Je word altijd goed geholpen

Probleemloos

Probleemloos en geen storingen en dat alles tegen zeer redelijke kosten en gratis extra,s via ziggo.

Betrouwbaar, voordelig , altijd tevreden.

Ik ben erg tevreden over Hollands Nieuwe. Nooit geen enkel probleem en altijd mooie aanbiedingen.

top snelle levering

nieuwe telefoon geregeld snelle levering vertrouwd gevoel bij Hollandsenieuwe

Bij verlenging verkeerd toestel geleverd

Bij verlenging verkeerd toestel geleverd. Krijg daarnaast geen terugkoppeling over wat de voortgang is.

Unbelievable bad experience this time

I had SIM-only subscription. 10 days ago I extended it to a subsription with a phone. I'm now being charged both for SIM and phone, but I still didn't get my phone. I called the service desk and was told that they see something was wrong in the delivery center. They said they would ping the delivery center to process my order. And still no news. I even don't know if the person I talked to did anything. May be they just hope that I'll call again and somebody else will pick up a phone and solve the problem. Eventually it will be solved, I beleive. But the way it goes makes me extreamly unhappy with their service. I simply don't understand what's happening and how to track the order status. Weird thing is that on their site it says that I extended to SIM-only subscription. First time I have such bad experience with hollandsnieuwe

Prima provider

Handig om aanbieding voor verlenging op de site te checken en niet alleen op het aanbod via mail af te gaan. Uiteindelijk heb ik zo een ruimer abonnement voor hetzelfde geld

Als je niet al teveel poespas wil hebben is Hollandsnieuwe zeker een aanrader. Mb, bellen en SMS uit een bundel. Tijdens Black friday de data gewoon verdubbeld voor dezelfde prijs. Wat wil je meer?

Goed product, mooie prijs.

Geen gedoe, gewoon alles goed geregeld en een super mooi prijsje. Ik ben er blij mee.

Snel en goed

Nieuw abonnement, direct geregeld, simpel !!

Super goed opgelost

Goed meegedacht om tot een oplossing te komen. Top

Betaalbaar en betrouwbaar

Betaalbare abonnementen De app is simpel en makkelijk in gebruik Nooit problemen gehad

Helemaal tevreden met Hollands Nieuwe

Goede ervaring, fijne site. Geen problemen

Eenvoudig bestellen en krijgt wat je verwacht

Goedkoop, eenvoudig te bestellen en prima bereik

Supergemakkelijk

Hollandse nieuwe is een prima provider, het is heel eenvoudig af te sluiten, ze hebben leuke acties en verhouding prijs-kwaliteit is top!

prima prijs, bijna altijd goed bereik

prima prijs, bijna altijd goed bereik. Ik ben heb nu al zo'n 6 jaar een prepaid abonnement bij Hollands nieuwe. Ik zou het op prijs stellen dan na een aantal jaren abonnement het mogelijk is om kosteloos tussentijds op te zeggen, bijv. aan het eind van de maand. En ook om tussentijds mee te doen met een actie - bijv. als mijn huidige mobiel defect raakt - voor een nieuwe telefoon.

Naar mijn zin goed geholpen.

Er werd vakkundig gereageerd op mijn vragen. Ook het bestelde ging vrij vlot. Kortom, een tevreden klant.

Vriendelijke behandeling

Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan.

Tevreden

Snelle, simpele en heldere communicatie. Kort maar krachtig. Flexibiliteit in abbonement en is te waarderen. Puntje wat ik zou meegeven is: wanneer je een toestel hebt besteld die even tijdelijk niet leverbaar is zou het fijn zijn als je regelmatig even gecontact wordt over de stand van zaken. Wanneer je een nieuwe telefoon hebt besteld zie je er natuurlijk naar uit dat die z.s.m. geleverd wordt.

Goed netwerk

Probleemloos netwerk. Goed aanbod.

Goede dekking, scherpe aanbiedingen

Over al bereik met telefonie. Scherpe aanbiedingen (ook voor vaste klanten)

Hollandsnieuwe is een goedkope en prima provider.

Hollandsnieuwe is flexibel in het aanpassen van de bundel.Bij een onverwacht tekort van de afgesloten bundel is het gemakkelijk om het tegoed op te waarderen.

Al 8 jaar een tevreden klant

Voor een redelijk bedrag een goede service. Daarnaast behulpzame klantenservice

Tevreden!

Prima aanbieder!

Goede service en netwer

Heb nog nooit storing gehad met mbt telefoo bereik en je word heel goed en vriendelijk geholpen met vragen.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht