Geen dekking op nieuwe adres

Volgens de dekkingskaart van Vodafone hoor ik vol bereik te hebben op mijn nieuwe adres maar ik heb helemaal geen bereik zowel binnen als buitenhuis. Veel verschillende dingen geprobeerd op aanraden van de klantenservice maar helaas is er niets dat het probleem heeft verholpen. Ik heb voorgesteld het contract kosteloos te ontbinden en het resterende bedrag van mijn toestel lening ineens af te betalen. De enige optie die Hollands Nieuwe mij geeft is het contract af te kopen. Prima provider zolang alles werkt maar verwacht niet dat ze meedenken zodra er zich een probleem voordoet.

prima service

prima service

Veel thuis en alleen supergoedkoop abonnement (1000 MB) voor als ik een keer onderweg ben. Altijd goed bereik. En omdat ik Ziggo klant ben krijg ik elke maand 1000 MB extra. Maak het nooit op. En ik kan in de app goed mijn verbruik bijhouden.

Mooi betaalbaar abonnement.

Blij dat je nooit zomaar buiten je abonnement belt,wel jammer dat je tegoed verdwijnt aan het eind van de maand.. Toen ik mij. Abonnement begon was dit niet zo.

Prima provider

Prima provider die steeds en steevast levert wat je mag verwachten, ook in t buitenland. En geen verrassingen!

Voldoet goed, dus nooit nodig gevonden om over te stappen.

Al vrij veel jaren klant en verschillende keren heb ik een abonnement verlengd of aangepast. Soms met en soms zonder toestel. Abonnementen en service voldoen aan mijn verwachtingen.

Werkt niet in dongle…

Abonnement genomen om simkaart in dongle te kunnen gebruiken. Helaas blijken de simkaarten van HollandsNieuwe dat niet te ondersteunen volgens de klantenservice. Raar maar waar… Misschien een idee om dit ergens op de site te vermelden, had me tijd, geld, moeite en een negatieve ervaring gescheeld…

Goeie service

hollands nieuwe

lekker ijs, heerlijk gegarandeerd

Gemakkelijk in gebruik

Voor mij is het gebruiksgemak de belangrijkste reden te kiezen voor Hollandse Nieuwe. Ook de prijzen zijn zeer gunstig.

vlotte verlenging van contract

vriendelijke dame die mijn verlenging in orde maakte.

Betrouwbaar geen nare verrassingen

Nu al jaren klant bij Hollands nieuwe. De voorwaarden zijn glashelder. Tot nu toe nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Nog nooit problemen gehad, ook aanbevolen bij mijn broer. Ook die is tevreden

Altijd was goed maar deze keer kreeg geen kans

Niet goed

Goed bereik(baar)

Hollands Nieuwe zorgt er altijd voor dat ik een goed bereik heb en zeker ook altijd bereikbaar ben!

Wat een snelle levering, toppie.

Ik heb weer voor een verlenging gedaan met een nieuwe telefoon. Bevalt me uitstekend.

Keurig geholpen

Goed ontvangst

Geen poespas, duidelijke informatie, goed ontvangst

Overzichtelijk

Heldere uiteenzetting op de site. Snel geregeld.

Snelle en makkelijke verlenging

Ik heb mijn SimOnly abonnement snel en makkelijk verlengd. Erg tevreden.

Duidelijk ,correct en eerlijk

Ik ben 4 jaar bij Hollandsnieuwe en zeer tevreden met de communicatie en afhandeling i.v.m. mijn abonnement !

TOP

Gewoon TOP

Tevreden

Mijn man en ik hebben al jaren een abonnement bij Hollands Nieuwe, en zijn daar zeer tevreden mee. De abonnementskosten zijn laag, en internet overal beschikbaar!

Geen overbodige spam. Aanrader

Prima service, had alleen fijn geweest als we een mailnof sms hadden ontvangen dat ons abonnement bijna was verlopen.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht