Hollandsnieuwe gewoon goed !!!

Ben al meerdere jaren klant bij Hollandsnieuwe en kan in het kort zeggen: probleemloos zowel in het buitenland als in eigen land. Dus wil je geen gedoe en, zoals ik, een betaalbaar maandbedrag wat past bij jou belgedrag kom dan naar Hollandsnieuwe toe !!!

Nooit problemen

bereik wisselvallig

Altijd tevreden geweest vandaar een voldoende, maar helaas na verhuizing een slecht bereik thuis. Vaak maar 1 streepje

zeer slechte service

Wij zijn naar Turkije op vakantie geweest. Hierbij hadden wij GEEN internet en konden wij zelf NIET bellen en konden mensen uit Nederland ons ook NIET bereiken als zij ons belden. Ondanks dat ons 4g in het buitenland helemaal niks deed, is er toch 1100 mb afgeschreven. Hoe kan het zijn dat de 4g en bellen helemaal niks deed maar toch is afgeschreven? We hebben naar Hollandse nieuwe klantenservice gebeld maar die konden niks voor ons betekenen. Ze wouden er vrij weinig van weten. Zeer slecht geholpen!

Goede ervaring prima dekking

Ben wel tevreden met Hollandsnieuwe meestan wel een goede verbinding en prima dekking.

Gewoon geweldig

Gebeld ff uitgelegd geregeld!!!

Snel en simpel geregeld

Je kan alles zelf doen op de site binnen een paar minuten klaar.

top service

problemen met levering mobiel door buitenstaanders, maar snel en vriendelijk contact gehad en probleem super snel opgelost super service

Eenvoudig en goed!

Vriendelijke persoonlijke klantenservice, zonderlinge wachttijden. Overzichtelijkere en duidelijke app die je zelf maandelijks kunt aanpassen.

Prima provider, niet altijd bereik

Gewoon goed en laag geprijsd

geen ervaringen, wordt niet of nauwelijks gebruikt

geen idee

Nooit geen problemen gehad

Alles loopt op rolletjes

Fantastische provider!

Ben al vrijwel vanaf het begin klant bij Hollands Nieuwe, tot grote tevredenheid. Vooral het 'alles in 1 bundel' bevalt prima. Heb vrijwel altijd voldoende aan mijn 5000 bundel voor €11,- Wat mij betreft blijf ik nog járen klant!!

Ik ben gewoon tevreden

Alles oké, alleen 1 opmerking: Nadat ik heb geopteerd te blijven, dus de verlenging besteld had werd ik toch verder overspoeld met reclames. Heb ik nou besteld of niet?

Makkelijk kiezen en bestellen

Wilde een nieuwe telefoon en in combinatie met het aantal MB's was de keuze snel gemaakt.

Gewoon goed

Snel en correct

Nooit klachten

Alles gaat goed , geen problemen gehad en zo ja dan worden ze opgelost. Dus tevreden

Prima verbindingen

Al jaren abonnee. Altijd vlotte verbindingen. Ook in het buitenland altijd goede verbindingen gehad. Door bundel weet ik qltijd waar ik aan toe ben

Blij met één bundel!

Ik ben blij met één bundel, omdat je nergens voor op moet letten. Kan ik nog op internet of zonder wifi enail lezen of Spotify luisteren. Van het begin af, dat ik een abonnement heb, koos ik voor Hollandsnieuwe!

prima provider voor sim only

een provider met een makkelijk aanbod voor sim only [telefoon aanbod is matig]

Makkelijk geregeld

Verlengen ging prima, alleen jammer dat het speciale verleng aanbod de zelfde is dan ik al had

Goed en goedkoop

Goede bundels voor een voordelige prijs en je kunt niet over je bundel heen gaan ideaal voor bv kinderen

Goed. Reclame teveel

Zoals boven

Alles snel en goed geregeld

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht