwe!!

Nooit problemen, uitstekende service! Kortom een zeer tevreden klant van Hollands Nieuwe!!

omzetten was een fluitje!

Ik wilde een nieuw voordeliger abonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe. Aangezien ik gewoon een account heb en al mijn gegevens online staan, kon ik dit in twee klikken afhandelen. Het nieuwe abonnement is vele malen voordeliger: dezelfde prijs voor meer data.

Altijd verbonden

Nooit geen problemen en altijd bereikbaar tegen een mooi tarief

Alles keurig geregeld

Ik heb al vele jaren prima ervaringen met H.N. Daarom ook overweeg ik nooit om naar een ander te gaan. Service is prima, prijzen zijn ok Dus als jullie zo doorgaan, blijf ik nog lang jullie klant.

Top provider. Echt niks te klagen. Drie abonnementen in 1 account voor de kinderen. Altijd aan te passen. Toen me iets niet lukte had ik snel iemand aan de lijn die het oploste. Aanrader.

Altijd goed en duidelijk

Zeer tevreden, nooit geen problemen

Fijne provider

Overal en altijd goed bereik. Bij vragen altijd direct antwoord

Zeer prettige en deskundige begeleiding bij het kiezen van welke mobiel

De des betreffende medewerkster dacht duidelijk met mij bij het uitzoeken van de nieuwe telefoon

Alles goed en snel regelen. Met goede prijs

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Prima prijs kwaliteitsverhouding. Stabiel netwerk. Een verbeterpunt is wenselijk. Je resterende saldo meenemen naar een volgende maand is wel zo duurzaam!

Klanten service is prima word keurig geholpen

Fijne provider!

Ben heel tevreden. Makkelijk switchen als je meer MB's nodig hebt en goed inzicht in je verbruik. Bereik is ook prima!

mooi toestel

Alleen jammer dat er GEEN oplaad snoer bij zit. Wat ik met het snoertje moet doen wat erbij zat is mij onduidelijk

Ik ben heel tevreden.

Bij Hollandse Nieuwe wordt je goed behandeld, zij zijn klantvriendelijk en niet duur.

Goede provider zonder storingen en problemen.

Een goede en betrouwbare provider zonder storingen en problemen. Wij gebruiken meer belminuten als mbs en dat maakt bij Hollands nieuwe niet uit,minuten of hbs kosten evenveel en er is geen bel limiet binnen je bundel. Bij andere aanbieders zijn het meestal 100 of soms 200 minuten en daarna kost het extra. Kortom een hele fijne provider.

De website is overzichtelijk en duidelijk in Nederland nooit een probleem gehad met netwerk verbinding. In het buitenland zijn wel nog wat stappen te maken duurt wel heel erg lang voor er verbinding is met het Vodafone netwerk

Altijd ruim keus voor goede prijs

Super goed

Snel bereikbaar, snel geregeld

Duidelijk en snel

Tijdens mijn jarenlange ervaring met Hollands nieuwe ben ik nog nooit teleurgesteld over service en aanbod.

Prima abonnement, alleen jammer dat je een prive nummer/abonnement niet zakelijk kan laten maken. Dat zou anders moeten kunnen.

Gewoon top zoals je geholpen wordt

Ik ben al jaren ,klant van Hollandse nieuwe, ik heb alleen maar fijne ervaringen, het personeel, die je spreekt als er iets is ,leggen alles perfect uit ,je voelt je echt gehoord En stellen je gerust dat alles in orde komt ,super voor mij is er maar 1 provider Hollandse nieuwe, en verder niks ,toppers allemaal

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht