Een goede provider en goede service

Ik ben al jaren bij jullie omdat ik zeer tevreden ben en jullie een goede service bieden en goede redelijke abbonementen hebben . En goede telefoons . Ik zou jullie ook aanraden aan familie en vrienden .

Tevreden.

Goede deal gesloten voor de komende 2 jaar, leuke aanbieding voor redelijke prijs.

Altijd goed en nooit problemen.

Zoals reeds aangegeven ondervind ik nooit geen problemen met mijn abonnement. Ook wanneer ik contact heb met Hollandsnieuwe wordt alles goed geregeld voor mij.

goed bereik, kwaliteit is prima voor gewoon gebruik met sim-only is de prijs-kwaliteit verhouding geweldig

Stabiel netwerk concurerende abo.prijzen Wat ik nog steeds jammer vind dat jullie geen onbeperkt abo aanbieden

xxx

xxx

Snel en goed

Prima, hoe alles gaat.

Mijn schoonzoon helpt mij altijd bij het verlengen van mijn abonnement en kiezen voor een nieuwe mobiel. Dat regelen we 's avonds en de volgende dag, heb ik mijn nieuwe mobiel al in huis. Zonder problemen.

Heel erg tevreden

Ik heb net met 2 jaar verlengd,dus dat zegt genoeg toch?

Hele prettige provider

Fijne service waarbij de klant vooraan staat. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles makkelijk inzichtelijk en een zeer stabiele dienst. Net weer verlengd voor 2 jaar!

Prima service voor nette prijs

Prima service voor nette prijs

Al jaren probleemloos bellen

Goede provider. Ben al jaren klant en kwaliteit/prijs goed in verhouding.

Twee dagen geleden kocht ik telefonisch een IPhone 13. Ik werd geholpen door een mevrouw, weet helaas de naam niet meer, want daar wint u de oorlog mee. Wat een fijn en Ip to date gesprek was dat. Zakelijk en humorvol. Ben heel, heel tevreden met deze eerste “behandeling”.

Geweldige dienstverlening, ik zou daarom mensen aanraden om bij Hollands Nieuwe een abonnement te nemen. Ik heb nooit geen problemen ondervonden, en heb toch al heel wat jaartjes mijn abonnement daar lopen.

Ik ben al jaren klant en tevreden niks mis mee,

Prima abonnement.

Heb mijn abonnement al jaren en nooit geen problemen. Mijn man heeft er nu ook een. Too

prima hoor en goedkoop

prima hoor en goedkoop

prima, duidelijke afspraken

geen slechte ervaringen, prima service, app en netwerk. Al jaren tevreden.

Gewoon goed.

Snelle internet, goede ontvangst

Soepele verlenging contract

Je wordt tijdig - via duidelijke communicatie - gewezen op de mogelijkheid van contractverlenging. Scherp (concurrerend) aanbod van abonnement inclusief toestel. Toestel zeer snel geleverd. Bereik van de Vodafone verbinding binnen (thuis) is meestal nul, maar doordat mijn laatste toestellen allemaal via wifi kunnen bellen, is dat geen probleem meer. Duidelijke app met inzage in je verbruik/kosten. USP van deze provider: binnen de bundel zijn minuten, SMS en MB uitwisselbaar. Samengevat: ik ben al jaren een tevreden klant.

Goed en duidelijk geholpen

Altijd behulpzaam goede ervaren hulpdesk

Heel goed!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Hollands nieuwe. Alles duidelijk en overzichtelijk en gemakkelijk te vinden.

Fantastische service!

Als je klantenservice belt wordt je uiterst vriendelijk en snel geholpen. Ik heb wederom e3n zeer positieve ervaring.

Vind Hollands nieuwe prima, goede prijs en altijd bereik, top.

zoals ik al zei, de prijs is goed en altijd bereik.

Nooit over je bundel

Alleen jammer dat je alles kwijt bent als het niet allemaal op is,je hebt er wel voor betaald

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht