heel tevreden

Goed netwerk, prima service, fijn dat je niet ongemerkt over je tegoed heengaat

Geen klachten whatsoever

Ik ben nu al enige jaren klant bij Hollands Nieuwe en kan geen enkele reden bedenken om elders te gaan kijken. Leveringen (hardware/software) altijd volgens afspraak en correct (soms zelfs eerder dan aangekondigd). Ik ben gewoon zeer tevreden.

Ongelooflijk snelle levering keurig bezorgd

Vanaf 31 mrt niet goed

Is mij niet duidelijk waarom meerdere gb afgetrokken worden krijg hier geen antwoord op

Slecht informeren

Goede morgen. We kregen een mail dat er weer een van de drie abonnementen konden verlenger. Nou mijn vrouw kijken en dacht das een mooi toestel en ook nog met gratis oordopjes. Nu weer verlengt .andere dag netjes toestel bezorgd en vol verwachting uit gepakt en gaan overzetten en ineens hee waar zijn de oordopjes die zouden er ook bij zitten was toch een acie. Nou bellen en toen kwam het .moet je zelf hemel en aarde gaan verzetten om die dingen er bij te krijgen. Echt zwaar teleurgesteld bij bol .com zelf maar dopjes besteld .echt heel jammer bij de volgende verlenging maar bij een ander gaan kijken dus nog een jaar hollandsnieuwe .en drie abonnementen weg .g r andre

Ben zeer tevreden met en bij HollandsNieuwe!

Goede service en wordt goed op de hoogte gehouden van het een en ander.

Super bereik!

Al een aantal jaren bij Hollands Nieuwe...super tevreden! Héél goed bereik. Prima app waarin ik alles kan regelen.

Gewoon heel tevreden.

Gewoon heel tevreden. Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Deskundig personeel.

Makkelijk en snel

Het afsluiten, verlengen en andere opties gaan makkelijk en snel bij Hollandsnieuwe.

Heel uitstekend

Super fijn dat Hollandse nieuwe 1 bundel heeft waar dus alles vanaf gaat. Bellen, sms en internet. De ene maand bel ik meer, de andere maand meer internetten. Het mooie is geen omkijken van oeps heb ik nog genoeg beltegoed enz. En de prijs is echt heel voordelig. Complimenten.

Prima provider

Ik ben al een tijdje bij HN. Noit problemen gehad. Mooie prijs.

Op 1 punt na tevreden.

Ik heb 1 punt waar ik ontevreden over ben. Als ik een 2 jarig contract afsluit voor €10,00 per maand werd het de laatste maanden verhoogd met €0,13. Ik kreeg hier een raar gevoel bij. Houd je aan het contract ook al staat het dat het mogelijk is.

Heel goed al jaren ik wil geen andere provider

Ik ben al jaren bij Hollandsnieuwe voor mij geen andere. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn telefoon of abonnement altijd bereik

Goed en goedkoop met geweldige service

Aangenaam verrast door de leuke doos, warm welkom en de duidelijke uitleg. Ik ben al jaren klant en ik heb nog nooit iets tellegen gehad. Kan het iedereen aanraden.

Prijs/kwaliteit uitstekend

Al jaren klant vanwege prima prijs en uitstekend netwerk. Abonnement eenvoudig tussentijds te wijzigen, zelfs om gebruik te kunnen maken van een eventuele aanbieding! Nooit gedoe, altijd betrouwbaar.

Hele goede en voordelige provider

Al jaren vaste klant en uiterst tevreden over mijn abbonnement. Altijd goede keuze uit telefoons en goede prijs. Nu extra beltegoed vanwege mijn abbo op ziggo dus nu helemaal aantrekkelijk.....en lekker veel beltegoed en extra gratis tv zender.....dus top....heel tevreden klant dus....

Tevreden

Ben heel tevreden

Helemaal tevreden

Contract verlengd incl. nieuwe telefoon via de website. Was makkelijk te regelen. Duidelijke website en de telefoon werd zelfs de volgende dag al geleverd.

geweldig

nieuw nummer aangevraagd omdat er iemand van mijn gezin lastig gevallen werd. binnen enkele minuten was het geregeld Hollandsnieuwe jullie zijn TOP.

Goede bereikbaarheid overal

Al voor de 4 x een 2 jarig abonnement naar volle tevredenheid… vind alleen dat als je het abonnement afsluit van 2 jaar voor €8 per maand er dan ineens inflatie kosten per maand bijkomen. Waarom sluit ik dan dit af voor € 8, vind dit niet kloppen. Contact is via de Laptop en dan met een standaard antwoord. Dat is het slechtste van dit abonnement !!!

Altijd bereikbaar, nooit zonder beltegoed.

Snel verlengd maar toestel laat te lang op zich wachten

Jammergenoeg 6 dagen later nog steeds geen toestel of track n trace ontvangen.

Al jaren een abonnement en bevalt prima

Super klantvriendelijk en oplossingsgericht geholpen

Ik nam telefonisch contact op met een van uw medewerksters over mijn afschrijving van deze maand. Zij legde mij de situatie heel duidelijk uit. Daarna bood zij nog aan dat mijn abonnement nog voordeliger kon. Ook dit heeft zij heel goed uitlegt. Haar bedankt voor de goede uitleg en het meedenken met mij, over mijn abonnement. Ik kan iedereen aanraden om bij Hollands nieuwe klant te worden. Veel service voor een zeer aantrekkelijke prijs

Ik ben zeer te vrede met Hollands Nieuwe.

Altijd en zelfs in buitenland goede ontvangst. Al jaren plezier ervan.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht