Altijd bereik en geen verassingen

Hele blije klant. Prijs kwaliteit is top en geen gezeur over extra kosten om te laten weten dat je beltegoed bijna op is.

Makkelijk om te verlengen

Snel geregeld

Snelle levering, duidelijke communicatie, al jaren tevreden!

Al jaren zeer tevreden over Hollands Nieuwe, zowel over de sim-only als abonnement met telefoon. De levering van telefoons en simkaarten is erg snel. Dekking van het netwerk is altijjd goed. De website is overzichtelijk en mooi vormgegeven.

Ben zeer tevreden over hollandse nieuwe

Ben tevreden, geen klachten en het maandelijks data omhoog en naar verbruik ook weer maandelijks naar omlaag zetten vind ik persoonlijk erg plezierig.

Prijs en kwaliteit zijn gewoon goed.

Wel vreemd dat je altijd vooruit betaald en niet achteraf! Voor zakelijk is dat lastig want je kunt de rekening pas downloaden als de maand al ruim om is! Vind ik gek want zakelijk moet ik aan het eind van de maand ook de btw afdragen en blijf daarom voor de boekhouding een maand achter. Zou prettig zijn als de rekening gewoon op de eerste van de maand klaar staat om te downloaden!!!

Ik heb super snel kunnen verlengen, Zeer tevreden

Steeds verbinding en zo niet wordt men geholpen

Fijne provider!

Goede, vlotte service en voldoende keuze aangepast op jouw gebruik.

Snel antwoord

Goede informatie

super

simpel en makkelijk zo handig...alles uit 1 bundel! en zeker dat je het mee kan nemen naar de volgende maand

Waar voor je geld

Goeie app om je bundel bij te houden. Makkelijk om je bundel te verhogen of verlagen tegen acceptabel tarief

Prima geholpen

Hollandsnieuwe heeft uiteindelijk toch hun woord gestand gedaan.

Hollandsnieuwe adverteerde met een aantrekkelijke blackfriday aanbieding voor een iPhone 11. Maar toen ik die wilde bestellen konden zij niet leveren; zij verscholen zich achter de telefoonleverancier/ producent. Dat was voor mij niet acceptabel want dat moet je niet aanbieden. Na mijn klacht nogmaals aangezet te hebben, hebben zij toch een oplossing weten te vinden voor hun probleem. Zij hebben mij alsnog een iPhone 11 geleverd tegen de in de blackfriday actie geadverteerde voorwaarden. Dit stelt mij tevreden met de inzet van Hollandsnieuwe.

Gewoon geen andere provider voor mij.

Ik ben zeer tevreden over Hollands Nieuwe. Weet niet hoe lang ik nu al klant ben. Wat voor mij zo ideaal is is dat je 1 bundel hebt waar je alles mee kan doen. De ene keer bel je meer dan internetten. Dus geen aparte bel- en internet bundels. Iedere maand krijg je nieuwe belminuten en als het tegoed op is dan is het op en kom je niet ineens voor onverwachte kosten te staan. Zoals Belsimpel een keer 'geflikt' had. Dacht ik een goedkoop abonnement af te hebben gesoten voor mijn dochter en toen was ze even over de bundel heen en kostte dit mij 50 euro. Snel geprobeerd om dat abonnement te stoppen. Mijn partner zit ook bij Hollands nieuwe en alle kids nu ook. Superhandig om ook hun verbruik in te zien op mijn telefoon. Zit je over je gebruik heen dan kun je er een bundel bij kopen. Ook in Engeland was het ideaal want dan kun je Nederland bellen zonder extra kosten. Zal door Brex**** wellicht veranderen ben ik bang. Enige jammere s dat dat we niet gebruik kunnen maken van de extra belminuten omdat we alleen tv van Ziggo hebben en niet ook internet. Ik ga nu tijdens Black Friday weer twee mooie deals afsluiten. Kortom voor mij geen andere provider!

Goede service duidelijkr uitleg

Telefonisch contact was duidelijk de rest liep via de website Abonnement verlengd en alles werkt goed.

Toppie

Hollands Nieuwe is een goede provider. Nooit in storing, altijd te bereiken. Een echte aanrader

Betrouwbaar en betaalbaar

Ik weet al niet hoe lang ik bij Hollandsnieuwe zit maar nooit klachten gehad. Wat goed is moet je niet veranderen dus daarom heb ik er weer voor gekozen om bij hun te blijven.

heel tevreden

Ben heel tevreden met jullie service etc. Heb tot nog toe geen enkele onplezierige ervaring gehad. Of het moet zijn de moeilijke ontvangst als ik in het buitenland ben. Dan zou ik wel een een servicepunt willen ingaan om te vragen waar dat aan ligt. Mijn man gaat ook overstappen naar jullie. Wachten even op het einde van zijn contract . met hartelijke groet Carla van Eijsden

Doet wat het moet doen.

Helaas moet je wel een contract afsluiten Na je contractjaar om je maandelijkse data bij te stellen.

Een goed en betaalbaar product.

Heel gemakkelijk te bereiken en nooit geen gedonder,

geweldig

goede privacy beleid en een fijne hollands nieuwe

Nu bijna 2 jaar klant. Alles werkt naar behoren. Ben geen zware gebruiker maar kreeg toch een perfecte smartphone voor zo'n 2 tientjes per maand, met aardig wat data, films en series van Ziggo. Nu voor de komende 2 jaar weer een nieuwe smartphone uitgekozen voor nog geen 15 Euro per maand. Ongelofelijk! Ook, wat mij betreft, weer zat data en films en series van Ziggo erbij. En heb je vragen, een appje en je krijgt heel snel een reactie. Nou, wat wil je nog meer? Goed is goed. Niet dan?

Altijd verbinding

Iedere maand een nieuw beltegoed volgens afspraak en altijd een goede verbinding.

Nog steeds niks ontvangen

Nog steeds geen bericht ontvangen

Is helemaal prima.

Je wordt keurig van te voren ingelicht over je te goed. Ook wanneer het geld wordt afgeschreven. Ik ben dik tevreden. Als er iets zou moeten verbeteren : Het tegoed wat je aan het eind over hebt zou door moeten kunnen lopen en ze zouden telefonisch iets makkelijker bereikbaar moeten zijn. Maar nogmaals dikke pluim

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht