Uiterst tevreden

Probleemloos, zeer gemakkelijk alles te regelen. Overal goede ontvangst.

Gewoon een goed abonnement voor een reeele prijs

Zeer tevreden over het Holllandse Nieuwe abonnement. Dekking is goed in Nederland. In het buitenland (Spanje, Portugal) heb ik wel een enkele keer een slechte verbinding of traag internet ervaren. De App is top en de helpdesk goed te bereiken.

Ben heel tevreden!

Een tevreden klant.

Geweldige provider

Ik zelf ben heel blij met Hollandsnieuwe, ze zijn deskundig en vriendelijk. En helpen snel met je probleem

Het is alleen jammer als je een contract afsluit voor een x bedrag voor 2 jaar bijv. dat dat in oktober verhoogd wordt en dat je in mijn geval maar 3 maal het bedrag betaald waarvoor je hebt afgesloten.

Heel gemakkelijk om te verlengen

De website van Hollandsnieuwe is heel gebruiksvriendelijk. Dus zo gedaan

Super te woord gestaan

Ik had een vraag over iets wat ik had gelezen. Ik werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan, de medewerkster zocht het artikel op en heeft mij uitgelegd hoe het zat. Helemaal tevreden. Zo wil je geholpen worden. Dikke tien!

zeer tevreden.

telefonischcontact met verlengen contract was goed en duidelijk.

Een uitstekende service en heel goede aanbiedingen

Heb zojuist mijn sim-only abonnement weer opnieuw afgesloten met aankoop van een nieuwe telefoon. Keurige korting op telefoon, het sim-only abonnement voldoet uitstekend voor mijn behoeftes (weinig).

Zeer tevreden over hollandsnieuwe.

Geen gedoe met internet of bellen Super netwerk

Nooit meer anders

Ik ben al lange tijd bij Hollands Nieuwe en ik heb absoluut geen klachten of problemen. Zelfs tijdens vakanties in het buitenland krijg ik netjes bericht als mijn tegoed dreigt op te raken en het is dan zo weer bijgeschreven!! Ook contract verlengen is zo makkelijk!!

Weet niet exact waar ik aan toe ben

Bestelde telefoon helaas bij het ophalen bij de Coop te Doesburg. Bleek er alleen een lege doos met benodigde papier van jullie aanwezig te zijn. Mij nu onduidelijk hoe lang het gaat duren voor een vervolg.

Makkelijke verlengen en nog steeds heel voordelig.

Makkelijke verlengen en nog steeds heel voordelig. Omgezet naar variabele looptijd. Makkelijk en vertrouwd en vooral snel afgehandeld.

super

Ik ben zeer tevreden

site bezoeken, klikken, kiezen en afronden.....supermakkelijk

al jaren zeer tevreden met hollandsnieuwe, meerjarencontracten zijn voor een uitstekende prijs mogelij, verlengen is zo geregeld, duidelijke site.

Ik kan snel contact leggen. En krijg antwoord.

Zeer goed netwerk

Ben al jaren bij hollandsnieuwe en heb nog nooit problemen gehad

Prima en gebruiksvriendelijk

Prima en gebruiksvriendelijk

Ik ben al jaren zeer tevreden over Hollandsnieuwe.

Ik heb al enkele keren een telefoon met databundel bij Hollandsnieuwe gekocht. Het fijne van de databundel is dat je die zowel voor telefoonminuten, sms als data kan gebruiken.

werkt prima

Goeie reikwijdte / website is prima en duidelijk!

Prima provider, juiste prijs!

Ik maak al een jaar of 8 gebruik van Hollands Nieuwe. Ik was al tevreden maar door de samenwerking met Ziggo krijg ik ook nog gratis extra mb’s. Goed bereik, vrijwel nooit storingen, ook niet in het verre buitenland. Duidelijk over tarieven en meldingen via sms als er iets te melden valt. In een woord Top.

Prima service en prijzen

Prima service. Goede prijzen en abonnementen.

Al jaren klant en al jaren heel tevreden. Geen klachten

Heel goed, ook de klantenservice. Ik lig zelfs soms in een deuk van het lachen zo netjes ;) (sorry ben brabander) Goed advies. En goede service

zeer goed

Je word heel goed geholpen

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht