Bedrijf is er voor de klanten.

Leuke aanbiedingen voor normale prijzen. Goede ontvangst. Geen grote bundels die je niet gebruikt Leuke gratis akties met Vodafone en Ziggo.

Goede ervaring, al meer dan 2,5 jaar

Relatief goedkoop, plezierige verrekening van data (MB), gesprekken (MIN) en SMS. Flexibel in keuze aantallen Mb’s per maand.

Heel begrijpelijk en overzichtelijk

Nooit geen problemen

Goed en overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk af te sluiten. Alles is transparant en zonder poespas

Met Hollands nieuwe nooit financiële verrassingen!!

Dat vind ik het grootste voordeel: NOOIT onverwachte hoge rekeningen. OP IS OP Je waardeert op en kunt vrolijk verder op je mobieltje. Altijd zijn de kosten gedekt, ECHT SUPER Netwerk is goed. Soms iets minder maar a la....ik woon in het grensgebied NL DE Enige minnetje: je verklikt je op de belminuten, jullie innen immers 2 eenheden per tik, elders 1 eenheid. Je moet dus het aantal belminuten halveren. Daar verklikt menigeen zich op.

Goede informatievoorziening, goed bereik

Tijdig een bericht dat er weer een nieuwe maand gestart is , dus geld afgeboekt gaat worden. Goed inzicht in verbruik en resterende minuten/MB's. Antwoordrobot werkt adequaat en eventuele menselijke chat is beschikbaar. Dit alles voor een nette prijs.

Matig

Levering telefoon onder de maat moeilijk om een beoordeling te geven als de procedure nog loopt

Kan erop vertrouwen

Betrouwbare verbinding wereldwijd. En ook een goede website bovendien.

Heel fijn.

Ik ben heel goed door de Mevrouw geholpen ,en daar ben ik heel dankbaar voor.

nvt

evt

Perfect geregeld

Binnen 1 dag verlenging en nieuw toestel helemaal geregeld.

Goed bedrijf

Op tijd melding als mijn tekort dreigt.

Vriendelijke dienstverlening

Ik wilde mijn abonnement verlengen en had een vraag over mijn oude, ook bij hollandsnieuwe. Kreeg een kersverse medewerker aan de lijn, waarvan ik het waardeerde dat zij aangaf dat het haar eerste dag was én dat een ervaren collega naast haar zat. Deze kon mijn tweede vraag prima beantwoorden, inclusief de mededeling dat de 'verborgen' kortingtrucjes (korting disclaimers die je na twee jaar alweer vergeten bent en waardoor je op basis van vertrouwen bij verlenging niet goed naar de rekeningen kijkt met als resultaat dat ik 19 maanden lang een extreem dure simkaart heb betaald) bij hollandsnieuwe tot het verleden behoren.

Altijd goede service

We zijn al vanaf het begin klant bij Holland ieuwe en nog nooit problemen gehad .

Zeer te vreden

Gewoon prima

Goed is goed vriendelijk personeel mvg nelis

Gewoon "Goed"

Geen enkele negatieve punten te bedenken.

Goedkoop en zeer goed

Goedkoop en zeer goed

Veel in het buitenland en alles uit 1 bundel: PERFECT!!

Ik ben veel in het buitenland en zou graag een buitenlands nummer nemen, maar dan terug in NL bel je buiten je bundel= extra kosten Niemand biedt mij wat Hollandsnieuwe mij biedt; alles uit 1 bundel

snel en conform afspraak geregeld

snel en conform afspraak geregeld

Voldoet aan mijn gebruiks eisen.

Tevreden maar jammer dat ik niet voor 5 g kan kiezen. Daarom maar 1 jaar verlengd. Zou ook wel kleinere bundel willen kiezen ,hou iedere maand veel over doordat ik bijna altijd wifi heb. Bellen doe ik sowieso zeldzaam dus daar gebruik ik ook niets mee. Zodra 5g eris zal ik waarschijnlijk veel meer mb nodig hebben. Vriendelijke groet wim

Slechte uitleg van instellingen

Kan nergens heen bellen

Goed en ongecompliceerd

Ben toch al een jaar of 8 bij Hollandsche Nieuwe en ik ben voorlopig ook niet van plan naar een ander provider te gaan omdat de prijs/kwaliteitsverhouding het beste is vind k. Het is een ongecompliceerd concept, duidelijk en goed.

Eenvoudig contact kunnen maken.

Directe lijn met de klantenservice voor klanten van Hollandsnieuwe. Snel en goed geholpen

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht