Al 10 jaar top!!

Vanaf het begin abonnee . En nu weer voor 2 jaar "bij getekend"

Mijn ervaring is goed. Wil mijn adres veranderen maar hoe?

Mijn ervaring is goed, alleen kan ik niet vinden hoe ik mijn adres kan veranderen.

Ik ben heel tevreden

Ik ben tevreden met jullie diensten

Prima. Nooit problemen gehad

Al jarenlang maak ik gebruik. An de service van HN. Altijd goed!

Nooit geen problemen

Nooit geen problemen goede verbinding

Prima, nooit klachten

Altijd probleemloos, maak dan ook nooit mijn tegoed op

Helemaal top ***** plus

Helemaal top ***** plus

Vaste klant

Al jaren ben ik een vaste klant. Grootste compliment wellicht dat ik nog nooit een probleem gehad heb. Alles verloopt altijd heel.soepel. ik ben tevreden over mijn bundel. Voor 20 euro een mooie mobiel en ruimschoots voldoende MB. Elke twee jaar een nieuwe mobiel uitzoeken, de oude doorverkopen, eindig ik uiteindelijk op 15 euro per maand.

Nooit problemen met Hollandsnieuwe

Nu 2 jaar al een abonnement bij Hollandsnieuwe gehad en nooit problemen gehad. Wat ik goed vind is dat je data stopt als je bundel op is in plaats van een duur buiten bundel tarief bij vele andere providers. De app is simpel maar werkt goed en duidelijk.

Goedkoop, goed bereik, gemakkelijk opwaardeerbaar

Al ruin twee jaar Hollands nieuwe sim only. Prima aanpasbaar, overal goed bereik. Fijn abonnement.

Super stabiel netwerk!

Netwerk met een perfect dekkingsgebied ook in Duitsland en net aan de grens ervan. Daarnaast is het abonnement kosten redelijk te noemen

goede telefoonservice

Nooit problemen, goede verbinding en lage kosten

Netwerk oke

Ik vind het erg jammer dat jullie de IPhone 12 Pro niet in de collectie hebben …daarom heb ik mijn abonnement omgezet naar Sim only met een mand opzegtermijn …..ga elders op zoek naar een abonnement met deze telefoon in hun assortiment…..helaas Dus wat het netwerk betreft zou ik hollandsnieuwe zeker aanbevelen ….maar niet met de aanbieding van een abonnement met telefoon

Alles goed

prima provider, niks mis mee

Ik heb een klein abonnement maar is gemakkelijk aan te passen, vooral lekker dat je alles kunt doen bellen internetten sms,2000 eenheden voor 9.50 per maand. Voor mij meer dan genoeg en ik kan het altijd aanpassen. Tot nu toe bevalt het prima!

Ben zeer tevreden hoe ik geholphen ben aan de telefoon

Vind alleen jammer als je tegoed over hebt, dit niet meeneemt naar de volgende maand Verder zeer tevreden

Dit jaar 10 jaar een zeer tevreden klant bij Hollandsnieuwe-

Ja, door dat ik zeer tevreden ben, ga ik dit jaar de 11e jaar in als een zeer tevreden klant bij Hollandsnieuwe: Al 10 jaar zeer goed bereikbaar met mijn mobiel, maandelijkse kosten zeer aantrekkelijk (prijstechnische de beste) en je kan je bel te goed per maand verhogen of verlagen. En als nodig is reageren ze snel en correct:

altijd goede verbinding

prijskwaliteit is prima. Geen problemen en communicatie is prima

Ik ben zeer tevreden met Hollands nieuwe.

Gewoon een goed bedrijf en betrouwbaar!! Zeker een aanrader.

Altijd goed, tevreden

Oude abo, nieuwe telefoon volgende dag thuis,, top service

Altijd bereikbaar voor een goeie prijs

Ik ben al jaren klant bij Hollandse nieuwe. In het begin eerst telefoon met abonnement en later sim only. Zojuist weer nieuw abonnement afgesloten voor een mooi tarief. Telefonisch contact gehad en uitstekend geholpen.

correct en overzichtelijk.

Een goed overzichtelijke app waarop ik mijn gebruik en tegoed kan nakijken. Prima opgezet!

Prima bedrijf

Goede ontvangst, prima en snelle service.

Duidelijk en goed geregeld

Verlengen inclusief aanpassen contract en aanschaf nieuwe telefoon ging heel makkelijk

Het bestelproces is gestroomlijnd en kostte mij weinig tijd en moeite.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht