Geen problemen gehad

In 2 jaar heb ik nooit een probleem gehad

Goede prijs kwaliteit

6000 MB/Min/SMS GB bundel, volgens app nog geen 1200 eenheden verbruikt

Tot 2 keer toe heb ik een (ongehoord dure, 20 euro voor 2GB) extra bundel moeten kopen omdat de bundel van 6000 Mb/Min/SMS op zou zijn. In de app was voor maart een verbruik van nog geen 1200 eenheden te zien, waarvan iets minder dan 1,2 Gb data. Klantenservice had err geen verklaring voor, zei dat ik de SIM kaart uit de telefoon moest halen, dan er weer in stoppen en dat het dan misschien zou updaten naar werkelijk verbruik. Ok... De extra bundel was nodig om te kunnen bellen naar familie in de Oekraïne, want bij Hollands Nieuwe is dat niet op voorhand kostenloos, het wordt achteraf verrekend. Is je bundel op, dan kun je gewoon niet meer bellen, tenzij je een peperdure extra bundel koopt, Het betekent ook, dat hollandsnieuwe de belminuten naar het buitenland, die al in je bundel zitten, gewoon in eigen zak houdt. Aanvankelijk had ik de bundel vergroot, maar na de call met klantenservice overweeg ik toch sterk om over te stappen.

Teleurgesteld

Mijn man en ik zijn al jaren bij Hollandsnieuwe, al tig keren verlengd, nu bij deze x moest ik alles op geven, inkomen ..gezinssamenstelling, of we een auto hadden, nee zelfs 2. Kreeg ik niet verlengd voor een ab onement van 19 euro, moest 24 euro bealen ,dan kreeg ik dan wel maar voor 18 euro per maand. Iedere keer jarenlang netjes betaald, nog nooit ergens schulden gehad... Nou dat vind ik dan bedroeven....geen schoonheidspreis voor Hollandsnieuwe.....

Goede prijs, maar niet overal goed bereik

Voor de prijs ga je natuurlijk naar hollandsenieuwe. Dat is natuurlijk een feit. Klantenservice is ook super. Alles wordt snel beantwoord en opgelost als er iets is. Erg fijn dat je een alles in één bundel hebt, en er nooit overheen kan, als je dat niet wilt. Het enige nadeel vindt ik, dan het bereik niet overal even goed is. Maar dat vondt ik met Vodafone ook niet, dus dat verklaart het waarschijnlijk. Ik had met andere providers beter bereik. En dan heb ik het over in winkels, of aan zee oid. Verder bevalt het me prima, en ben zeker nog van plan langer te blijven.

Vlotte levering

Was al klant, dus er hoefde niets overgezet. Maar levering telefoon was snel en zonder problemen.

Effectief, professioneel, vriendelijk Not pussy.

Het deed mij snel besluiten in vertrouwen.

Lastig kiezen

Het is lastig kiezen met al die goede aanbiedingen maar als je eenmaal hebt gekozen gaat het super snel. Pakketje goed te volgen en idd de volgende dag in huis. Super blik met de nieuwe telefoon

Snelle communicatie!

Nooit klachten en vragen worden snel beantwoord. Ik ben blij met Hollandsnieuwe.

Heldere communicatie, goed werkende app. Prima club!

Duidelijke site.

Mis alleen een dagelijkse mb verbruik. Wat je verbruikt

Simpel en overzichtelijk

Meer kan ik er niet over zeggen

Vlekkeloos werk

Van HollandsNieuwe vind ik zo goed dat we elkaar niet in de weg zitten. HN levert een vlekkeloos werkend netwerk tegen een goeie prijs en valt me niet (te vaak) lastig met geneuzel over aanbiedingen waar ik toch niks aan heb. En ik betaal op tijd en voldoe aan mijn verplichtingen. Eerlijke transactie, toch?

Goed en goedkoop

Werkt altijd,duidelijk overzicht in de app van alle gegevens en verbruik.

Uitstekend!!

Altijd bereik. Goede prijs kwaliteit verhouding!! Na 2 jaar contract weer verlengd!! Mijn vrouw is nu ook overgestapt naar Hollandse nieuwe wegens goede ervaring. Kortom echte aanrader en veel goedkoper dan andere providers!!

Zeer goede service

Goede sim only prijs voor het aantal gb en telefonie

Alles is perfect

Zeer tevreden met hollandsnieuwe goede service

Goed geregeld.

Het is gewoon super geregeld, ik had de telefoon al de volgende dag. Abonnement is heel goedkoop. Ben super tevreden.

Gewoon goed

Gewoon goed

Veel voor weinig!!!!! Super stabiel en ik ervaar zeer zelden een storing. Gewoon top dus

Klantvriendelijk, attent en behulpzaam .

Ik belde met en probleempje. Da werd niet alleen adequaat opgelost, maar tevens wees de medewerkster mij erop dat ik voordeel liet liggen. Zeer attent en klantvriendelijk. Natuurlijk meteen gebruik van gemaakt.

Goede provider

Eigenlijk altijd verbinding, goed en snel netwerk.

Geweldig 100%

De dame heeft mijn heel goed geholpen, en duidelijk alles uitgelegd ,en mijn voordelen laten horen , en ik heb ook nooit problemen met het netwerk, en ik ben blij met de Ziggo exstra, dus ik ben dik tevreden.

Gedurende het telefoongesprek over mijn aansluiting werden mijn vragen uitermate vriendelijk, vakkundig, correct en met een vleugje humor behandeld. Dat resulteerde in een verlening van minimaal 2 jaar en een kleine restitutie. Geweldig geholpen !!!!

Al jaren tevreden

Ik heb al jaren een hollandsnieuwe abonnement in combi met een telefoon. Zeer tevreden!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht