Zonder zorgen altijd te bereiken!!!

Met Hollands Nieuwe ben ik altijd te bereiken en online. Voor weinig geld heel veel luxe.

Goede

Goede service, en goedkoop

Allemaal heel duidelijk

Voor mij een prima abonnement. Niet zo duur.

Hollands ieuwe is TOP.

Prima alles werkt goed Goede service.

eenvoudig voor mijn vrouw en mij

Goede bediening niet te duur en voor ons voldoende mogelijkheden. Het moet niet te moeilijk zijn.

bijna nooit geen problemen HOLLANDS NIEUWE!!!

het enigste smetje is: als je een contract tekent, en het contract zegt 10 euro p/maand, moet het niet zo zijn dat het later (via kleine lettertjes €10,39) wordt!! ik zou zeggen ...... NIET DOEN (kan niet). wij zitten al enige jaren met 2 abonnementen bij jullie.

Duidelijk inzicht in mijn verbruik.

Prima,

Altijd goed bereik en goede service

Makkelijk tussendoor opwaarderen en inzicht in je verbruik.

Heel goed geholpen door de medewerker om een keuze te maken voor een toestel en verlenging ben er zeer tevreden mee

Ik vind het goed

Zeer goede service

Ik ben al jaren klant bij hollandsnieuwe bij het aanvragen van een abonnement voor mijn vrouw en het verlengen van mijn contract werd ik door de medewerkster die alle tijd nam om alles duidelijk uit te leggen op één keurige manier geholpen dat vindt ik belangrijk zodat ik de komende jaren weer kan genieten van deze provider

Altijd goed en op tijd

Al jaren ervaring met HN en nooit geen probleem gehad

Verlenging makkelijk en snel geregeld

Het verlengen van mijn abonnement en aanschaf toestel ging heel makkelijk via mijnhollandsnieuwe. De keuzemogelijkheden waren duidelijk en er was voldoende informatie. Fijn geregeld vanaf de bank !

Prima.

Prima abonnement, prima service.

Tevreden over budget keuzes en maandelijkse wijzigmogelijkheden

Tevredenheid over afgelopen jaren maakte dat ik mijn abonnement bij Hollandsnieuwe verlengd heb. Mijn 4.000Mb/Min/SMS bundel (€10,36/mnd) voldeed ruim voor mijn gebruik dus besloot ik na de contractperiode niet direct te verlengen, maar rustig mijn opties door te nemen. Hollandsnieuwe werd 10 jaar en gaf als actie 10.000Mb/Min/SMS voor €10,-/mnd. Ondanks er (iets) betere deals te vinden waren dan deze, vond ik het gemak voor maandelijkse wijzigingen, het niet over hoeven te stappen, mijn tevredenheid en de maandelijkse besparing van €0,36 bij een verdubbeling van mijn bundel genoeg redenen om tijdens deze tijdelijke actie mijn abonnement bij Hollandsnieuwe te verlengen. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het Vodafone netwerk en biedt momenteel 4G aan, terwijl je bij Vodafone al 5G kunt krijgen. Bij de overstap naar 4G, liep Hollandsnieuwe iets meer dan één jaar achter op Vodafone, ik verwacht dan ook dat Hollandsnieuwe binnen 2 jaar ook 5G aanbiedt. Het gebrek aan 5G is een minpunt. Voor mij echter biedt 4G ruimschoots genoeg snelheid voor alles wat ik kan wensen op mijn mobiele telefoon, en ik ben ook nog lang niet van plan mijn telefoon te vervangen. (Enkel de nieuwste telefoons beschikken over 5G) Hollandsnieuwe biedt voor mij wat ik wens, en dat al jaren voor slechts €10,- per maand.

No worries

Allemaal goed

Hollands Nieuwe? gewoonweg nooit een probleem.

Prima provider, goede service en gewoon no nonsens.

Top prijs / kwaliteit verhouding en lever betrouwbaar

Besteld, vooraf aangekondigd dat de levering wat langer kon duren voor de IPhone 12 en na keurig op de hoogte gehouden te zijn werd de telefoon na 5 dagen geleverd! Duidelijk in communicatie en managen van verwachtingen.

Altijd een prima provider

Waar ik ook ben met Hollandsnieuwe altijd bereikbaar. Ook de telefoons zijn helemaal top. Een aanrader voor iedereen.

Prijsstijging?!

Na een paar maanden volgt er een prijsstijging van 9 cent! Alleen nieuwe abonnees starten met bv 7;50 en gaan dan naar 7,59! Te ***lig voor woorden dit! Verder goed! Bij aanbevelen heb ik dus mijn ????…

Goede service en vooral erg behulpzaam

Loopt allemaal soepeltjes!

Goeie service

Super provider

Al jaren trouwe klant hij Hollands Nieuwe. Ideaal dat je met een tegoed werkt waarbij alles uit 1 bundel gaat. Dus MB's, sms en belminuten. Makkelijk opwaarderen als je die maand te weinig hebt. Netwerk is ook overal prima bereikbaar over het algemeen.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht