Klantvriendelijkheid

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Makkelijk en snel

Het was duidelijk, makkelijk en snel geregeld.

Prima prijs en snelle levering

Al jaren klant en nooit problemen. Klantenservice goed bereikbaar. Alles online eenvoudig te regelen. Verlenging abonnement vlot verlopen, telefoon was er al na 2 dagen!

Makkelijk maar EU bellen doen ze moeilijk over

Tot nu toe goede ervaringen met Hollands Nieuwe. Maar……. bijkopen van data als je bundel op is, is €10 per Gig. Beetje veel. Dat zou hetzelfde tarief moeten zijn. Ook de fair use policy is niet meer van deze tijd. We zijn Europa en dan wordt bellen/internetten in EU wanneer je lange tijd in het (EU) buitenland verblijft duurder????.

snelle levering,

goede informatie, en telefonische hulp was duidelijk.

Heerlijk goedkoop

Zelfs telefoon.na verlenging erbij nog nooit problemen gehad

Ik ben tevreden

Denken met je mee, en kunnen voor vragen altijd terecht

Al jaren een tevreden gebruiker!

Prima service, elke keer weer leuke aanbiedingen, en een geweldige service! Kortom een tevreden gebruiker van Hollands Nieuwe!

Gewoon goed

Nog nooit klachten gehad

Prima provider

Betaalbare telefoons en goede service

Geen problemen gehaf

Voor mij belangrijk en handig dat alles uit 1 bundel gaat. Niet apart belmin eo mb's bijhouden of in de gaten houden. Ideaal. Al vele jaren Hollandsnieuwe, geen noemenswaardige problemen gehad.

TOP !!!

Klant Vriendelijke, behulpzaame en betrouwbare bedrijf of provider ben erg Tevreden en al meer dan 10 jaar klant jij julie..

Redelijk

Wat mij tegenstaat is dat ik met 4 + 1 Gb iedere maand bijna 3 Gb overhoud, maar aan het einde van de periode niet bij de nieuwe periode word bijgeschreven. Als ik dan toevallig een hoog verbruik heb en ik tekort kom moet ik bijkopen, dat vind ik niet kunnen. Dit is meer een hint als dit doorgevoerd zou worden was het een van de beste in the business, vandaar nu dat mijn beoordeling laag is.

Alles in een bundel, dus overzichtelijk

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Top

Perfecht

Goed geregeld

Goede provider, snelle verlenging

Ik zit al jaren bij deze provider en ben er erg tevreden over. Soms bestel ik een nieuw toestel bij een contractverlenging, zoals nu. Ook dat wordt goed en snel geregeld.

Perfect geholpen

Super goed en snel geholpen met een perfecte service

Gewoon goed

Goedkoop, betrouwbaar, wat wil je nog meer

Voortreffelijk

Als trouwe lid van Hollandse Nieuwe besloot ik enkele dagen geleden mijn toch al wat verouderde telefoon te gaan vervangen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Oppo A74. Mijn oude telefoonnummer kan ik gewoon behouden. De reden dat ik deze review schrijf is dat in deze tijd waarin bedrijven stelselmatig hun prijzen aan het verhogen zijn, Hollandse Nieuwe blijft investeren in kwaliteit tegen een lage prijs waar ik als klant uiterst tevreden over ben. Hollandse Nieuwe bedankt!!

Ben zeer tevreden

Tevreden

Al een aantal jaar klant bij Hollandnieuwe en geen slechte ervaring meegemaakt. Geen problemen met netwerk en dus altijd goed bereik. Contact met klantenservice ook als fijn ervaren.

Goede provider

Fijne provider

Snelle clandisie

Zeer snel en alles volgens jullie serviceverlopen. Maar nwe telefoon nog nietin gebruikmaarheb vertrouwen

Sinds ik een mobiel heb ben ik bij HN. Zeer prettig ervaren. Als dit zo blijft, blijf ik bij HN.

Goede service en snelle levering

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht