Sober, betrouwbaar en niet te duur.

Met Hollandsnieuwe heb je: nooit, maar dan ook nóóit problemen, een duidelijke app, de mogelijkheid om zelf te bepalen waaraan je je abonnements-tikken besteedt. goeie en heldere communicatie, korting en extra tikken als je ook een Ziggo abonnement hebt, Beschaafde reclames, zonder flauwekul, Samenvattend: Gewoon de beste !!

goedkoop en in 4 jaar nooit geen storing gehad

goedkoop en in 4 jaar nooit geen storing gehad

Ik ben al lang klant bij Hollands Nieuwe en erg tevreden over de service!

ik ben al lang klant bij Hollands Nieuwe en erg tevreden over de service

Uitstekend en heel gewoon

Prima telefoonbedrijf welke alles netjes uit handen neemt van mij.

Hollandsnieuwe bevalt mij prima, mijn zoon is overgestapt, omdat tot maximaal 10.000MB per maand mogelijk is, anders had hij niet geswitched. Voor mij persoonlijk zijn de bundels prima, goed bereik, ik ben tevreden.

Nooit geen klachten ben een zeer tevreden klant

Prima geholpen

Duidelijk antwoord op mijn vragen

Goed geregeld allemaal

Prima geregeld bij deze leverancier

Goed.

Prima hoor

Verleng mijn Sim onlusten abonnement altijd online, maar dat gaat prima. Heel overzichtelijk.

Glashelder

Glashelder in communicatie, eerlijke voorlichting. Deskundig advies. En goed bereikbaar. Daarom blijf ik bij Hollandsnieuwe!

Niet goed.

Ben nu bijna twee jaar bij Hollandsnieuwe. Over het algemeen was ik tevreden tot er een tijdje terug een aantal keren een storing was. Toen overwogen om toch een andere aanbieder te nemen maar niet gedaan. Ik ga mijn contract vanaf januari verlengen. Er is een aanbieding bij ING dat je 7500 mb kunt krijgen voor 10 euro pm. Bij de aanbieding staat dat dit alleen voor nieuwe klanten is maar dit is niet zo. Een aantal mensen bij de klantenservice wisten dit niet dus niet goed ingelicht. Ook staat op het nieuwe contract dat het 14 euro pm kost en dit wordt ook niet gewijzigd. Ook verdwijnen er minuten zonder dat er gebruik van de telefoon gemaakt wordt. Al met al dus een ongeregeld zooitje en niet goed geregeld maar via deze actie wel de goedkoopste en over het algemeen een goede aanbieder.

Slecht

Bestel een telefoon maar wordt niet geleverd. Na zelf bellen wordt dit bevestigd maar kan Hollandse Nieuwe ook niet aangegeven wanneer de telefoon wel geleverd gast worden

Toppie

Je krijgt altijd iemand aan de lijn en zijn beleeft en kundig beantwoorden je vraag naar tevredenheid. Komen hun afspraken na. En nooit geen problemen.

Snel service

Klant vriendelijk, behulpzaam, geduld en begrip en uitleggen je belt voor een vraag

Ik ben zeer tevreden over de service.

Men staat mij vriendelijk te woord bij vragen. Online berichten zijn duidelijk

Prime netwerk, nooit storingen, niet duur

Deze provider geeft nooit klachten en is eenvoudig in het gebruik. Door automatismen zit je nooit zonder tegoed, als je daarvoor kiest. De kosten zijn minder dan bij andere providers.

Erg goed

Handige medewerker. Geen wachttijd. Alles snel opgelost.

Alles perfect

Alles perfect

Een Topper

Al vele jaren tevreden klant van Hollandsnieuwe. Vandaag mijn nieuwe Samsung A52S ontvangen. Mijn bestelling werd meer dan keurig afgehandeld. Informatie duidelijk en doeltreffend! Prijzen zijn laag, je hoeft niet verder te zoeken. Verzending correct en snel.

uitstekend!

het was heel gemakkelijk,om alles te regelen online

prima georganiseerd

Binnen 5 minuten is alles geregeld, het is overzichtelijk niet teveel poespas. Teveel keus maakt vaak onoverzichtelijk, nee Hollandsnieuwe doet het prima al jaren klant en zou geen reden hebben om over te stappen.

Prima snel en simpel

Boven Vredenburgpassage 128