Nooit geen problemen, vriendelijk aan de telefoon en niet duur

Nooit geen problemen,

Prima en goedkoop

Ooit gekozen voor Hollandsnieuwe omdat het de goedkoopste was, nu al jaren klant en nooit problemen mee gehad.

Ik ben via de telefoon heel goed geholpen door een medewerker.

Ik ben via de telefoon heel goed geholpen door een medewerker ivm mijn abonnement.

goede prijs en goed service

goede service en redelijke prijs

Klantvriendelijke deskundige service

Vriendelijke en snel geholpen

goed vakkundig ingelicht en prima service bij de levering van een nieuwe telefoon omdat die van mij kapot was.

Koude douche

Koude douche om te bemerken dat bij bij het automatisch opwaarderen van mijn beltegoed steeds een groter deel als zogenaamde transactiekosten werden afgeboekt. Het gevolg was dat ik geblokkeerd werd en zelfs niet meer gewoon bellen kon.

Ben zeer tevreden met Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een uitstekende profider heb nu 2 jaar een abbonement gehad en er weer 2 jaar bij verlengt waar ik ook ben geen storingen of bereik gewoon top heb ook een ander gehad soms het bereik slecht

Goede mobile provider. prijs/kwaliteit zeer goed

Nieuwe sim only afgesloten. Feestdeal wegens 10 jarig bestaan. Al jaren abonnee.

Duidelijk, snel en geen poespas!

Al 4 jaar bij deze provider en inmiddels weer een abonnement afgesloten voor 2 jaar. Zeer tevreden. Goede service, heldere app en niet duur.

Al jaren helemaal goed

Ik ben al jaren klant. Gewoon geen gedoe. Alles in 1 bundel is gewoon makkelijk. En leuk dat je als Ziggo-klant extra tegoed krijgt. En dat alles voor een prima prijs.

Goed en goedkoop

Je staat niet voor verrassingen. Je weet wat je kwijt bent en krijgt geen onverwachte hoge rekeningen achteraf.

Goed en voordelig

Altijd bereik , prima service. Wat wil een mens nog meer ?

Nooit problemen. Goede prijs, in vergelijk, altijd goedkoper. Keus genoeg voor nieuwe telefoons, kan zelfs ook via andere leveranciers/provider.

Ben tevreden.

Ben tevreden

Doet wat moet

prima service

Gekozen voor hollandse nieuwe omdat de prijs is het bewijs dat het ook tegen een redelijke prijs een goed abbonnement te krijgen is

Duidelijk en snel

Abonnement verlengd met nieuw toestel Ruime keus. Alles duidelijk omschreven. En binnen 2 dagen alles geregeld

prima nooit problemen gehad.

na 8 jaar nog steeds tevreden ☺

Ben al jaren tevreden!

Fantastisch, geweldig, perfect. Ik ben tevreden!

Heel goed geholpen

Een uiterst vriendelijk en behulpzame dame heb ik gesproken. Waren ze allemaal maar zo !

Al jaren trouwe klant bij Hollandsnieuwe.

Snel geleverd en voldoet zoala gewoonlijk aan alle verwachtingen.

Hollandsnieuwe het beste in de digitale zee.

Al vele jaren maak ik gebruik van Hollandsnieuwe tot volle tevredenheid. Inmiddels mijn derde iPhone via HN besteld. De volgende dag werd de nieuwe iPhone afgeleverd. In 1 woord toppie!

Zet de klant op nr 1!

Het bundelen van mb's sms en minuten is super. En de prijs ik oké. 7 jaar trouw. Maar, als er een probleem is, zoals ineens bereik thuis, wordt er helemaal niet geluisterd! In tegendeel, tegengewerkt! Probeer uit en weer aan (smoesje om op te hangen). En zo ook simkaart in andere telefoon, nieuwe simkaart etc. etc. Uit luiheid ben ik nog een jaar gebleven, maar op deze manier, volgend jaar niet meer!

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht