Ik ben geweldig goed geholpen, complimenten. Vriendelijke groet, Koos Romijn

Snel en gemakkelijk

Eenvoudig melden, aanwijzen en veranderen en ontvangen. Was niet anders gewend.

Overal goed bereikbaar

De prijs kwaliteit verhouding is ruim voldoende.

Bij mijn ervaring kan ik niets negatiefs benoemen. Alles gaat goed. Je wordt altijd keurig op de hoogte gehouden. Bij bestellen heb ik de nieuwe telefoon snel binnen. Alles is gewoon goed.

Goede service voor een redelijke prijs

Wij hebben verschillende abonnementen bij hollandsnieuwe naar volle tevredenheid

Vooral gebruiksgemak en flexibiliteit via de website en eventuele (incidentele) tariefaanpassingen p

Het is via de website erg gemakkelijk om (meerdere) abonnementen te beheren en het is prettig dat je via SMS wordt gewaarschuwd voor eventuele tarieftekorten. Verder is het aardig dat er voordelen zitten aan de combinatie met Ziggo, al zou ik er geen wisseling van provider voor over hebben. Ruime keus in bundels en de mogelijkheid om tussentijds te wijzigen.

Gewoon goed en simpel .

Simpel en goed

Al jaren tevreden klant

tevreden wat betreft abonnementen met of zonder telefoon Altijd op tijd bericht indien nodig.

Snel en doelmatig

Vlotte afhandeling

Dit is mijn verlenging van mijn abonnement bij hollands nieuwe. Net als de vorige keer erg eenvoudig. Binnen een paar minuten gefixed.

Snel en goed geregeld

Alles snel geregeld

Prima service, lekker duidelijk

Heb al jaren hollandsnieuwe, maar alle tevredenheid. De dekking is voldoende, prijzen zijn laag en de app en website zijn duidelijk.

Altijd vriendelijk

Goed geholpen en zeer tevreden!

Had in het verleden een mindere ervaring met het afsluiten van abonnement maar deze keer ging alles soepel. Het is eenvoudig een bestelling te doen, met nummerbehoud, en binnen enkele dagen was de telefoon en sim card al in gebruik. Met de app kan ik alles inzien mbt abonnementen en gebruik. Heb ondertussen meerdere abonnementen voor ons gezin afgesloten. Ben zeer tevreden!

Ik ben een zeer tevreden klant.

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant top service.

Nog geen seconde ergens een probleem(pje) ervaren

Doordat ik een vraag had, kennis gemaakt met de klantenservice. Wat een verademing, kreeg iemand aan de telefoon die vriendelijk, behulpzaam en volop kennis was. Duidelijk sprekend en alle tijd. Wees maar zuinig op haar. Heb nu voor de derde keer een 2 jaarsabonnement. Want goed is goed, dus geen reden om ergens anders te kijken.

Tevredenheid troef

Ben al jaren klieft van Hollandsnieuwe en das niet voor niets.

Weinig tot geen problemen

Goed bereik. En makkelijk dat alles uit 1 bundel geregeld is

Gewoon super

Alles super

Altijd overzichtelijk en goede prijs

Fijne site om op te zijn, goede telefoons, snelle levering, helemaal blij

Ik heb al jaren tot volle tevredenheid een overeenkomst met Hollandsnieuwe. Vandaar mijn verlenging.

Prima en voordelig.

Prima service!

Ik heb al jaren Hollandse nieuwe als provider en heb nooit klachten gehad!! Ik aarzel dan ook niet als ik opnieuw een provider moet zoeken omdat de termijn is afgelopen. Hollandse nieuwe blijf ik trouw!

Al jaren bij Hollands nieuwe en nooit problemen. Mocht er al eens wat zijn wordt het keurig beantwoord en opgelost

Verlenging ging super makkelijk. Telefoon volgende dag al thuis. Mooie aanbieding samen met ziggo. Zeer tevreden.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht