Laden reviews...
217 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt over het algemeen tevredenheid over prijs en bereik. Klanten prijzen ook de duidelijke app en eenvoudige overstappen tussen abonnementen. Er zijn meldingen over trage klantenservice of communicatie die verbetering behoeft. Over het geheel genomen wordt Hollandsnieuwe gezien als betrouwbaar en betaalbaar.
Je word netjes geholpen als er wat is. Je krijgt wat je vraagt
Marloes
Terneuzen
Geheel buiten mijn schuld om heb ik nu een creditcheck op mijn adres staan. Deze kan er door technische redenen niet vanaf, zoals ze zelf zeggen. Waardeloos dit. Ik sta nu al ruim een half jaar met m’n rug tegen de muur. Kan niet verlengen, niet wijzigen, niks. Mijn mening, wat erop kan, kan er ook weer af. HN maakt van hun probleem mijn probleem en daar ben ik niet van gediend. Dus waardeloze klantenservice.
Beveelt niet aan
Monique
Dongen
Alles, uit één bundel ! En het grote voordeel dat je niet ongewenst over je bundel heen kan gaan en geconfronteerd wordt met hoge kosten. Terwijl zo nodig waar ook ter Wereld met een simpel smsje je tegoed weer zonodig kan opwaarderen
Henk
Hippolytushoef
Ik vertrouw hollands nieuwe omdat ik altijd weer op jullie van aan kan een tevreden klant , bedankt cobie
Cobie
Ijmuiden
Heel leuk dat MB stijgt. Ik heb dat niet nodig. Wat jammer dat het bij dit cadeau blijft, ik heb liever korting op de prijs.
Marianne
Tilburg
Na ruim een maand op mijn telefoon gewacht te hebben en allerlei verschillende antwoorden van de klantenservice kwam er eindelijk reactie na een klacht op trustpilot Mijn verlenging werd gecanceld en hopelijk mijn geld terug gestort want ze hadden wat problemen met hun systeem. Dus opnieuw verlengd en een telefoon uitgezocht die volgens de site vrijdag middag zou worden geleverd maar helaas niets ontvangen. Maandag maar weer gebeld en er zou die dag of vandaag een track en tracé komen maar je raad het al, niks ontvangen. Morgen maar weer bellen.
Beveelt niet aan
Harold van Schaijk
CULEMBORG
Ben al een aantal jaren klant en zoals het nu blijft blijf ik het ook
Erwin Wessels
Westerhaar
Goede ervaring
Werner van Dijk
Helmond
Nils op te merken op Hollandsnieuwe. Als ik 1 puntje van kritiek moet geven is het de maandelijkse afschrijving, midden in de maand. Liever eind van de maand net als de rest van je rekeningen, of op de 1e van de maand. Verder een tevreden klant
Monique
Beuningen
Altijd bereik ook op vakantie nooit geen storing ben heel tevreden al jaren klant
Annelies Petersen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
kan volgens mij niet beter
Hans
Berkel en Rodenrijs
Een fijne provider. Heeft aandacht voor de klant. In samenwerking met Ziggo de ideale combinatie voor mij
Anne
Groningen
Ik ben al bijna 8 jaar een zeer te vrede klant
Prisca Lankamp
Mijdrecht
Vriendelijke prijs en zeer goede kwaliteit.
Hans
Leidschendam
Blij dat ik overgestapt ben naar hollandsnieuwe! Goed pakket en duidelijke app met daarin alle handige en noodzakelijke informatie in één oogopslag!
Harry
F
Leidschendam
Mieke
Zierikzee
Alleen maar positieve ervaringen.
Dick
Warns
Zit al een aantal jaren bij hollandsenieuwe, Ben er heel erg tevreden over.
M Hoogerwaard
Maastricht
Ik heb al jaren een abonnement bij Hollands Nieuwe. Ik heb nog nooit problemen en storingen gehad. Qua prijs ook een topper voor wat je ervoor krijgt.
Els
Amsterdam
Netjes geholpen werkt hartstikke goed geen problemen met verbinding mijn man neemt ook hetzelfde helemaal top
Jolanda Dijkmans
Veenendaal
Zou geen betere weten…
Wiel
Kerkrade
In principe gaan we als gezin niet meer weg. Vertrouwen en bereikbaarheden is voor ons belangrijk.
Dolf Schelvis
Oud-Beijerland