snelle omwisseling van GSM

ik was al klant van Hollandse nieuwe. maar was toch verrast hoe snel ik mijn contract kon verlengen, en nog meer hoe snel ik mijn nieuwe telefoon kreeg.

Prima no nonsens bedrijf

Al vele jaren klant gewoon hartstikke goed. Altijd netjes geholpen. Kan het iedereen aanraden.

uitstekend en nooit problemen

alles is duidelijk en nooit geen problemen waar ik ook ben . ontvangst altijd goed.

Heel snelle en goede afhandeling

Snel en goede afhandeling, prijs is prima

Zins ik bij Hollands nieuwe Sim only gebruik ben ik zeer tevreden. Alles werkt perfect waar ik ook ben. Ik heb meestal ook genoeg aan de 2,5 GB die erbij zit. Ik ben niet zo’n groot gebruiker, b.v filmpjes op smartphone kijk ik niet.

Goede en snelle service via de chat.

Goeie service. Aankondiging wanneer automatische incasso eraan komt

Ben al vele jaren bij Hollandsnieuwe. Bevalt prima.

Zeer positieve ervaringen met Hollandsnieuwe.

Correcte behandeling en juiste, goedkope en duidelijke contracten.

Zeer makkelijk en duidelijk om te verlengen.

Het is heel eenvoudig om bij hollands nieuwe te verlengen. Bovendien ook nog leuke prijs.

marleen functineerde precies zoals het hoort; uitstekend

totaal; prima

Chapeau

Nooit geen problemen

helemaal goed

goed netwerk fijne medewerkers snelle service voor een 10 zou de klantenservice iets beter te berijken moeten zijn (avond uren of in het weekend)

Prima! Goedkoop en geen onzin.

Gewoon goedkope tarieven en geen schijndeals zoals "gratis" oordopjes o.i.d. bij een abonnement.

Goed apparatuur hele nette maandbedrag

Goed apparatuur, een hele nette maandbedrag

Voldoet aan mijn verwachting

Duidelijke mededelingen en tijdige melding wanneer abonnementsgeld wordt afgeschreven

Snelle duidelijke goede service

Prima site, duidelijk, en snelle service

Prima provider met lage prijzen

Bij adere providers meegemaakt dat het "buiten de bundel bellen" een erg dure grap werd. Bij Hollandsnieuwe geen last van. Je weet wat je krijgt en wat je ervoor betaalt. Dekking is prima (in de meeste gevallen).

Altijd bereik

Altijd bereik, nooit problemen gehad,

Goede telefonische bereikbaarheid, zeer klantvriendelijk.

Mijn ervaring met Hollands nieuwe is perfect.

eerst was het €11 naderhand was het €13

eerst was het €11 naderhand was het €13

alles klopte

Leveringsdatum ed. klopte volgens de bevestiging van Hollands Nieuwe

Gesprek wat niet naar tevredenheid,afhandeling wel

Gesprek was niet naar tevredenheid. De afhandeling wel

Kleine bundel is voldoende.

Ik heb maar een kleine bundel en dat is voldoende voor mijn gebruik. Heb ik onverwachts toch meer nodig dan wordt er €5.00 extra afgeschreven. Ook prima.

Hollandsnieuwe is gewoon goed

Alles word snel geregeld het is gewoon super

Service goed, app makelijk, snelle service.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht