gewoon goed tevreden

altijd tevreden tot nu toe

prima deal!

zeer tevreden, Ook veilig, als je telefoon wordt vermist kan je nooit op meer kosten komen dan je maand bedrag. ( tenzij je automatisch opwaarderen aan het staan. Niet doen dus. Net we`rk is redelijk goed.

Al jaren klant en geen enkele reden om weg te gaan

Ik heb het even teruggezocht en ik ben sinds blijkbaar sinds 2014 al klant. In die tijd heb ik altijd met volle tevredenheid een sim-only abonnement gehad bij hollands nieuwe. Ik sluit elk jaar een nieuw contract af. Ook na vergelijking met andere providers biedt deze mij alles wat ik wil. Contracten afsluiten/wijzigen gaat eenvoudig, opwaarderen (als nodig) is simpel, prijzen zijn zeer concurrerend, inzicht op de website in verbruik etc. is duidelijk. Ik hoef er voorlopig nog niet weg!

God, maar ik moest verlengen en zag “toevallig” de aanbieding voor veel meer dat voor hetzelfde geld. Daar hadden ze me ook op kunnen wijzen vanuit Hollands Nieuwe

Het overzichtelijke gesprek heeft mij verder geholpen

vriendelijke behandeling

Geen duur abonnement, in combinatie met Ziggo. 1000mb erbij. Top

Prima provider

Alles heel duidelijk, probleempjes snel opgelost en niet duur.

Ik zit al jaren bij Hollands Nieuwe en het bevalt me al die jaren prima. Op alle fronten dik tevreden.

Probleemloos m.u.v. van de prijs

Ik baal er ontzettend van dat tijdens de contractduur van 2 jaar de afgesproken prijs 2 keer is verhoogd. Ik krijg toch ook geen geld terug als ik mijn bundel niet op maak. Al met al redelijk tevreden maar heb lang nagedacht om over te stappen vanwege de prijsverhogingen.

Helemaal goed

Ideaal gewoon alles uit 1 bundel

Altijd goed geregeld, geen omkijken naar

Vanaf het eerste contract bij hollandnieuwe is alles altijd heel goed geregeld. Geen verrassingen achteraf, alles wordt vooraf duidelijk. Goed netwerk ook. De site is ook heel mooi duidelijk. Je weet precies wat je hebt verbruikt. Ook zo fijn dat je een waarschuwing krijgt als je tegen het eind van je data zit. Voor mijn dochters contract kreeg ik een harstikke leuke deal aangeboden toen haar contract verlengd kon worden. Die kan nu de hele dag door het dak met haar data!! Blij met hollandsenieuwe.

Te gek

Nooit problemen. Voordelige bundels en vooral fijn dat je het overal aan kan opmaken.

Ik ben heel tevreden met Hollands nieuwe.

Ik ben al jaren bij bij Hollands nieuwe, en net weer voor twee jaar een nieuw abonnement afgesloten. Nieuwe telefoon met 10 GB voor 23 euro per maand. Top.!!

Gekozen, betaald, geleverd! Precies zoals gepland en beschreven. Dik tevreden.

Kan niet beter!

Al vele jaren ben ik tevreden klant van Hollands Nieuwe. Als ik met vragen zit word ik altijd aardig en met geduld geholpen! Daarnaast zijn de kosten voor mijn abonnement prima!

Prima geregeld bij hollandsnieuwe

Weer verlenging gedaan bij hollandsnieuwe

Goede sevice makkelijke website om dingen zelf te regelen en niet duur

Zelfde als bovenstaande

Fijne organisatie, beste prijs kwaliteit verhouding

Via mobiel.nl kwam ik jaren geleden bij Hollands nieuwe, en vindt dat alles uit een bundel die je dan ook omhoog of omlaag bij kunt stellen voor mij het beste. Ik heb altijd gebruik gemaakt om een goed toestel met abonnement en kom met een bundel van 2 tot 4 Gigabite ruim uit in de maand. Vanwege onze financiële situatie nemen wij nu een sim-only omdat onze toestellen nog goed zijn en als de algehele situatie veranderd weer over te stappen op een toestel via mobiel.nl Mijn vrouw maakt gebuik van T-mobile en ik Hollands nieuwe, Vodafone netwerk, waar wij beide tevreden over zijn. Hollands nieuwe, ga zo door, fijne feestdagen en gelukkig Nieuwjaar!

heerlijk, een vriendelijke en deskundige klantenservice

Heel erg goed geholpen door de vriendelijke dame die ik aan de telefoon had. Geweldige behulpzame klantenservice medewerker

Fantastisch bereik

Ik heb meestal bereik en voor maar weinig geld, ben ik ook altijd bereikbaar

al 4e - 2 jaar abonnement, altijd tevreden

Alles duidelijk snel goedkoop, toppers!

Goede services

Alles goed en snel geregeld

Makkelijk verlengen en aanpassen

Lopende abonnement is makkelijk aan te passen en te verlengen.

Prijs kwaliteit verhouding prima

Service zonder loze beloftes. Sim only abonnement ruim voldoende.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht