Erg tevreden, verlengen abonnement ging prima!

Erg tevreden verlenging ging prima!

Snel geregeld, goede tarieven. Ik mis alleen erg dat doorschakelen niet wordt ondersteund.

Keurig ter woord gestaan.

Altijd netjes en goede uitleg,over alles wat ik vraag.

Alles is goed behalve dat de maandelijkse incasso zonder berichtgeving wordt verhoogd. Niet prettig.

Doen wat ze beloven.

Altijd bereik en simpele bediening op je persoonlijke pagina.

Uitstekend en goed koop abonnement en van te voren maandelijks berichtje dat het bedrag wordt afgeschreven. Ook als je abonnement afloopt krijg je netjes een berichtje zodat je weer kan verlengen. Ik ben heel tevreden en blijf klant.

Bestelling en levering was binnen 24 uur, Zeer snel en zonder problemen geleverd

Ben al 10 jaar een tevreden klant

Al 10 jaar heel tevreden over Hollands Nieuwe. Goed bereik, en een prettige prijs. Dan wat ze moeten doen.

Functioneel

In meeste gevallen goede verbinding.

Lekker duidelijk.

Heldere tarieven. Geen gedoe met extra kosten in het buitenland. Alles uit een bundel

Goed!!

We hebben 3 abonnementen afgesloten voor onze kinderen onder 1 adres. Goed overzicht op de app waarop de kinderen hun gebruik kunnen zien. De kinderen zijn zeer tevreden. En ik kan een oogje in het zeil houden. Een keer lukte t me niet om een abonnement toe te voegen maar met 1 telefoontje was het snel geregeld. Ik ben heel tevreden over deze provider!

Ok

Hollandse niewe is ok

Super goed!

Makkelijk te begrijpen. Geen moeilijke formules.

Tevreden

Ik ben heel tevreden over Hollands Nieuwe. Het enige minpuntje vind ik dat als je een contract aangaat van 8,50 of 10 euro dat na verloop van een paar maanden daar enkele "dubbeltjes" bijkomt . Contact voor 8,50 of 10,00 is contract voor dat bedrag.

Geen 5g en onbeperkt internet

Zeer tevreden over bereik en service, maar helaas geen 5g en onbeperkt internet, vandaar 3 sterren

heel prettig

Jammer dat de site niet zo goed werkte bij verlenging. Maar 1 telefoontje was genoeg. Vriendelijke medewerkster hiel mij snel, vriendelijk en vakkundig.

overal goed bereik

overal goed bereik

Gemakkelijke verlenging en goedkoper.

Snel en simpel en goedkoper verlengd

persoonlijk contact goed, via computer pruts

Bij een persoonlijk onderhoud met uw vertegenwoordiger werd ik goed behandeld aan de telefoon. Nieuw contract afgesloten, alles leek paletti. Toen bleek dat het oude tarief was afgeboekt. Reageerde via computer en kreeg te horen dat het pas een volgende maand in gaat. Vond ik niet klant vriendelijk.

Fijne app! Alles heel makkelijk aan te passen

Ben vertrouwd met Hollandse nieuwe.

Mijn ervaring is goed, als dat voor de toekomst zo blijft. En daar heb ik vertrouwen in dat het zo is.

Gewoon goed!!!!

Duidelijke informatie, heldere uitleg en prima prijstelling, dus: gewoon goed!!!

snel en gemakkelijk

heel goed geholpen

Makkelijk en overzichtelijk

Heb mijn abonnement verlengt bij hollandsnieuwe en dit ging makkelijk op een overzichtelijke site

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht