Helemaal tevreden

Hollands nieuwe is down to earth en eerlijk. Geen poespas, geen lokkertjes tot duurdere producten. Pico aanbod en zeer scherpe prijzen en ik vind er precies wat ik nodig heb.

Hele gezin heeft een abonnement, dus 4x en al jaren. Zijn zeer tevreden, goed ontvangst en perfect voor pubers. Bundel op dan geen internet. Leren zo heel snel om op zoek te gaan naar WiFi punt. En voor ouders geen onverwachte hoge rekening.

Ik ben zeer tevreden

Zijn deskundig en staan je vriendelijk te woord. Nu 2 jaar bij Hollandse Nieuwe met veel plezier

Nooit verbindingsproblemen.

Als ik contact zoek dan komt er contact.

Zeer vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Hebben mij zeer goed geholpen.

Nog steeds goed

Mijn nieuwe telefoon is weer prima, de snelle services ook weer oké. Ik ben nog steeds heel blij met Hollandse Nieuwe.

No nonsens

Fout van Hollands N betekent 2 weken zonder telefoon

Ik ben al jaren klant van Hollands nieuwe. Helaas heb ik een nieuwe telefoon van 64 GB gekregen ipv de bestelde 128 GB. De enige oplossing is de telefoon terug sturen, daarna wordt pas een nieuwe geleverd. De telefoon in kwestie is al geïnstalleerd en de oude is niet meer in bezit. Zou ik kiezen voor een financiële vergoeding zou dat 10 euro compensatie betekenen. Erg jammer, ik ben al jaren tevreden maar na dit abonnement zal ik toch switchen.

Super Goed

Altijd behulpzaam snelle service goede en betaalbare abonnementen gezellige telefoon gesprekken.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en mooie paketten voor een aanvaardbare prijs

Solide netwerk overal ontvangst.

Fijn dat alles uit een bundel gaat. Wel jammer dat bellen naar bvb duitsland vaste nummers xtra duur is. Vooral omdat mijn oude ouders er wonen. Maar voor de rest ben ik tevreden. Prijs kwaliteit is goed

Goede provider, aantrekkelijk aanbod

Hollandsnieuwe biedt aantrekkelijke telefoon/sms/data bundels, waarbij telefoon/sms en data tegen elkaar uitwisselbaar zijn. In combinatie met Ziggo levert dit de beste verbinding op tegen de laagste prijs. Daarom blijf ik bij Hollandsnieuwe wat verder een prima netwerk aanbiedt.

Ik heb geen klachten

Vind hollandse nieuwe heel goed

Alles loopt perfect

Het is allemaal simpel en goed en goed verwoord.

Goede uitleg en levering

Tot nu toe prima

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden over Hollands ieuwe. Alleen de laatste twee keer dat ik 5 euro opwaardeerde ging ik er wel heel snel doorheen vond ik. Ik zou graag een reactie of dat wel/niet goed is gegaan.

Houden zich aan afspraken

Betaalbaar, goede service,

Ik ben erg tevreden. Ik heb overal bereik kan altijd bellen (binnen en buitenland) Ik vind het alleen jammer dat je met het verlengen niet je eigen huidige bundel mag/kan behouden. Verder heel erg tevreden, Top!

goed maar verbetering mogelijk

+ Hollandsnieuwe gebruikt het netwerk van Vodafone waarmee je over het algemeen een hele goede dekking hebt overal +/- wanneer je tegoed op is kun je bijkopen, dit is wel relatief duur +/- recent is de bundel verhoogd van 2000 naar 2500 Mb, uiteraard is dat prima alleen wordt het slecht gecommuniceerd - incasso buitenlandse rekeningen is niet mogelijk

Goed bereik voor goede prijs

Altijd en overal goed bereik. Geen verrassingen achteraf

altijd goed

Zeer tevreden met hollandsnieuwe! Goede aanbiedingen, altijd goed bereik, handige app, makkelijk tussentijds wijzigen dus voor mij geen andere provider!

Al jaren een tevreden klant!

Ben al jaren bij hollandsnieuwe bij het begin was het soms moeilijk om contact te maken maar is nu dat helemaal opgelost en je wordt nu snel en vakkundig geholpen door een medewerker! Ik heb 1 of 2 keer tijdens mijn abbo contact. Ik heb een 2 jarig prepaid contract. Het is een fijne provider en goed bereik en ontvangst op het netwerk en heel flexibel. Je kunt iedere maand je abbo aanpassen zonder dat het geld kost ook als je naar beneden gaat met je belminuten. Ik zelf heb prepaid abbo al jaren en als het zo blijft hoe het nu is ga ik nooit meer weg! By the way ze hebben ook steeds zeer scherpe aanbiedingen met goede smartphones dus dat is ook helemaal goed.

Prima geregeld

Fantastisch Harrie

goede serice

goede service goede telefoons goede prijs kwaliteitsverhouding leuke acties zojuist weer verlengt tip verleng via de provider scheeld in de portomonnee lol

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht