Supergoed

Goede ervaring met Hollands nieuwe,ben zeer tevreden en t is betaalbaar.

tevreden, alles naar wens

mooie telefoon , goede prestaties, genoeg voor wat ik nodig heb.

Geen problemen

Goede service en snelle levering van nieuwe telefoon.

X

Bevalt me goed

Ik heb al jaren Hollandse nieuwe bevalt me uitstekend.

Het mooie is, dat je een bundel krijgt, die je kunt gebruiken voor zowel belminuten, sms'jes en megabytes. Zo kan ik de bundel gebruiken, zoals mij dat het beste uitkomt. Ik heb een maandelijkse bundel van 5000 minuten/sms'jes/megabytes en zelf kom ik altijd goed uit. Mijn vrouw heeft soms wat meer nodig, maar die kan je tussentijds gewoon bij bestellen.

prima geregeld

Zaken zijn goed geregeld.

Betrouwbaar en voordelig

Goede uitleg bij persoonlijk contact

Directe handelswijze met onmiddelijk resultaat.

Onlangs werd ik, via automatisch gegenereerde informatie, op de hoogte gebracht dat er voor mij weer (elke 2 jaren) de mogelijkheid bestond om mijn abonnement te verlengen en evt. voor een nieuw toestel te kiezen. Mijn iPhone XR heb ik toen meteen, via de website van Hollands Nieuwe, "ingeruild" voor een iPhone 12. Uiteraard moest ik een relatief klein gedeelte vooraf betalen. Het maandbedrag blijft echter hetzelfde. Tijdens de bestelling werd ik geïnformeerd dat het 2 dagen kon duren alvorens het pakketje te kunnen ontvangen. Echter, de volgende dag werd het al afgeleverd... Klasse!!

prima service

nog nooit problemen gehad. telefoon doet het prima.

Heel tevreden

Heb laats een abonnement verhoogd I.v.m. Tv kijken in camper was direct geregeld

Ik ben heel tevreden, leuke aanbiedingen en onlangs voor 2 jaar verlengd

Al 2 jaar abonnement van Hollands nieuwe, alles duidelijk weergeven en op tijd gewaarschuwd wanneer bijna mijn tegoed op is

Goede kwaliteit provider

Vanaf het begin abonnementhouder bij Hollandsnieuwe en dit bevalt prima. Goed bereik en ontvangst. Eenvoudige en makkelijke webservice. Kortom prima provider.

Gewoon goede service en snel.

Gewoon alles netjes geregeld keurig mijn nieuwe telefoon ontvangen de dag na het afsluiten van mijn nieuwe abonnement in een woord top

Goed verzorgd en punctueel

Ik vind het prettig dat ik een goed overzicht heb van de kosten die ik (heb ge) maak. Tevens dat ik op tijd wordt gewaarschuwd wanneer mijn bundel een maand niet voldoende zou zijn, zodat ik eventueel bij kan betalen. Ik vind de app overzichtelijk en ge ruikersvriendelijk.

Goede en efficiënte service

Prettige en goede service en goedehelpdesk !

Snelle levering, goede uitleg op de website.

Snel - Duidelijk afgehandeld.

De info die ik kreeg was duidelijk, de afhandeling, dus berichtgeving is snel. Dus tevreden.

Erg stroperig.

Ze zijn de goedkoopste, daarom heb ik gekozen voor HN. Qua klantvriendelijkheid kan het veel beter. Ik heb, in die zin, enkele slechte ervaringen gehad. Luisteren naar de consument zou een stuk beter moeten.

Onvoorzichtige levering toestel

Ik heb een abonnement met telefoon gekocht. In de bevestigingsmail schrijven ze; "We maken alles snel in orde voor je. Zodra je bestelling onderweg is, krijg je van ons een e-mail met een Track & Trace code. Daarmee kun je je bestelling volgen.Nooit een mail gekregen en ook niet in de spammail. Tot mijn verbazing ligt er vanochtend een pakketje in de brievenbus aan de straat.. Dit blijkt de telefoon te zijn. Er is mij niet bekend welke vervoerder dit heeft afgeleverd. Wel staat er op het etiket 'verhoogde aansprakelijkheid ".. Voor wie dan vraag ik mij af?? Kortom Hollandse Nieuwe neem contact met je transporteur op. Gelukkig is het goed gegaan, zo niet ddan hadden we waarschijnlijk een flink welles/nietes -spelletje kunnen spelen.

Heel mooi toestel

Hele fijne en goede uitleg gehad .nu nog kijken of de betalingen goed gaan . Ik ben tot nu toe heel tevreden over dit toestel Het Annie

perfecte prijs kwaliteit verhouding

voor een goede prijs een goede bundel met zeer goede duidelijke en klantgerichte service! met een prima vodafone netwerk en extra coordeel als je ziggo klant bent!

Ging vlot ook de levering. Daaromheen ik al zo lang klant,aar wat minder is, dat ik het toestel al zoveel moest aanbetalen. Ik kan niet meer krediet krijgen. Ja snap ik, regels voor iedereen. Maar ik ben oud en grijs en wijs genoeg om te weten wat ik uit kan geven Ik heb nog NOOIT betalingsproblemen gegeven. Of beloon de trouw op een andere manier!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht