Combitegoed

Wat is het nut van+ 1000 combi- tegoed als je het niet kunt gebruiken voor 0909 nummers als je resttegoed net onder de 1000mb is. Bij het toekennen van de 1000mb extra is daar met geen woord over gerept. Een oneerlijk lokkertje!

Al 10 jaar de beste!

Al 10 jaar klant en al 10 jaar super tevreden! Ik attendeer iedereen die ik ken om over te stappen naar HN. 8 mensen hebben dit ook al gedaan en zijn ook allemaal zeer tevreden.

zoals het hoort

mijn jarenlange vertrouwen in u product heeft me doen besluiten weer van u diensten gebruik te maken

Duidelijke en snelle service

Makkelijke site, duidelijk en goede prijs. Klein minpuntje: bij de IPhones zit geen stekker, die moet je los kopen. Zou fijn zijn als dat even wordt vermeld.

Gewoon goed en goede service

De abonnementen zijn goed , de aangeboden toestellen zijn wat minder

Heel goed.

Ik ben al jaren abonnee bij Hollandsnieuwe en bij iedere contractverlenging keurige verzorging voor de keuze die belangrijk voor jou is. Nette afhandeling en goede uitlag.

Erg omslachtig irritant!!!!

Er werd belooft dat ik In ear oordopjes bij aanschaf Galaxy S20 kreeg. maar ze vertellen je er niet bij dat je naar dat irritante websiteje van samsung moet gaan om via irritante inloggen enz je moet registreren enz. Ik ben het helemaal zat zat zat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik vind Hollandse nieuwe heel fijn. Duidelijk wat je verbruikt. En je kan als nodig is opwaarderen. En je kan tussen door je abonnement veranderen.

prima servise

goede conracten en altijd vriendelijk

Duidelijke en ongecompliceerde abonnementen.

Ben tot nu heel tevreden over Hollands Nieuwe vw betaalbaarheid en duidelijke, ongecompliceerde, klantvriendelijke abonnementen.

Simpel en erg betrouwbaar

Goede ervaringen, al heel wat jaren, enige minpuntje vindt ik dat het opwaarderen van extra MB's erg duur is, hier zou voor vaste trouwe klanten een acceptabel tarief voor moeten worden vastgesteld.

Fantastisch geholpen.

Zeer correct geholpen aan de telefoon. Blijf zo doorgaan.

ben zeer tevreden

ik ben heel blij met alles van hollandse nieuwe ...goede service en ze staan je heel vriendelijk te woord

super klantvriendelijk geholpen

ik wilde het abonnement van mijn jongste dichter verlengen met een nieuwe telefoon erbij omdat haar oude telefoon niet goed mer werkte. De dame die mij te woord stond heeft heel fijn en goed meegedacht, met als resultaat een superblij dichter met een gloednieuwe telefoon!

Prima ervaring

Als alles klopt, wat valt er dan nog aan toe te voegen.

Overzichtelijk, kan alles op de app zien. Veel MB's voor weinig met simonly.

Snel en duidelijk

Snel mijn abonnement verlengt

Medewerkers zowel per telefoon als per chat zijn altijd zeer vriendelijk en geduldig. Al klant sinds 2016 nog geen minpunten.

Zeer goede mobile services voor een geringe prijs.

Heb al 2 maal een 2 jaren abonnement met de optie ongelimiteerd aantal sms en belminuten. Dit voor een uiterst concurrerend lage prijs. Gedurende deze periode heb ik geen (Vodafone) netwerk onbeschikbaarheid of missend dekgebied gemerkt. Momenteel wordt 4G gebruikt, hopelijk wordt 5G snel mogelijkheid.

Doen heel moeilijk

Doen heel moeilijk om je abo te verlengen zelfs als je meer dan 3000 euro verdiend krijg je nee. Ik raad hollandsnieuwe zeker niet aan.

Mijn ervaring was top , aardige meid probleem was snel opgelost

Goeie provider,duidelijke website,alles prima.

Waar voor je geld

Altijd snelle en goede service

Totaal geen problemen en altijd goed bereikbaar

Een goede ervaringen nooit problemen en goedkoop

Het is een goed contract en fijn dat je altijd bij kan kopen.

Goede ervaringen

Boven Vredenburgpassage 128