Goed tevreden over alles

Ik ben goed tevreden.

zeer goede levering en corrrect contact

op een vlotte een uitstekende wijze mijn telefoon snel geleverd.

Nooit geen problemen gehad sinds ik bij Hollands Nieuwe ben.

Als ervaring kan ik melden, nooit geen onoplosbare problemen gehad.

zeer goed

had nieuwe telefoon besteld,deze was meteen de volgende dag in huis,bij nader inzien bleek er geen simkaart bij te zitten,deze aangevraagd en zou binnen 2 werkdagen geleverd worden,ging zelfs nog sneller ,deze kwam ook meteen de volgende dag,dus ben weer helemaal up to date en blij met mn telefoon

Bevalt prima, zekerheid van betaalbare rekeningen

Met het abonnement van Hollands Nieuwe dat ik heb, heb ik volledige controle. Het is een soort combinatie van abonnement dat werkt als bij opwaarderen. Mocht ik onverhoopt door mijn tegoed heen gaan, dan kan ik zelf kiezen of ik tegoed bij koop, wacht tot de nieuwe maand of mijn abonnement naar boven aanpas. In het verleden heb ik bij T-Mobile te maken gehad met spookrekeningen waarbij ik dan in Nederland een halve minuut voor 50 euro zou hebben verbruikt en T-Mobile hield gewoon vol dat dat zo was. Zoiets is me nog nooit overkomen in al die jaren dat ik bij Hollands Nieuwe zit en het kan me daar ook niet overkomen, omdat ik alleen mijn abonnementsbedrag van die maan op kan maken en dan zelf kan kiezen of ik bij wil kopen. Inmiddels hebben op mijn advies ook mijn zwager en schoonmoeder een abonnement bij Hollands Nieuwe.

geod, maar waarom wordt een factuur als een anoniem bestand gedownload?

Waarom wordt een factuur gedownload als een bestand met de naam pdf? vroeger was het het factuurnummer met .pdf als extensie. Nu is het lastig om de factuur te openen, printen en op te slaan...

Een heel fijne provider

Maak al vele jaren gebruik van Hollands Nieuwe nooit geen problemen gehad altijd goede ontvangst ook in Europa

Ik ben erg tevreden!

Alles verloopt soepel, goede helpdesk en makkelijke verlenging!

goede duidelijke service

goede ervaring

Klachtenloos

Al jaren klant. Goede aanbiedingen. Goede producten. Goede bereikbaarheid . Voor mij geen andere provider!

Goed, betrouwbaar

Ik heb opnieuw voor Hollands Nieuwe gekozen omdat ik het een goede en betrouwbare provider vindt, met een scherpe prijs. Helaas hebben ze (nog steeds) geen 5G

Nog geen problemen gehad in 4 jaar tijd. Nog nooit extra beltegoed nodig gehad.

Een prima provider voor wat ik met mijn telefoon doe. Bellen, als het nodig is, whatsapp en zo nu en dan wat opvragen via internet. Daarbij ben ik vaak mobieler dan mijn telefoon en dat zouden meer mensen moeten doen.

Betrouwbare Provider

Tot nu toe steedstevreden.

Erg makkelijk kunnen verlengen

Het was erg simpel om te verlengen

Ben nu al meerdere jaren klant bij Hollandsenieuwe en nooit problemen gehad, altijd overal bereik en nooit gedoe met facturen. Gewoon lekker simpel!

betrouwbare provider

Tot nu toe zeer tevreden met aanbod vaan pakket en keuze in telefoons Goede dekking

Het tegoed in buitenland is snel op, makkelijk en snel bij te boeken.

Redelijk goed

Ik ben tevreden over hollandsnieuwe. Mijn advies als 75 jarige is wel dat het fijn zou zijn een telefoonnummer Te zien op de website zodat een “ halve” digibeet ook geholpen Kan worden

Als je hulp nodig hebt dan is het ver te zoeken

Mijn telefoon was kapot zat nog gewoon garantie op en jullie komen iets voor me doen geen ander contract geen andere telefoon niets wat een super service jongens

Al jaren plezier hiervan

Al jaren bij Hollands nieuwe en dat zal ook zo blijven,supergoed en je kan zelf bepalen wat bij je past,supergoed.

Prima provider.

Service verloopt naar wens.

Alleen maar goede ervaringen bij hollandsnieuwe

Duidelijke site, vriendelijke en goede klantenservice.

Al jaren hollandsnieuwe

hollandsnieuwe nog nooit problemen gehad . Heb het als jaren .. Ben er zeer tevreden over.. Snelle verzending.

Toppie

Goedkoopste van alle andere provides En nooit geen gedonder of gezeur met jullie , rest van de providers is bagger.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht