Zeer tevreden !

Zeer tevreden , omdat alles in een bundel zit Zeer duidelijk overzicht , en gemakkelijk een bundel bij te zetten als je op het einde van de maand tekort komt !!

zeer tevreden met hollands nieuwe

zeker aan te bevelen.

over het algemeen probleemloos

Gebruik dit nr. de laatste jaren als reserve en voor Whatsapp en dat gaat prima

Snelle service, geen wachtijd aan de lijn toestel de volgende dag in huis.

Prima provider

Ik ben al een aantal jaren een meer dan tevreden klant. Een goede prijs voor mijn abonnement en nooit problemen met het netwerk. Mijn nieuwe telefoon is vorige week supersnel geleverd dus wat mij betreft ‘houden zo’!!

Goede service en producten.

Ik "zit" al jaren bij Hollandsnieuwe en ben heel tevreden over de toestellen, abonnementen en service.

Snelle levering, prima service

Abonnement verlengd van sim only, naar sim only met nieuw toestel. Via de website van HN geregeld. Volgende dag was de bestelling er al.

Efficiënt

Goede provider met duidelijke website en goede aanbiedingen

Snelle en correcte afhandeling

Bij de verlenging van 2 abonnnementen was een fout ontstaan. Na tel. contact heeft de medewerkster dat snel gecorrigeerd en alles bevestigd via de e-mail.

online zeer goed

Erg goede provider!

Erg goede telefoons voor een mooie prijs en altijd goed bereik voor een erg goede prijs!

Goede snelle en duidelijke service

Prima no nonsens provider, verbinding kan iets beter.

Ben al jaren bij hollandsnieuwe omdat je nooit over je limiet gaat. Geen kleine lettertje. Verbinding via het vodafone netwerk is vooral in huis slecht.

Zit al lang bij hollandsnieuwe en ga voorlopig niet meer weg

Wat ik het beste vind aan hollandsnieuwe is dat alles maar dan ook alles uit je bundel betaald wordt. Lijkt een beetje op het oude *dutchtone. Als ik mij niet vergis, is echt al heel lang geleden :-) Hoe dan ook, ik ben tevreden. Maandkosten vallen enorm mee, telefoon was ook niet verkeerd qua prijs en een extra pakket met zenders omdat we ook Ziggo hebben, is ook meer dan welkom.

Tevreden over Hollandsnieuwe.

App werkt fijn, bereik blij mee

Deskundig, meedenkend, en vriendelijk.

In een woord prima.

Ik ondervind weinig of geen problemen

Hollandse Nieuwe is niet duur en prima verbinding,ik ben zeer tevreden.

Goede ervaring met Hollandse Nieuwe en beveel hun ook aan.

Betrouwbaar netwerk.

Al die jaren dat we klant zijn bij Hollansnieuwe ,hebben we nog nooit geen klachten gehad.

Ik werd op een heel plezierige manier en vakkundig geholpen om mijn probleem op te lossen.

Bij de oplossing van mijn probleem droeg uw medewerker op voor mij begrijpelijke manier, informatie aan over de oorzaken van mijn probleem. Ook paste hij mijn abonnement aan omdat ik voor u een trouwe klant ben. Mocht ik weer eens in de problemen geraken, dan hoop ik dat ik op dezelfde wijze zal worden geholpen. Een bloemetje van mij voor uw medewerker. Janny Alderliesten

Altijd goed en bereikbaar

Top !!!

erg goede prijs kwaliteit verhouding

op zoek naar nieuwe gsm uiteindelijk gekozen voor Hollandse Nieuwe gezien prima voordeel aanbieding.

Meer dan tevreden

Geweldige service heel goed geholpen

Super goed

Goede service en snelle verzending

TOP

Alles goed geregeld.