Goede ervaring wat betreft bereikbaarheid en ontvangst daarom heb ik nog 2 jaar bij getekend en voordelig natuurlijk

Geweldige service.

De alertheid van de informatie die je krijgt over het tijdstip van beëindigen van het contract wat ik had wordt keurig netjes in een mail verstuurd , met de verdere mogelijkheden dier zijn

steen goed

heb nog nooit een probleem gehad

Al vele jaren meer dan prima

Net weer met 2 jaar verlengd, al vele jaren een tevreden klant. Scherpe prijzen, goed netwerk en geen onverwachte kosten.

Heel fijn

Alles bevalt heel goed. Heb overal goed bereik vind ik heel fijn.

Erg tevreden

Al meer dan 2 jaar een goedkoop abonnement bij Hollandsenieuwe en het bevalt erg goed. Makkelijk tussendoor via een sms op te hogen indien nodig. Makkelijke website, voor de rest geen omkijken naar. Net weer voor 2 jaar een nieuw abonnement afgesloten.

Prima netwerk met leuke aanbiedingen

Alles wordt uit je bundel betaald, zolang als dit zo blijft blijf ik abbonee

Goede bereikbaarheid voor mooi bedrag

Al jaren tevreden klant. Ook man en zoon Hollandsnieuwe abonnement. Zou fijn zijn als we familie abonnement konden afsluiten.

Prima verbinding en veel data voor goede prijs.

Al jarenlang klant en internet dekking is meestal erg goed. Gebieden met mindere dekking zijn er vooral in het buitenland wel.

Best goed

Ik vindt het alleen jammer dat wat je over hebt direct bij nieuwe maand kwijt bent,terwijl je ervoor betaald hebt.

perfecte black friday deal

Samsung binnen 24 uur geleverd bij verlenging .

Altijd goede ervaring met Hollandse nieuwe. Ben dan ook niet voor niets L jaren een trouwe klant!

altijd beschikbaar en....scherp geprijsd.

goede kwaliteit van de verbinding, waar dan ook! En, zoals eerder aangegeven, scherp geprijsd,

helemaal naar mijn zin

Werkt volgens verwachting, geen geheimtaal en eerlijk

Prettig

Goed en goedkoop.

100 procent betrouwbaar netwerk en flexibel omhoog omlaag per maand mogelijk.

ben al een paar jaar, naar volle tevredenheid klant. alles uit een bundel vind ik makkelijk. ook goede en behulpzame klanten service.

Al 2 jaar Zeer tevreden

Goed bereik, App is duidelijk en werkt prima.

Ik heb al meerdere jaren een abonnement bij Hollands Nieuwe en dat is me altijd heel goed bevallen. Klantenservice is ook zeer dienstbaar en vriendelijk!

Geweldige service en super geholpen met Black Friday aanbieding

Net 1 week voor de Black Friday had ik 1 standaard SIM 5000 GB verlenging en 1 nieuwe SIM only 5000 GB besteld. Naderhand een paar dagen later zag ik dat de Black Friday aanbieding een dubbel aantal GB's geeft. Dit voelde niet goed en heb toen contact gehad met een heel aardige medewerker en de situatie uitgelegd. Met de juiste uitleg ben ik fantastisch geholpen en zijn de Black Friday aangebieding ingelost. Top!

Een jofele telefoonaanbieder voor een galante prijs!

Ik bel, app en surf inmiddels een jaar via Hollands Nieuwe en de databundels die zij hanteren zijn voor mij zeer goed toereikend, zowel qua dataomvang als financieel. Hierdoor vind ik het een slimme stap om vooralsnog mijn gebruik van Hollands NIeuwe telecomdiensten voort te zetten. :-)

Vriendelijke en bekwame medewerkers.

De medewerker snapte meteen waarvoor ik belde en gaf een passend en correct antwoord op mijn vraag. Bovendien erg vriendelijk.

Super goede telefonische service en advies.

Ben telefonisch zeer goed geholpen. En heb daar door mn juiste keuze kunnen maken.

Fijne klanten service

Zoon had een nieuwe telefoon nodig. Klantenservice gebeld en goed geholpen. Advies was twee weken wachten dan zijn er nieuwe aanbiedingen. En inderdaad scheelde € 70. Bedank Hollands Nieuwe.

Kort maar krachtig goed

goed ben zeer tevreden

Na heel veel moeite eindelijk kunnen bestellen maar geen telefoon

Zelf via, de website bestellen ging niet, gelukkig ging het na telefonisch contact wel, vriendelijke dame overigens. Telefoon zou dag later geleverd worden, nu 1 week later, nog geen telefoon. Bezorgdienst heeft nog niets ontvangen. Moet nu voor 3de keer afspraak maken. Moer er de helw dag voor thuis blijven.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht