goed netwerk

super goed netwerk werkt prima

Goede service, snel geregeld

Telefonisch snel bereikbaar en alles snel opgelost

Al jaren klant; uitstekend.

geen opmerkingen

Prima hulp weer bij nieuw toestel

Nieuw toestel na jaren en weer prima geholpen met alles.

geweldig

Geen klachten

Ben al jaren klant van Hollands Nieuwe en tot nu toe zeer tevreden, Heb verder dan ook geen op of aanmerkingen.

Makkelijk

Makkelijk en duidelijk verlengen. App is prima in gebruik. Alles online regelen.

SUPER

Erg overzichtelijk!

Zeer tevreden over Hollands nieuwe

Top, al jaren zeer tevreden. Goedkoop en nog een goede service ervaring ook.

Ik ben tevreden.

efficient

Wij zijn zeer tevreden over hollandsnieuwe

uitstekende service

correct via de telefoon geholpen om abonnement te verlengen.

Super makkelijk alles te regelen

Bundel aanpassen gaat heel makkelijk. Overal goed bereik. Veel voor een mooie prijs.

Betrouwbaar en betaalbaar

Prima bereik in Nederland, ook in Europese landen betrouwbaar. Bij verlenging nu meer MB’s voor minder geld!

Tevreden

Mijn ervaring met Hollands nieuwe heb. Is dat ik tevreden ben de service die er aangeboden worden.

Compleet en snel.

Duidelijke website, dus gemakkelijk bestellen. Verrassend leuk pakket om open te maken. Zo is een nieuwe telefoon extra leuk om te krijgen!

Bestelling geplaatst de dag erna geleverd toestel voldoet aan de verwachting?

toptotptop makkelijke site en supersnel een neiuw abonnement

gewoon heeeeel goed

Al jaren klant en nog altijd tevreden

Prima provider, goede website met mooie aanbiedingen en duidelijke keuzes

Ben al een jaar of 10 klant en hollandsnieuwe werkt vanuit heldere principes: 1Mb=1 sms=1 minuut bellen, en verder geen gedoe. Mooie aanbieding bij verlenging van je contract en snelle afhandeling van je bestelling. Dat zorgt elke keer voor een modern nieuw toestel voor een prima prijs. Dankzij een sterk netwerk overal bereik. Daarom een blijvertje voor mij!

Is goed , en duidelijk om een abonnement af te sluiten

Goed en betrouwbaar

Fijn dat mijn kids niet over hun budget kunnen gaan. Alles makkelijk te regelen.

snel geregeld .

Bij het verlengen van mijn abo. is alles zeer snel en gemakkelijk geregeld online .

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht