Snelle levering.

Nooit geen trammelant

Ben al vele jaren klant, nooit een probleem gehad.

Toegankelijk en zeer gemakkelijk.

Heb nu voor de vierde keer voor hollandsnieuwe gekozen. Ben zeer tevreden over de keuze bij een verlenging. Gaat ook heel gemakkelijk . PRIMA KEUZE,!!!

Prima provider

Super makkelijk te bereiken bij vragen. Veel Gb voor weinig geld.

Altijd een goede verbinding en een klantvriendelijke service!

Zelfs in Zeeland ben ik altijd goed bereikbaar! Goede service d.m.v. de app en ook nog eens zeer voordelig.

snelle en adequate dienstverlening

Mijn wens is blijkbaar uw opdracht, die u prima uitvoert.

Niets bijzonders.

Gebruikelijke inzet van de mobiele telefoon. Geen expliciete voor of tegens.

Prima deal

De levering van de Oppo A74 5G gebeurde vlot en het abonnementaanbod was top!

Altijd prima

Zeer betrouwbare provider Serieus goede prijs kwaliteit Reden genoeg om contract weer 2 jaar te verlengen

Nooit iets vervelends meegemaakt,alles wekte 2 jaar lang 100%

Het abonnement van 2 jaar is bijna voorbij. Het werkte altijd naar genoegen en liet me niet in de steek.Daarom kies ik nu voor het Sim only abonnement voor 1 jaar dan kan ik het jaar daarop weer een nieuwe telefoon kopen. Voor zowel mijn vrouw als voor mij is Hollands nieuwe altijd top geweest. Dus blijven we erbij.

Duidelijk, snel geregeld.

Al jaren bij Hollandsieuwe als klant. Nooit gezeur, alles goed geregeld in in duidelijke app. Een aanbeveling voor iedereen die snel en zonder moeilijk gedoe een abonnement wil.

Tevreden

Fijne ervaring met Hollandsenieuwe. Wij hebben als gezin gekozen voor Hollandsenieuwe. Dat bevalt ons super goed. Ook de service zijn direct beschikbaar mocht er wat aan de hand zijn. Overal altijd goede bereikbaarheid. Zeer tevreden klanten!

Kan bijna niet beter! Jammer dat je je ongebruikte mb's niet meer mee kan nemen naar de volgende maand.

Heel erg goed!

De service is heel erg goed. Nadat m'n bundel in Monaco binnen een minuut op was (geen roaming en knetter duur per Mb, wat ik dus niet wist want tja Europa denk je, dus gewoon roamen) zijn ze me hierin tegemoet gekomen. Erg fijn als je op vakantie bent en er met je meegedacht wordt. Verder denk ik dat de deals van Hollandsnieuwe de beste zijn (als je geen 5G hoeft te hebben). En met de BlackFriday deal was ik helemaal in mijn nopjes.

Net weer verlengd

Heel tevreden over HN. Is voor mij de goedkoopste en ik heb eigenlijk nooit klachten over de kwaliteit. Hebben ook een duidelijke app. En ik vind het prettig dat ik als Ziggo-klant ook nog eens 1000MB extra krijg en een extra zenderpakket. Wat mij wel opviel is dat het verlengingsaanbod duurder was dan het aanbod dat ik later op internet vond (en waar ik voor gekozen heb). Even op internet zoeken loont dus.

Super Provider!

Onlangs overgestapt van KPN naar Hollands Nieuwe en echt dik tevreden.Snelle service en overgang ! Echt een aanrader.

Super aardig geholpen

Prima product

Via de app abonnement verlengd. Werkt simpel en prima prijs/kwaliteit

Prima service en goedkoop

Hollandse nieuwe werkt flexibel en klantgericht. Geen moeilijke constructies en voor elke klant een prima deal.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Erg goed

Behulpzaam en vriendelijk

Super provider

Super tevreden

Ik ben al een paar jaar bij Hollands Nieuwe en ik ben er zeer tevreden over,ook over dat je makkelijk elk maand je abonnement kan aanpassen..ik ben echt super tevreden over Hollands Nieuwe

Prima organisatie. Keurige en deskundige helpdesk. Voor mij een ideale manier van "prepaid" bellen met contract. Geen akelige verrassingen als je door je bundel gaat.

Beste Services

Beste services