Top bedrijf!

Wat kan ik zeggen? Helder, duidelijke communicatie. Mooie toestellen in combinatie met goede abonnementen. 1 of 2 jaar. Daarna zakken de kosten of kan je kiezen voor een nieuw toestel. Goed netwerk heb altijd bereik. Kortom, gewoon voor Hollandsnieuwe kiezen.

ben dik tevreden

ik ben dik tevreden ook de prijs

prima te woord gestaan bij het beantwoorden van mijn vragen. maar helaas geen oplossing.

Klantvriendelijk te woord gestaan en oplossingen aangedragen. Helaas zijn de aangedragen oplossingen niet helemaal juist. Ik heb nl een nieuwe iPhone ontvangen met een oplaadkabel, maar zonder stekker. De oplaadkabel heeft geen USB-C waardoor ik mijn oude stekkers niet kan gebruiken. Mij werd doorgegeven dat ik Apple kan bellen voor een stekker die Apple mij wel zouden sturen. Maar dit wordt door Apple niet gedaan. Helaas

Al jaren zeer tevreden met Hollandsnieuwe

Goed bereik, betaalbaar, duidelijke app, 100% tevreden

Kordate afhandeling.

Behandeling is niet meer en niet minder dan verwacht mag worden.

Prima snelle afhandeling

Telefoon besteld en volgende dag in huis

Uitermate tevreden

Goed advies en service

Prima provider

Al vanaf het begin zitten wij bij Hollands Nieuwe nog nooit problemen gehad ,ook het verlengen is heel makkelijk. Bij eventueel te weinig tegoed krijg je een berichtje. Wij zijn super tevreden

Mooie aanbieding

Overzichtelijk, snelle levering en afhandeling.

Bedankt voor de telefonische hulp. Het werd duidelijk uitgelegd.

In 2e instantie goed opgelost

In eerste instantie werden mijn klachten niet opgelost. Na negatieve feedback is contact met mij opgenomen en is het goed afgehandeld...jammer dat het niet meteen is gebeurd maar prima zo..

Bij telefonisch gevraagde informatie over mijn abonnement ben ik goed geïnformeerd. geën

Ik had problemen met het opnieuw opstarten van mijn in 2017 gekochte Huawei smartphone. Het lopende abonnement heb ik laten omzetten in een abonnement voor €. 7,50 per maand, geldende voor 2 jaar. Verder heb ik een nieuwe SIM-kaart besteld, omdat ik de PUK-code kwijt was. Deze zal ik z.s.m. invoeren.

Gewoon goed

Ben al jaren bij Hollandse nieuwe en ben heel tevreden

Kan beter!

Onoverzichtelijke (mijn hollandsnieuwe). Krijg mails waarin staat dat ik met ideal kan betalen, wat niet werkt. Krijg smsjes dat ik ik moet betalen binnen 10 dagen, anders wordt ik afgesloten. (niet wenselijk) had dit al aangegeven maar helaas. Door deze irritatie heb ik besloten over te stappen naar een aanbieder waar ik al een abonnement heb lopen (zakelijk). Ik denk met wat aanpassingen in jullie bedrijfsstructuur komt dit wel goed. Misschien tot later!

Telkens het juiste abonnement kunnen afsluiten

Telkens het juiste abonnement kunnen afsluiten

Zeer positief

Ben heel tevreden met Hollandsnieuwe. Ik hoef er verder niets aan toe te voegen. Ik heb dit al een keer ingevuld.

snelle, makkelijker provider

Goede provider als mijn tegoed bijna op is krijg ik een berichtje. Heb nu makkelijk meer MB's genomen kijken of ik hier genoeg aan heb.

Keurig netjes en beleefd te woord gestaan

Ben vriendelijk geholpen

Ben tevreden

Ben tevreden

100 % tevreden

altijd goed geholpen

Goede service, zonder al te veel poespas.

Snel, simpel en duidelijk

Heb 4 abonnementen bij Hollandsnieuwe. Overzichtelijk, eenvoudig en nauwelijks vragen. Alles werkt vlekkeloos. Geen onduidelijkheden. Prima website met duidelijke uitleg.

Alles in een is fijn

Oke

Ik werd super goed geholpen door de medewerker.

Tevreden

Het product is goed. Jammer dat er geen tabel wordt bijgehouden waarin je jouw historische gebruik aan GB's kunt aflezen hierdoor heb ik al jarenlang een te hoge bundel en kan ik bij verlenging geen goede afweging maken. Hierin schiet Hollands Nieuwe (vind ik) tekort! De laatste 2 jaar zijn vanwege Corona en geen buitenlandse vakanties niet representatief. Een goede langjarige verslaglegging zou erg welkom zijn! Vandaar een zesje, terwijl het product op zich goed is.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht