Ben al sinds 2013 bij Hollands Nieuwe. Mijn abonnement verlengen, gaat ook simpel. Kortom geen problemen.

Correct en duidelijk.

In de twee telefoongesprekken die ik voerde met U werknemers, gaven ze duidelijk aan mij serieus en goed aan te voelen.

Hollandsnieuwe is betrouwbaar

Prima ervaringen met Hollandsnieuwe, zowel in Nederland als in het buitenland. Goede snelheid internet en telefoneren gaat ook goed. Jammer, dat aan het einde van de periode het tegoed vervalt. Is het een idee om het tegoed over één of meerdere maanden mee te mogen nemen?

Altijd verbinding

Tot op heden geen klachten over de verbinding. Het enige verbeterpunt is dat het overgebleven tegoed meegenomen kan worden naar de volgende maand.

Geen problemen mee

Flexibel en probleemloos.

Vooral het concept van "belminuten of Mb's" vind ik heel fijn. (Mijn vrouw komt bij Vodafone aan het eind van de maand vaak belminuten tekort terwijl ze nog meer dan de helft van haar data over heeft.) Ik vind het wél jammer dat overgebleven saldo niet meer in de volgende maand opgebruikt kunnen worden. Toen ik met Hollandsnieuwe startte was dat zo en ineens kon dat niet meer.

Makkelijk goed

Altijd makkelijk om dingen te regelen en goede kwaliteit

Alles duidelijk en snel geregeld

Mijn vraag was duidelijk. Het antwoord ook. Goede uitleg.

Simpel en betaalbaar.

Sinds jaren klant van Hollandsnieuwe.Korte duidelijk lijnen naar informatie en verlenging.Concurrerend.

Blij met Hollandse nieuwe. Zeer tevreden.

Altijd goede aanbiedingen, zonder of met telefoon.

Snel en altijd goed

Goede pakket van telefoon, abonnement en service

Hollands :)

Goede service voor een goede prijs. Refurbished iPhone 8 gekocht. Ziet er perfect uit! Duurzaam en toch een goede telefoon!

Geweldig!

Dik tevreden! Altijd goed bereik en prijs/kwaliteit verhouding prima!

alom tevreden

accuraat, gedegen, betaalbaar, snel en zorgvuldig ... wat wil je als klant nog meer?

Perfect.

Geweldig geholpen, ze mag blijven.

Perfecte service

Zit al Haaren bij Hollandse nieuwe en dat bevalt prima !!!

Nooit problemen

Al jaren trouwe klant, nooit geen problemen gehad. Geen onverwachte kosten, je kunt niet buiten je bundel bellen. Je kunt je abonnement wel altijd bijstellen of opwaarderen. Klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom, super!

gunstige prijs voor voldoende tegoed

het tegoed is voor mij voldoende en dat voor een gunstige prijs. De extra's icm Ziggo zijn mooi meegenomen. Het bereik is meestal voldoende maar kent hier en daar een paar gaten in de netwerkdekking.

Fou op de site

Ik heb een telefoon besteld en (deels) betaald, die volgens de website op voorraad was. Dit blijkt niet zo te zijn en niemand weet wanneer er geleverd kan worden.

Prima tevreden

Tevreden

Netjes geholpen, goede prijzen, ben tevreden over Hollandse nieuwe

heel eenvoudig om een nieuwe telefoon te bestellen

De ene dag besteld en de andere dag al binnen. Top!

Ontzettend tevreden.

Ik had problemen met het verlengen van mijn abonnement via de computer en ben door een telefoontje ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Opm. Ik krijg veel aanbiedingen van jullie i.v.m. Ziggo maar van die voordelen kan ik niet genieten. Ik heb bijna veel van die aanbiedingen via Ziggo. Zou ik als alternatief binvoorbeeld een half jaar kunnen kijken naar kaneel 421, 422 en 423. Zou dar zeer op prijs stellen.

Uitstekend geholpen

Bij het bestellen van een ander toestel ben ik vriendelijk geholpen door een medewerkster. Ook hebben we de bundels van mijn zonen op advies aangepast.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht