Ik heb al jaren Hollandsnieuwe en nog nooit problemen gehad. Je krijgt ruim van te voren een mailtje waarin staat aangegeven dat je abonnement gaat verlopen. Gemakkelijk te verlengen, ga zo door.

Flexibel en snel

Flexibiliteit en alles uit één bundel is een groot voordeel.

Goede service. Goed bereikbaar en goed geholpen.

Goede en snelle service via de app en veel waar voor je geld.

Betrouwbaar en voordelig.,

Ik ben vanaf het begin van de start van Hollands Nieuwe gebruiker. In al die jaren is de service op een hoog niveau gebleven. De techniek is met de tijd meegegaan. Ook is het bedrijf concurrerend gebleven. Nog steeds: Aanbevolen!

Erg makkelijk

Prettig

Ik Bel omdat ik het fijn vind om alles even door toenemen. Service goed

Super goed

Altijd klant vriendelijk

Zeer goede ervaring

Bestel proces verliep vlot. Bezorging was volgens afspraak.

Al jaren klant bij HN. Gemakkelijk verlengen, snelle service.

Super duidelijke uitleg van de mogelijkhedenvoor mijn abonnement

Ik wilde mijn abonnement verlengen en een nieuwe telefoon kiezen. De dame van hollands nieuwe lag alles duidelijk uit en de verlenging was echt zó geregeld! Top!

Heel gemakkelijk kunnen verlengen met nieuwe telefoon. Volgende dag al in huis super!

Ik ben erg tevreden met mijn abonnement bij Hollandsnieuwe

voor € 8,50 per maand heb ik ruim voldoende om elke maand te appen, mailen, bellen en internet { gebruik wel veel wifi} een minpuntje dat je het resterende beltegoed niet naar de volgende maand kunt meenemen, en vervalt. verders dik tevreden

Goed en voordelig

Aantal jaren klant en nog tevreden Goede informatie over maandelijkse betaling. Leuke en voordelige aanbiedingen: bundels en telefoons. Gemak van abonnement kiezen of wijzigen.

Doet wat gedaan moet worden.

Automatische upgrade bel tegoed werkt uitstekend. Verlengen abonnement gaat zeer soepel

Nog nooit problemen gehad met Hollandsnieuwe. Ruime bundel tegen de laagste prijs.

Alles is prima geregeld

Je wordt op netjes geïnformeerd over wanneer er termijn betaald moet worden en wanneer je je abonnement kan verlengen e.d.

Netjes en op tijd geleverd

Ik heb hele goede ervaringen met hollandsnieuwe en dat al vele jaren

Tevreden klant

De klantenservice helpt me goed.

Goeie service

Er is gewoon niets op aan te merken. En dat zegt alles.

Gewoon goed te spreken

Gewoon tevreden

Zeer tevreden klant

Al vanaf de start van Hollandnieuwe - zeer tevreden klant !

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht