Snel en goedkoop

een vertrouwd gevoel

ben al jaren klant, alles werkt naar behoren, snelle en correcte service, voordelig in gebruik

Super medewerkster heeft geholpen...

Wilde verlengen, maar had iets fout gedaan, ik had 2x besteld en dus hadden ze 2x de verzendkosten afgehouden. Heb met een medewerker gebeld, heeft de ene bestelling geannuleerd en zou de verzendkosten terug sturen, binnen 5 werkdagen.... Maar de volgende dag stond het al op mijn rekening... Super....

SNEL GEREGELD

Volgens afspraak zaken snel afgehandeld

Alles goed geregeld

Na 2 jaar bij Hollandsnieuwe mijn abbo verlengd en gelijk een nieuw toestel gekocht. Het ging allemaal perfect. Het nieuwe toestel had ik een dag later in huis, prima. Ook over Hollandsnieuwe (vodafone) verbindingen heb ik geen klagen. Verbindingen gaan goed en ik vind het een ideale combinatie van internet, bellen en/of sms. Op de app van Hollandsnieuwe kan je makkelijk zien wat je verbruik is in de laatste periode, ik zit prima bij Hollandsnieuwe

Duidelijk, makkelijk, niet duur.

Fijn en gemakkelijk dat je één bundel hebt waarmee je zowel kunt internetten als bellen. Je kunt elke maand je pakket verlagen (als je veel vooral thuis zit) of verhogen (bij voorbeeld als je naar het buitenland gaat). Je kunt alles heel soepel regelen in de app. Als je meer abonnementen hebt (gezinsleden), regel je dit per abonnement in dezelfde app. Je kunt in die app ook zien hoeveel tegoed iedereen nog heeft.

Ze bemoeien niet zo snel met je betaling achterstand.

Ik heb soms geen saldo op mijn rekening, maar ze proberen nog paar keren en als het niet lukt, ze sturen mij een e-mail om zelf mijn rekening te betalen , ze blokkeren je nummer niet zo snel. Heel fijn.

Prima geholpen

De dame die ons telefonisch te woord stond heeft zeer goed geholpen en zodoende konden wij de telefoon aanschaffen op een voordelige manier. Geduldig en bekwaam !!

Snel betrouwbaar

Al jaren bij Hollandsnieuwe

goede prijs en service verhouding

mooie duidelijke site, en snelle afhandeling van de gewijzigde contracten. en schappelijke prijzen.

Goed.

Goede service en goed geholpen door medewerker.

Zo snel!

Helder en razend snel.

Veel voor weinig geld

Nooit problemen, altijd op tijd je tegoed en overal verbinding. Het meest ideale is de verzamelbundel van minuten,SMS en Mb.

Heerlijk, het doet het gewoon altijd en je hoeft er zo weinig voor te doen dat het lijkt alsof het allemaal vanzelf gaat. Super chill dat je zo makkelijk van bundel kan wisselen. Het internet in ons huis deed het bijvoorbeeld even niet en toen was het superfijn dat ik mijn mbs voor de komende maand even op kon schalen, omdat voor de maand erna gewoon weer omlaag te zetten. Nooit problemen mee gehad en goede prijs, ik raad het aan.

Al 6 jaar de beste!

Nog geen enkele negatieve ervaring!

Fijne aanbieding....

Weer verlengd met 2 jaar... Mooie black friday deal....

Ben al jaren klant, een zeer tevreden klant.

Helemaal goed. Geen klachten.

Ik heb er geen omkijken naar. Alles verloopt soepel.

Jarenlang tevreden

Gebruik gemaakt van de BLackFriday deal. Mooie aanbieding. Misschien is een keer een persoonlijk feestje als je al heel lang klant bent.

2 telefoonnummer in 1 App gaat niet.

Nadat ik telefonisch contact had gehad van een vriendelijke en behulpzame medewerkster kreeg ik te horen dat bij mij 2 telefoonnummers van Hollandsnieuwe niet in 1 App konden. Voor zo'n bedrijf als Hollandsnieuwe had het zeker moeten kunnen.

Goed!!!

Ik was goed geholpen!!!

Gewoon goed, zonder poespas

gewoon goed

Betrouwbaar

Netwerk betrouwbaar. Voldoende dekking in buitenland. Met MB hoeveelheid en app volledige controle. Jaren klant tot volle tevredenheid. Info en oplossen kleine problemen is servicedeskmedewerker adekwaat met handelen.

al meer dan 6 jaar een tevreden klant.

Nog nooit een probleem gehad en daarom blijf ik bij Hollansnieuwe.

Goed product een zeer betaalbaar

Ben zeer tevreden met mijn bestelling. Lekker makkelijk en online. Goede ervaring met Hollands nieuwe, vandaar mijn bestelling/verlenging.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht