Goed bereik en voordelig.

Nu 2 jaar bij Hollands Nieuwe en zeer tevreden. Prima bereik en zeer voordelig. Voorlopig weer 2 jaar verlengd.

Nooit geen probleem gehad

Al jaren klant en zeer tevreden.

Zeer correct geholpen bij het veranderen van abonnement.

Ik ben blij met Hollandse nieuwe!!

Omdat ik tevreden ben contract verlengd.

gewoon uitermate goed

wederom bij verlengen zeer goed vriendelijk en snel geholpen en de voordeligste aanbieding gekregen. bereik overal in Nederland geen probleem en in vele buitenlandse plekken goed bereik

Heel tevreden

Heel goed en tevreden

Goede service en prima abonnementen

Zonder poespas bellen voor een goede prijs

Al een aantal jaren klant en met Ziggo-deal dubbel beltegoed. Ook makkelijk maandelijks aanpasbaar. Zeker als er ook interessante deals zijn.

Tevreden

Duidelijkheid en snelle service !

Ik heb onlangs mijn abonnement gewijzigd en dit verliep soepel

top

Duidelijk, overzichtelijk.

Hollandse Nieuwe

heeft voordelige aanbiedingen

prijs kwaliteit prima

De prijs kwaliteit is prima. Met veel plezier mijn abonnement verlengd. Top!

Weinig of geen problemen

Ben al jaren, dat zijn er inmiddels 8 of 10 jaar klant bij Hollands nieuwe en voor zover ik weet nog maar een keer een storing gehad, dat was nog met het uitvallen van Vodafone, waar Hollands nieuwe onderdeel van is

Tevreden

In een paar minuten mijn verlenging kunnen regelen

Nog steeds tevreden.

Telefoon gekocht, maar kreeg er geen oplader bij, die moet je apart kopen. Alsof je een tv zonder stekker koopt. Verder wel tevreden over alles

Prof.

Als digibeet uitstekende voorlichting door een uiterst vriendelijke en begripvolle medewerkster

Prima provider

Alles verloopt duidelijk, eerlijk en gestroomlijnd. En als Ziggo-klant krijg ik dubbel tegoed.

‘’N luisterend oor met daarna ‘n goed advies

Omdat ik graag aanpassing had van mijn lopend contract heb ik met de klantenservice telefonisch contact opgenomen. De medewerkster luisterde goed en dacht met mij mee.

Top geregeld

Erg eenvoudig om te verlengen. Goede deal. Prima Klantenservice

Prima tervreden

Heb net weer nieuw contract afgesloten en kon zelfs wat goedkoper met meer voordelen. Leuk ook de samenwerking met Ziggo

Al jaren trouwe klant, zeer tevreden.

Ook vroeger al voor mijn kinderen had ik Hollandse nieuwe dus nooit hoge rekeningen want op is op. Mooie acties. Op deze manier zal ik nog lang klant blijven bij jullie.

Al jaaaaren vaste klant en blijf dat zeker!

Grote data-bundels voor zeer scherpe prijzen. Goede telefoon acties en een heel gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app. Ik ben een blije klant!

Goed en snel

Kon mijn abonnement snel verlengen en tevens wijzigen.

Zeer tevreden!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, ik heb nog nooit problemen gehad. Zeer tevreden!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht